تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۳۵
تنها بیمارستان میرجاوه که قرار بود در پاییز امسال افتتاح شود و همچنان نیمه کاره مانده است و مردم مجبورند برای استفاده از خدمات درمانی به مرکز استان سفر کنند.
داستان دنباله دار افتتاح بیمارستان میرجاوه به پنجمین سال خود رسید/ نارضایتی مردم از فقرخدمات درمانی در میرجاوه
ه گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون، به نقل از پایگاه خبری لادیز، با وجود گذشت بیش از 4 سال از انتزاع از زاهدان و تبدیل از بخش به شهرستان، از امکانات شهری مناسبی برخوردار نیست و نبود بیمارستان، کمبود پزشک و عدم حضور پزشکان متخصص سبب رنجش خاطر مردم این شهرستان شده است.

از زمان شهرستان شدن میرجاوه نسبت به وضعیت بهداشت و درمان این شهرستان کمتر توجه شده و این امر سبب شده تا مردم با مشکلات جدی روبه رو شوند، اکثر مردم میرجاوه مجبورند برای مراجعه به پزشک متخصص به مرکز استان سفر کنند که پیمودن این مسافت 80 کیلومتری برای افراد بیمار، زحمات و رنج بسیاری به همراه دارد.

مرکز بهداشت شهرستان میرجاوه دارای 4 پزشک عمومی، یک دندانپزشک و 5 ماما است که باید پاسخگوی نیازهای درمانی بیماران بوده و  نیازهای درمانی بیمارانی که از میرجاوه و  روستاهای اطراف برای درمان به مرکر بهداشت میرجاوه مراجعه می کنند، برآورده سازند و این کمبود پزشک هم پزشکان مرکزبهداشت میرجاوه را دچار دردسر ساخته و رسیدگی به بیماران را مشکل کرده است و هم زمان زیادی از وقت بیماران باید پشت درب اتاق پزشک صرف شود.

تنها بیمارستان میرجاوه که قرار بود در پاییز امسال افتتاح شود همچنان نیمه کاره مانده است ،بهمن ماه سال 90 کلنگ احداث بیمارستان 32 تختخوابی میرجاوه بر زمین خورد تا در سال 93 مردم بتوانند از این طرح استفاده کنند اما بعد از گذشت 5 سال همچنان این پروزه افتتاح نشده است با افتتاح این بیمارستان، مهاجرت شهروندان به شهر زاهدان جهت دریافت خدمات بیمارستانی کاهش می‌یابد.

بهمن ماه 93 بود که علیرضا منصوری معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر از افتتاح این پروژه در پاییز 95 ‎داد؛ و فرماندار میرجاوه نیز پیش از این در گفت و گو با خبرنگار لادیز؛ خبر از افتتاح بیمارستان میرجاوه در هفته دولت داد و بیان کرده بود: بیمارستان 32 تختخوابی میرجاوه در هفته دولت سال‌جاری با اعتباری بالغ بر 18 میلیارد تومان  وبا زیربنای 3 هزار مترمربع به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی این بیمارستان را از نیازهای اساسی و مهم مردم این منطقه عنوان کرده و اذعان داشت: این پروژه به مساحت ۳ هزار متر مربع می باشد و با بهره‎برداری از آن 550 هزار نفر از مردم مرزی شهرستان میرجاوه و توابع آن از خدمات بهداشتی درمانی بهره‎مند خواهند شد و دیگر نیاز نیست شهروندان برای درمان به زاهدان مراجعه کنند.

بیمارستان میرجاوه قرار است در چهار بخش اصلی زنان و زایمان، اطفال، داخلی و جراحی  ایجاد می‌شود، و با بهره‌برداری از این بیمارستان مراجعات درمانی مردم شهر میرجاوه و 200 روستای اطراف آن را تسهیل می‌کند و جمعیت 55 هزار نفری میرجاوه از خدمات بهداشتی و درمانی بهره‌مند خواهند شد.




محمود رضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز دراین باره اظهار کرد: این پروژه سال 91 شروع شد اما در سال 93 پیمانکار قرار داد را فسخ کرد، بهمن ماه سال 93 این پروژه با پیمانکار دیگری بسته شد که تا کنون 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و تا 6ماه آینده این طرح به بهره برداری می رسد.

حال مردم میرجاوه چشم به وعده و وعیدهای مسئولین دوخته اند تا با افتتاح این بیمارستان بخش اعظمی از مشکلات درمانی آنها حل شود تا دیگر مردم مجبور نباشند برای درمان به مرکز استان سفر کرده و رنج سفر را نیز در کنار رنج بیماری تحمل کنند.

 

انتهای پیام/4941


 

 

https://www.asrehamoon.ir/vdcbz9bw.rhbwgpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما