ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> بسیاری از ناهنجاری های دوران جوانی و میانسالی ریشه در کودکی دارد | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۰۸
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان زابل عنوان کرد: بسیاری از ناهنجاری های دوران جوانی و میانسال ریشه در تربیت و شخصیت دوران کودکی دارد.
بسیاری از ناهنجاری های دوران جوانی و میانسالی ریشه در کودکی دارد
به گزارش عصرهامون اصغر قورزهی در حاشیه ی افتتاح نمایشگاه کودک و نوجوان در شهرستان زابل به خبرنگار اوشیدا گفت: با توجه به اینکه کودکان سرمایه و امید والدین در زندگی هستند بنابراین همانند هر پدیده در جهان هستی دارای حق و حقوقی هستند که در این راستا مهم ترین حقوق کودکان بر گردن والدین تربیت صحیح است.

این روانشناس افزود: بایستی والدین برای تربیت و پرورش شخصیت کودکان خود وقت و ارزش بیشتری قائل شوند تا شخصیت کودکان پرورش یابد است تا آنها را به سن بلوغ و شخصیت ایده آل برسانند.

وی ادامه داد: رساندن فرزندان به مراحل نوجوانی و جوانی از نکات بسیار مهم است چرا که اگر ناهنجاری هایی توسط جوانان و افراد میانسال در جامعه دیده می شود ریشه در تربیت کودکی و شخصیتی که در کودکی و نوجوانی شکل گرفته دارد.

قورزهی تصریح کرد: والدین بهترین الگو برای بچه ها هستند بنابراین باید مراقب رفتار و کردار خود باشند زیرا کودکان از پدر و مادر عبرت می گیرند.

وی با بیان اینکه، والدین بایستی به تغذیه کودک توجه کنند و هیچ وقت با کودک نباید با تندی و لحن خشن صحبت کنند خاطرنشان کرد: از رفتار نامناسب کودک نباید چشم پوشی کرد و با واگذاری کارهای کوچک به کودکان مسولیت به آنان داده تا به خود باوری برسند.

قورزهی در ادامه گفت: در مواردی که یک نکته تربیتی باید به کودک یادآوری شود سعی کنید از افرادی که رابطه ی عمیق تری با کودک دارند غیر از پدر و مادر مانند خاله، عمه، عمو و دایی استفاده کنید.

رییس جمعیت هلال احمر شهرستان زابل ابراز داشت: پوشاندن پوشاک نو و تمیز به کودک احساس برتری می دهد همچنین انتخاب نام نیک برای کودک از نکات بسیار مهم است و والدین به عهدی که به کودکان می دهند حتما عمل کنند.

وی در پایان بیان داشت: بوسیدن، آغوش گرفتن و محبت کردن تاثیر زیادی در ایجاد مهر و محبت در شخصیت فرد دارد همچنین والدین باید کودک را با سختی آشنا تا صبوری و استقامت را در آینده داشته باشند.

انتهای پیام/// https://www.asrehamoon.ir/vdcdkn0j.yt0jo6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما