ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> احیای تجارت و بازرگانی تنها راه نجات سیستان و بلوچستان اگر لایحه منطقه آزاد سیستان رای نیاورد همه خسارت آن را باید من جواب بدهم | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۵۱
استاندار سیستان و بلوچستان راه نجات سیستان و بلوچستان را احیای تجارت و بازرگانی دانست و گفت: امروز دیگر فضای امنیتی در استان حاکم نیست بلکه فضای همدلی و همبستگی بین مردم و تعامل و ارتباط نزدیک بین بزرگان اقوام و مذاهب مختلف وجود دارد.
احیای تجارت و بازرگانی تنها راه نجات سیستان و بلوچستان/ اگر لایحه منطقه آزاد سیستان رای نیاورد همه خسارت آن را باید من جواب بدهم
به گزارش عصرهامون، ظهر امروز علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در جمع اصحاب رسانه حاضر شد و از دیدار اخیر خود با رئیس جمهوری گزارش ارائه کرد و گفت: در نشست اخیری که با رئیس جمهور داشتم، گزارشی از عملکرد، دستاوردها و نقدهایی که در زمینه کاری در سیستان و بلوچستان داشتیم در مدت 80 دقیقه برای رئیس جمهور تشریح شد و آقای روحانی با دقت مباحث را دنبال کرد.
وی ادامه داد: رئیس جمهور در جریان ریز مشکلات استان قرار گرفتند در این نشست پیش از هر چیز به تغییر فضای استان از شرایط امنیتی به شرایطی امن و قابل تعامل اشاره شد و اینکه امروز کسی درباره ناامنی در سیستان و بلوچستان سخن نمی‌گوید و شهرستان‌های مختلف استان همواره در حال رقابت برای توسعه هستند.
هاشمی وقت 80 دقیقه ای رئیس جمهوری به استاندار سیستان و بلوچستان را نشان دهنده توجه ویژه دکتر روحانی به استان سیستان و بلوچستان دانست و گفت: با اطمینان کامل مطرح کردیم که امروز دیگر فضای امنیتی در استان حاکم نیست بلکه فضای همدلی و همبستگی بین مردم و تعامل و ارتباط نزدیک بین بزرگان اقوام و مذاهب مختلف وجود دارد.
هاشمی بیان کرد: در این نشست از نحوه عملکرد برخی مدیران دستگاه‌های اجرای استان که نتوانسته‌اند انتظارات ما را محقق کنند انتقاد کردم.
وی با اشاره به وضعیت حاشیه‌نشینی در سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: در جلسه با رئیس جمهور از ضرورت توجه ویژه به بحث حاشیه‌نشینی در استان صحبت شد و اینکه 330 میلیارد ریال جهت ساماندهی مناطق حاشیه‌ای سطح استان در نظر گرفته شده و امروز حاشیه‌نشینی در نگاه برنامه‌ای مدیران استان یک امر تعریف شده است.
هاشمی با بیان اینکه راه اصلی رونق اقتصاد در سیستان و بلوچستان احیای تجارت و بازرگانی است، خاطرنشان کرد: احیای بازرگانی که در سیستان و بلوچستان پیشینه فراوان دارد را نسخه اصلی اشتغال و رونق اقتصادی استان می‌دانیم و نزد رئیس جمهور بر این نگاه تاکید کردیم.
استاندار سیستان و بلوچستان با انتقاد از وضعیت آب استان گفت: باید وزارت نیرو حضور فعالی در حوزه آب و فاضلاب استان داشته باشد، مشکل اصلی مدیریت آب است.
 
اگر چابهار توسعه یافته به برکت درآمد منطقه آزاد است
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: آخرین وضعیت راه آهن را تشریح کرده و مطرح کردیم کارگاه‌ها در این زمینه فعال است و نباید این کارگاه‌ها از حرکت باز ایستند که در این خصوص تصمیماتی اتخاذ شد و رئیس جمهور به رئیس نهاد ریاست جمهوری  دستور داد که با انتخاب فرمولی از محل منابع اعتباری صندوق توسعه ملی برای سرعت بخشی به پروژه راه آهن چابهار -زاهدان کمک شود.
 
اگر چابهار توسعه یافته به برکت منطقه آزاد است
هاشمی به هجمه ها علیه مناطق آزاد اشاره کرد و گفت: عده ای ریشه قاچاق را به منطقه آزاد ارتباط می دهند در حالی که اصلا اینگونه نیست، اگر چابهار توسعه یافته است به برکت همین خورده درآمدهای منطقه آزاد است.
استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر لایحه مناطق رای نیاورد همه خسارت های آن را باید من جواب بدهم.
استاندار همچنین به اجرای  چندین خانه بهداشت در روستاهای استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در سطح 86 هزار مترمربع زیربنا در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فضای جدید بهداشتی و درمانی در دست ساخت است و بیش از هزار نفر در این پروژها مشغول به کار هستند.
وی در ادامه این نشست به اجرا طرح‌های معدنی استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 135 پهنه معدنی در استان آماده واگذاری به متقاضیان است و ما جهت حمایت از سرمایه‌‌گذاران اعلام آمادگی می‌کنیم.
استاندار همچنین توجه به باز آفرینی و تغیر بافت روستاها به عنوان یک الویت مهم نام برد و عنوان کرد: 51 دصد سیستان و بلوچستان را روستاها تشکیل می‌دهند و تلاش می‌کنیم تا به بهترین روش مشکلات روستاها به ویژه مشکل آب برخی روستاها را که با تانکر آبرسانی می‌شوند حل کنیم.
وی در خصوص سئوال رئیس جمهور در مورد تاثیرات برجام در استان گفت: 83 هیئت خارجی در ماه های اخیر به سیستان و بلوچستان سفر کرده اند که حداقل مزیت حضور آنها ایجاد احساس امنیت و لمس شرایط مساعد استان برای حضور سرمایه گذاران و گردشگران خارجی است.
هاشمی گفت: در این دیدار تبعات طوفان شن بر مردم منطقه را مطرح کردیم که با آسیب جدی به روند زندگی مردم، توان اقتصادی و زیست معمول را دچار مشکل کرده است و استمرار این وضعیت بسیاری از اهداف توسعه‌ای را تحت الشعاع خود قرار می‌دهد.
وی افزود: آخرین پیشرفت پروژه‌های بزرگ استان را مطرح کردیم و گفتیم در بدبینانه‌ترین حالت مشعل گاز در مرکز استان تا خرداد یا اردیبهشت ماه سال آینده روشن خواهد شد و در خوشبینانه‌ترین شرایط به عنوان عیدانه نوروز به مردم هدیه می‌شود.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه امسال توجه به حاشیه نشینی در اولویت قرار دارد، افزود: گزارش مفصلی را از وضعیت و روند اجرای خوب طرح آبیاری اعلام کردیم که در پایان سال بخشی از آن مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
این مسؤول با بیان اینکه در حال حاضر چهار بازارچه مرزی در سیستان و بلوچستان فعال است، ادامه داد: ایجاد دو پایانه رسمی در مرز «پیشین و ریمدان» نیز نقش موثری در رونق اشتغال دارد.
وی گفت: از نگاه بلند و توسعه محور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص رشد شاخص های این بخش در استان گزارش دادیم و مطرح کردیم نیاز داریم که همه وزرای دولت چنین نگاهی را به سیستان و بلوچستان داشته باشند تا شاخص‌ها در بخش‌های مختلف به سطح شاخص‌های ملی برسد.
هاشمی افزود: رئیس جمهوری از وضعیت معادن استان سؤوال کردند که اعلام کردیم بهترین شرایط به لحاظ اکتشاف 134 پهنه معدنی در استان شناسایی شده که آماده واگذاری به بخش خصوصی است.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: گزارش مفصلی از برقراری خط کشتیرانی مسافربری ایران- عمان تا یک الی دو ماه آینده و همچنین خط کشتیرانی ایران- پاکستان در آینده نزدیک و قابلیت‌ها و ظرفیت‌های جهاد کشاورزی مطرح کردیم.
این مسؤول گفت: در این دیدار چند پیشنهاد ملی ارائه کردیم که تشکیل کارگروه استان‌های ساحلی و تدوین سند جامع و راهبردی در خصوص مراودات با همسایگان به ویژه کشورهای پاکستان و عمان و تشکیل میز ایران، چین و پاکستان در کنار مثلث ایران، هند و افغانستان از جمله آنها بود.


انتهای پیام// https://www.asrehamoon.ir/vdcaaona.49naa15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما