تاریخ انتشار :دوشنبه ۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۱۴
سیستان با دارا بودن شرایط ویژه یکی از بهترین مکان ها جهت پرورش مرغ بومی به شمار می رود بنابراین با ایجاد چنین مشاغلی نقش به سزایی در اقتصاد و تولید ملی می تواند ایفا کند.
اشتغالزایی برای ۳ نفر با پرورش مرغ بومی/ مسولان اعتبار بیشتری به کارآفرینان اختصاص دهند
به گزارش سرویس اقتصادی عصرهامون به نقل از اوشیدا؛ با توجه به شرایط اقتصادی بسیار بد در منطقه سیستان شماری از مردم با اراده و پشتکار عالی و با کمک بسیج سازندگی اقدام به کارآفرینی کرده و با ایجاد مشاغلی از قبیل پرورش زنبور عسل، مرغ بومیو شترمرغ در راستای اقتصاد مقاومتی گام های ارزنده ای برداشته اند.

خبرنگار اوشیدا به سراغ یکی از کارآفرینان موفق در شهرستان زابل رفته که در پایین خواهید خواند.

پرورش مرغ بومی تاثیر به سزایی بر اقتصاد خانواده ام داشته است

کارآفرین زابلی عنوان کرد: به منظور رفع مایحتاج خانواده، پرورش ‌مرغ بومی را از سال گذشته با مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان آغاز کردم.

محمود کول به خبرنگار اوشیدا کفت: جهت پرورش مرغ بومی و توسعه ی کارم مبلغ پنج میلیون تومان نیز از بسیج سازندگی وام دریافت کردم که این وام تاثیر زیادی در کارم داشته است.

وی افزود: پس از دریافت وام و تکمیل سرمایه اولیه اقدام به خرید جوجه و پرورش آن و در نهایت فروش کرده که در این راستا تاکنون در چندین مرحله اقدام به پرورش این مجود و در نهایت فروش آن کرده ایم.

وی با بیان اینکه، پرورش مرغ بومی اشتغال سه نفر را دربرداشته ادامه داد: با توجه به اینکه مبلغ سرمایه گذاری کم بود درآمد آن تاحدودی کم می باشد و به تنهایی از طریق این شغل نمی توان هزینه زندگی یک خانواده را تامین کرد بنابراین در کنار پرورش مرغ بومی به کار با خودروی شخصی در شهر پرداخته ام اما با تمام این تفاسیر پرورش این موجود تاثیر به سزایی بر اقتصاد خانواده داشته است.

کول تصریح کرد: با پرورش مرغ بومی به تنهایی قادر به پرداخت هزینه های زندگی نیستم بنابرلین در کنار کارربا خودرو کمک خرج بسیار خوبی برای خانواده ام است.

این کارآفرین ابراز داشت: بسته به میزان پول در اختیار داشته در هر نوبت ۱۰۰ تا ۲۰۰ جوجه را جهت فروش در بازار پرورش می دهم که در این راستا پرورش این موجود در زمستان از سودآوری خوبی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: مسولان اگر اعتبار بیشتری به کارآفرینان اختصاص می دادند به طوری که می توانستیم مکان بزرگتری درست کنیم برای این کار خیلی خوب بود و دیگر نیاز نبود به کار دیگری دست بزنیم.

کول تاکید کرد: پرورش مرغ بومی از سوددهی نسبتا خوبی برخوردار است به طوری که علیرغم پرداخت هزینه هایی از قبیل خوراک و آمپول در آخر مقداری برایمان می ماند اما نه در حدی که بتوان پس انداز کرد.

وی بیان داشت: جوجه های پرورش یافته را برای فروش هم به بازار میبریم و هم به دوستان و آشنایان میفروشیم

کول اظهار داشت: پرورش مرغ بومی را با هدف ایجاد کمک خرج برای زندگی آغاز کردم چرا که با توجه به اینکه بچه روستا بودم و مهارت هایی هم در این کار داشتم تنها کاری که می توانستم به آن روی بیاورم همین بود.

وی اضافه کرد: پرورش مرغ کار خوبی است البته اگر مکان مناسبی برای کار تهیه کنند و پول بیشتری در این کار سرمایه گذاری کنند.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcdfx0j.yt0no6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما