>ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> کاشتن امید در دل روستائیان توسط جهادگران قرارگاه منطقه ای قدس جنوب شرق از راه اندازی بیمارستان های صحرایی تا احداث جاده و خانه بهداشت | عصر هامون
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۳۴
معاون اقتصادی و مردم یاری قرارگاه منطقه ای قدس جنوب شرق ویژگی این مجموعه را انجام اقدامات محرومیت زدایی و اشتغالزدایی در نقاط صعب العبوری عنوان کرد که دولت به راحتی به علت شرایط جغرافیایی و امنیتی نمی تواند در آنجا به فعالیت بپردازد.
کاشتن امید در دل روستائیان توسط جهادگران قرارگاه منطقه ای قدس جنوب شرق/ از راه اندازی بیمارستان های صحرایی تا احداث جاده و خانه بهداشت
به گزارش سرویس اقتصاد مقاومتی عصرهامون، سرهنگ پاسدار شهرام اسکندری در گفت وگو با خبرنگار زاهدانه، هدف از راه اندازی معاونت اقتصادی و مردم یاری در قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه را کمک به توسعه شاخص های اقتصادی در مناطق مختلف کشور به ویژه جنوب شرق عنوان کرد و اظهار داشت: این مجموعه در راستای اهداف کلی که سپاه پاسداران در ارتقای امنیت دارد تشکیل شده است.

نگاه سپاه به مقوله امنیت همه جانبه و فراگیر است
وی قرارگاه منطقه قدس نیروی زمینی سپاه را بعنوان یکی از قرارگاه های اصلی نیروی زمینی در کشور خطاب کرد و گفت: چندین سال است که ماموریت برقراری امنیت پایدار در منطقه به این قرارگاه واگذار شده است.
این مسئول نگاه سپاه به مقوله امنیت را همه جانبه و فراگیر دانست و افزود: این نهاد در کنار مسائل نظامی به آموزش، توانمند سازی و اجرای طرح های عمران و روستایی، بهداشت و درمان و مسائل فرهنگی می پردازد.
وی با بیان اینکه نگاه سپاه به مقوله امنیت مبنایی، ریشه ای و با تاکید بر اصول و مبانی انقلاب اسلامی است، افزود: از آنجایی که قرارگاه منطقه ای قدس عهده دار تامین امنیت جنوب شرق کشور است طبیعتا توسعه اقتصادی و تقویت توان معیشتی ساکنین منطقه با بکار گیری حداکثری ظرفیت کلی سپاه انجام می شود، بگونه ای که هر جا نیاز باشد بر اساس موقعیت و شرایط از ظرفیت های قرارگاه خاتم الانبیاء، ستاد کل نیروهای مسلح، بنیاد تعاون و غیره نیز برای رفع مشکلات مردم استفاده می شود.

شکوفایی توانمندی های خرد منطقه ای یکی از برنامه های معاونت اقتصادی و مردم یاری
معاون اقتصادی و مردم یاری قرارگاه منطقه ای قدس جنوب شرق ادامه داد: با توجه به حجم محدودیت های منطقه در جنوب شرق به همراهی مردم برای توسعه شاخص های فوق نیازمندیم از اینرو اولین موضوعی که در استان مهم و مدنظر قرارگرفته است استفاده مناسب از ساختار قومی و قبیله ای می باشد.
وی ساختار قومی قبیله ای را یکی از ظرفیت های استان عنوان کرد و افزود: علاوه بر اینکه از توان سران، طوایف و جایگاه سرطایفه ای در راستای امنیت استفاده شده و اکنون 10 هزار نفر در دسته های رزمی مشغول به فعالیت هستند، در مسائل اقتصادی نیز طوایف را دخیل کرده تا از این طریق با ایجاد و عزم عمومی توانمندی های خرد منطقه ای شکوفا شود.
وی تصریح کرد: مردم به این باور رسیده اند که در نظام جمهوری اسلامی، ایجاد عدالت و محرومیت زدایی با تمام توان در منطقه انجام می شود از اینرو باید این باور را روز به روز تقویت کرد.
اسکندری در خصوص اهم اقداماتی که تاکنون در حوزه عمرانی روستایی انجام شده است، گفت: این اقدامات در 4 عرصه مختلف در بخش ها عمران روستایی، تولید و اشتغال، کمک های اجتماعی، بهداشت و درمان در سطح استان انجام می شود که در موضوع اقدامات عمران روستایی با هدف توسعه زیر ساخت های روستایی در 19 عرصه از قبیل احداث جاده در مسیرهای صعب العبور، آبرسانی، برق رسانی، احداث مدرسه، خانه بهداشت، نانوایی، ساخت مسجد، کمک به ساخت و تکمیل حوزه های علمیه، احداث پروژه های آب خیزداری، خانه عالم، احداث و اهداء تصفیه آب روستایی، احداث زمین های ورزشی روباز، احیای قنوات، ساخت خانه برای محرومین و غیره فعالیت شده است.

از فعالیت در 15 عرصه تا اشتغالزایی بیش از6هزار نفر در جنوب شرق
وی در ادامه با اشاره به راه اندازی واحدهای کوچک اشتغالزایی در استان گفت: با هدف افزایش تولید و تقویت توان معیشتی مردم در عرصه اقتصادی واحدهای پر تعدادی با کمک مردم راه اندازی شده که شامل کارگاه های تولیدی ویژه بانوان سرپرست خانوار و توانمند سازی این قشر، احداث جایگاه دام و واگذاری دام رایگان به مردم، تسطیح اراضی کشاورزی، کمک به کشت محصولات کشاورزی، احداث گلخانه، راه اندازی واحدها و مجموعه های تولیدی مرغ، بلدرچین، شترمرغ و بوقلمون، احداث استخر پرورش ماهی، کمک به احیای معادن، راه اندازی کارگاه های پسته پاک کنی و بسته بندی می باشد.
وی اظهار کرد: در این راستا زمینه اشتغالزایی برای 6 هزار و 582 نفر فراهم شده است.

توزیع 31 هزار بسته آموزشی اهدایی رهبر انقلاب در بین دانش آموزان محروم استان
معاون اقتصادی و مردم یاری قرارگاه منطقه ای قدس جنوب شرق در ادامه با اشاره به توزیع بیش از 31 هزار بسته حمایتی نوشت‌افزار اهدایی توسط رهبر معظم انقلاب در بین دانش‌آموزان محروم مناطق مختلف سیستان و بلوچستان گفت: در موضوع کمک های اجتماعی نیز در 21 عرصه مختلف افراد زیادی مورد حمایت مالی و بهره مندی رایگان از خدمات قرار گرفته اند که از جمله این اقدامات توزیع کتاب، لوازم التحریر، تامین بخشی از هزینه های درمان بیماران صعب العلاج، تامین بخشی از هزینه تحصیل افراد نخبه و دانش آموزان که توان مالی تحصیلی ندارند، کمک به ایتام، تهیه جهزیه و توزیع سبد کالا و غیره از دیگر خدمات غیر عمرانی معاونت اقتصادی و مردم یاری در جنوب شرق کشور است.
وی در ادامه با اشاره به ایجاد کارگاه های خیاطی مختص زنان سرپرست خانوار نیز بیان کرد: در این کارگاه ها اقدام به توزیع چرخ خیاطی، سبد کالا، پوشاک ورزشی ویژه دانش آموزان، بسته های بهداشتی درمانی و اعزام به سفر مشهد مقدس شده است.

راه اندازی 32 بیمارستان صحرایی در سیستان وبلوچستان
این مسئول به راه اندازی 32 بیمارستان صحرایی در استان نیز اشاره کرد و افزود: در این بیمارستان های صحرایی قریب به یک میلیون و 356 هزار و 650نفر خدمات رایگان بهداشتی درمانی ارائه شده است.

تنها مجموعه مولد در جنوب شرق کشور
اسکندری در خصوص کمک به پایه داری واحدهای تولیدی همچون بلدرچین و شتر مرغ نیز بیان کرد: یک مجموعه صنعتی مولد که تنها مجموعه مولد در جنوب شرق کشور می باشد شامل مجموعه مولد، مجموعه جوجه کشی 180 هزار قطعه ای، کشتارگاه، بسته بندی و سردخانه کاملا صنعتی و مجهز راه اندازی شده است که تولیدات واحدهای راه اندازی شده در سطح استان توسط متولیان همین مجموعه صنعتی خریداری، بسته بندی و به بازار عرضه می شود.

افتتاح خانه محرومین در آبانماه
وی با اشاره به ساخت خانه محرومین در استان خاطر نشان کرد: امسال با کمک کمیته امداد امام خمینی (ره) در یک فاز هزار واحد خانه محرومین شروع به ساخت شده که اوایل آبانماه یک سوم آن افتتاح خواهد شد.
این مسئول بیان کرد: اهم اقداماتی که تاکنون در نقاط مختلف استان انجام گرفته در سیستان و بلوچستان بصورت یکسان بوده است، بگونه ای که در برخی از طرح ها توان افراد سنجیده شده و مردم هم به کارهای اقتصادی ورود پیدا کرده اند.

کاشتن امید در دل روستائیان توسط جهادگران قرارگاه منطقه ای قدس جنوب شرق
وی در خصوص اهم اقدامات انجام شده برای احداث جاده در روستاهایی که هیچگونه راه دسترسی به جاده و حتی کشور را نداشتند، گفت: قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران در ارتفاعات آهوران، مورتان، کشتگان، سیاه هان کوه و دیگر مکان هایی که واقعا به سبب شرایط دشوار جغرافیایی و امنیتی فعالیت در آنها سخت و امکان ناپذیر بوده اقدام به احداث جاده و سپس انجام انواع طرح های عمرانی روستایی و اشتغال وغیره کرده که دولت به راحتی قادر به اجرای پروژه و کمک به توسعه آن مناطق را ندارد.
وی احداث 94 کیلومتر جاده در منطقه مورتان را از دیگر خدمات این مجموعه عنوان کرد و ادامه داد: در این منطقه وسیع و مرزی اهالی برخی روستاها بعضا هیچ راه دسترسی به ایران نداشته و تمامی مایحتاج خود را از پاکستان فراهم می کردند، که با احداث این میزان جاده قریب 84 روستا از نعمت راه روستایی مطلوب برخوردار شدند و خدمات عمرانی مثل ساخت مدرسه، آبرسانی، ساخت منزل مسکونی، ایجاد واحدهای اشتغالزا و غیره بلافاصله پس از تکمیل جاده در آن مناطق شروع شده است.
گفتنی است در این زمینه رزمندگان گروه مهندسی 40 صاحب الزمان(عج) از اصفهان به آن مناطق اعزام و همت والای خود را به بهترین نحو ممکن به نمایش گذاشته که بارقه امید در دل اهالی منطقه توسط این جهادگران کاشته شده است.

سیراب شدن کودکان لب تشنه با تلاش جهادگران سپاه پاسداران
اسکندری ساخت بندهای سنگی ملاتی را از دیگر اقداماتی عنوان کرد که با تلاش جهادگران گروه مهندسی 40 صاحب الزمان(عج) اصفهان در مناطق روستایی اجرا شده است.
وی در این زمینه گفت: در بحث آبرسانی روستایی نیز تعداد زیادی از روستا در مناطق کوهستانی که دسترسی به آب شرب نداشته و بعضا با دبه آب مورد نیاز مصرفی خود را با موتور از مورتان به فاصله 30 کیلومتر تهیه می کردند اکنون به وسیله تلاش جهادگران سپاه در این روستاها با ساخت بندهای سنگی ملاتی آب مورد نیاز شرب آنها تامین می شود که در فازهای بعدی نیز راه اندازی واحدهای تصفیه آب روستایی برای تامین آب شرب بهداشتی در دستور کار قرار گرفته است کرده که به وسیله لوله کشی، پمپ و منبع ذخیره آب به روستا رسانده می شود.

یکی از اهداف سپاه پاسداران اهمیت به موضوع آموزش است
وی با اشاره به این جمله که"هر کجا جهل از بین رفت خود به خود امنیت به وجود می آید: افزود: سیستان وبلوچستان جوانترین استان کشور است که پرداختن به احداث مدارس در دورترین نقاط روستایی و مرزی و توزیع کیف، لوازم التحریر برای کمک به آموزش و پرورش می تواند زمینه ساز تحولی عظیم در استان باشد زیرا بدین طریق دانش آموزان و جوانان نیز به سادگی در دام گروه های معاند قرار نخواهند گرفت.
اسکندری در پایان گفت: در دو سال اخیر هفده مدرسه در استان احداث و بازسازی شد؛ علاوه بر آن از ابتدای سال تاکنون 6 مدرسه ساخته، 40 مدرسه در دست ساخت و 10 مدرسه جدید در حال بازسازی است که این اقدامات نشان از توجه و اهمیت سپاه به مقوله آموزش است.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcai6na.49no015kk4.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما