موزهای کشنده را بشناسید

سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 2 آبان 1395 ساعت 13:31

در صورتی که از برخی علایم کُشنده در موز غفلت کنید، این میوه می تواند در عرض دو ساعت جان شما را بگیرد.


به گزارش گروه اجتماعی عصرهامون، موز در صورتی سَمی و کُشنده می شود که به ترشحات نوعی عنکبوت خطرناک معروف به "عنکبوت موز" آلوده باشد.

این نوع عنکبوت از موز تغذیه می کند و با تنیدن تار روی این میوه نقطه های سیاه رنگ برجسته ای در آن به جا می گذارد.

لکه سیاه در محل تارها روی موز حاوی سم عنکبوت هستند و به محض اینکه فرد این موز آلوده را بخورد، در صورتی که به موقع درمان نشود، در عرض دو ساعت جان به جان آفرین تسلیم می کند.

منبع: العالم

انتهای پیام/7473
 


کد مطلب: 89239

آدرس مطلب: http://www.asrehamoon.ir//fa/doc/news/89239/موزهای-کشنده-بشناسید

عصر هامون
  http://www.asrehamoon.ir/