ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> اشتغالزایی پنج نفری با پرورش دام اقتصاد مقاومتی راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۲۷
اقتصاد مقاومتی واژه ای گهربار و ارزشمندی است که با به کار گیری آن در عمل می توان مشکلات اقتصادی فعلی کشور را رفع و با اتکا به تولید داخلی، وابستگی به کشورهای خارجی را کاست.
اشتغالزایی پنج نفری با پرورش دام/ اقتصاد مقاومتی راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی
به گزارش سرویس اقتصادی عصرهامون به نقل از اوشیدا؛ با افزایش سطح تحصیلات در بین قشر جوان، به رغم کاهش فرصت های استخدام در جامعه ی فعلی، همچنان همگان چشم به استخدام های دولتی داشته و داشته ها و استعدادهای خود را به فراموشی سپرده اند در حالی که با اندک پشتکار و اعتماد به نفس می توان علاوه بر خود برای دیگران نیز به طور مستقیم و غیرمستقیم ایجاد اشتغال کرد.

از دیرباز یکی از اصلی ترین و مهم ترین مشاغل در منطقه سیستان دامداری بوده که در طی سال های اخیر با خشکسالی های متداول این شغل کمرنگ شده و شمار زیادی از دامداران برای امرار معاش به سایر شهرها کوچ کرده اند اما در این بین افرادی نیز وجود دارند که همچنان امیدوارانه شغل آبا و اجدادی خود را ادامه داده و زمینه های امرار معاش خود و سایرین را فراهم می آورند.

خبرنگار اوشیدا به سراغ یکی از کارآفرینان سیستانی رفته که در منطقه شیب آب به دامداری اشتغال داشته و تنها از این راه کسب درآمد می کند.

خشکسالی های اخیر تامین علوفه و خوراک دام را با مشکل مواجه کرده است

کارآفرین زابلی عنوان کرد: با تداوم خشکسالی در منطقه و کاهش فرصت های شغلی پس از مشورت با اعضای خانواده و دوستان، تمامی سرمایه ی خود را صرف دامداری کرده تا از این طریق مشکلات موجود رفع شود.

محمد رضا دهقان به خبرنگار اوشیدا گفت: از یک سال قبل با افزایش مشکلات اقتصادی با دریافت وام ۱۰ میلیون تومانی از بسیج سازندگی و داشتن سرمایه اولیه هفت میلیون تومانی اقدام به خرید چند راس دام سبک و سنگین و ایجاد جایگاه برای نگهداری آنان کردم.

وی ادامه داد: در حال حاضر تنها منبع درآمد خانواده ام دامداری می باشد که در این راستا با این کار ایجاد اشتغال برای خود و چهار تن از اعضای خانواده خود کرده ام.

دهقان با بیان اینکه، شیر گاوها را هر روز به فروش می رسانم تصریح کرد: معمولا گاوها و گوشفندان را پس از پروار به فروش رسانده و سود حاصله را صرف خرید دام دیگری می کنم.

وی تاکید کرد: متاسفانه در طی سال های اخیر با خشکسالی های متوالی وضعیت معیشتی برای دامداران و کشاورزان بسیار سخت شده که در این راستا شمار زیادی به شهرهای دیگر کوچ کرده اند و اندک دامدار و کشاورز باقیمانده نیز به سختی روزگار می گذرانند.

کارآفرین سیستانی خاطرنشان کرد: خشکی بستر هامون و کمبود آب سبب کاهش علوفه و خوراک دام سبب افزایش قیمت خوراک آنان شده بنابراین سوددهی را در پرورش دام کاهش داده است.

وی ابراز داشت: جوانان سیستانی با نشستن در خانه و در انتظار استخدام ماندن تنها عمر خود را تباه می سازند بنابراین با اراده و مشورت با اهل فن و توکل بر خدا به دنبال ایجاد اشتغال برای خود باشند تا از این طریق با پای گذاشتن در راه اقتصاد مقاومتی به برون رفت کشور از مشکلات اقتصادی کمک کنند.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcc1sq4.2bqoi8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما