>ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> عصر هامون - کلیدی که قفل صندوق فرهنگیان را گشود /اختلاس، دستمزد معلمانی که تمام زندگی خویش را در طبق اخلاص می گذارند - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

کلیدی که قفل صندوق فرهنگیان را گشود /اختلاس، دستمزد معلمانی که تمام زندگی خویش را در طبق اخلاص می گذارند

پایگاه خبری لادیز , 5 آبان 1395 ساعت 8:38

دانش آموزان و معلمین سیستان و بلوچستان در حالی در شرایط سخت و تحمل محرومیت ها روزگار به سر می برند که عده ای گرگ صفت 8 هزار میلیارد از صندوق ذخیره فرهنگیان کشور را به یغما می برند، سرمایه ای که می توانست هزاران مدرسه برای کودکان مناطق محروم شود.


به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون، به نقل از پایگاه خبری لادیز؛محرومیت، واژه ای آشنا برای مردم سیستان و بلوچستان، ریشه در تار و پود زندگی مردمان صبور این منطقه دوانده است و باعث شده تا مردمان دیار نخل و آفتاب از بسیاری از امکانات بی بهره بمانند ، کودکان این خطه از خردسالی، شاید از دوران دبستان وقتی هم سن و سال های آنان در سایر نقاط کشور در مدارسی استاندارد تحصیل می کنند با واژه محرومیت آشنا می شوند و به ناچار در مدارسی کپری، خشت و گلی و حتی زیر سقف آسمان به تحصیل می پردازند تا  فردایی روشن برای خود و نسل های اینده این استان بسازند.

با وجود تمام تلاش ها برای برچیدن مدارس کپری در استان، هنوز بسیارند دانش آموزانی که ناچارند در مدارس غیراستاندارد و حتی کانکس تحصیل کنند، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان سیستان‌ و بلوچستان تعداد مدارس خشتی‌ و گلی و ناایمن در این استان را ۵۲۶ مدرسه عنوان کرده بود و این مدارس به دلیل عدم برخورداری از استاندارد و ایمنی‌های لازم جان دانش‌آموزان و حتی معلمان را تهدید می‌کند.

 حمیدرضا گنگوزهی معلم فداکار مدرسه ابتدایی روستای نوکجو در نقطه صفر مرزی استان سیستان و بلوچستان یکی از قربانیان همین مدارس غیر استاندارد است که برای نجات دانش‌آموزانش از جان خود گذشت و یا  "فریبا" دختر دانش آموز مدرسه دشتیاری چابهار که دیوار مدرسه بر سرش آوار شد و خانه آمال و آرزوهای والدینش را بر سرشان ویران کرد، تنها نمونه هایی از بیداد فقر در مدارس سیستان و بلوچستان هستند.

 

 

"عبدالعزیز بلوچ‌زهی" رئیس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان، گلایه‌های زیادی از وضعیت فیزیکی مدارس استان به ویژه در مناطق روستایی دارد و بیان می کند: اکنون 800 مدرسه خشت و گلی در سطح استان فعال است که جان هزاران دانش‌آموز را نیز تهدید می‌کند، برخی از این مدارس قدمتی 50 ساله دارند و قابل بازسازی هم نیستند. علاوه بر اینها تعداد زیادی مدرسه در استان وجود دارد که در سال‌های گذشته حتی  تعمیر هم نشده‌اند، وضعیت این مدارس به نحوی است که انتظار وقوع حوادث ناگوار  در آنها وجود دارد.

وی افزود: اگرچه با برگزاری جشن کپرزدایی در گذشته، تقریباً 90  این مدارس حذف شدند؛ ولی مدارس استجاری و خشت و گلی در این طرح از قلم افتاد و فراموش شد، اکنون وضعیت به گونه‌ای است که مدارس خشت و گلی در برخی مواقع دانش‌آموزان از گرما و سرما رنج می برند، اکنون نزدیک به 800 مدرسه خشت و گلی و استیجاری در استان وجود دارد که باید نوسازی شوند، علاوه بر اینها برخی مدارس قدیمی هستند که قدمتی بالای 50 سال دارند و همچنین مدارس قدیمی زیادی نیز وجود دارد که در سال‌های گذشته حتی تعمیرهم نشده‌اند و باید یک فکر اساسی برای آنها  شود.

 

 

دانش آموزان و معلمین سیستان و بلوچستان در حالی در شرایط سخت و با تحمل محرومیت ها روزگار به سر می برند که  عده ای گرگ صفت،  8 هزار میلیارد از صندوق ذخیره فرهنگیان کشور را به یغما می برند، سرمایه ای که می توانست هزاران مدرسه برای کودکان مناطق محروم شود و مرهمی بر زخم های معلمانی باشد که تمام زندگی و عمر خویش را برای ساختن آینده این کشور در طبق اخلاص می گذارند، با بی تدبیری و مدیریت ناکارآمد فانی وزیر آموزش و پرورش، اکنون در جیب عده ای مفسد اقتصادی است.

«حمیدرضا گنگوزهی» برای نجات دانش‌آموزانش جان می‌‌دهد آن‌گونه که خانواده این معلم فداکار می‌گویند: «حمیدرضا» از مهر سال گذشته به‌عنوان نیروی خریدخدمتی آن هم با حقوق 450هزار تومان وارد آموزش و پرورش شد و در مدت این هفت ماه نیز حقوقش پرداخت نشد، و عده ای نیز  برای پر کردن جیب های خود، سرمایه فرهنگیان و معلمان را  به سرقت می برند و این دستاوردی دیگر از بی تدبیری و بی کفایتی وزرای دولت یازدهم برای ملت است.

م. ریگی یکی از معلمین میرجاوه به خبرنگار لادیز بیان داشت: اختلاس هشت هزار میلیارد از صندوق ذخیره فرهنگیان خیانتی بزرگ به فرهنگیان کشور است، فرهنگیانی که در هر شرایط و با تحمل سختی ها و فشار اقتصادی روزگار سر می کنند تا این پول ذخیره ای برای بازنشتگی آنان شود با شنیدن چنین خبری، امیدی برای ادامه کار و فعالیت برایشان باقی نمی ماند، چرا دولت اجازه می دهد عده ای به این راحتی پول ملت را بالا بکشند، چه کسی پاسخگوی فرهنگیان عضو این صندوق خواهد بود؟

وی ادامه داد: آقای فانی باید پاسخگوی این افتضاح باشد، مگر ایشان در خواب بودند که پول فرهنگیان را بردند یا شاید خود را به خواب زده بودند حال با یک استعفا می خواهند همه چیز را جمع کنند، دولت باید به این مسئله رسیدگی کند.

اکنون باید دید دولت  برنامه ای برای بازگشت این پول به صندوق ذخیره فرهنگیان دارد و یا با چند استعفا و تغییر وزیر همه چیز را خاتمه داده و باز هم ملت باید چوب این بی تدبیری را بخورد؟!

انتهای پیام/4941

 


کد مطلب: 89313

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/89313/کلیدی-قفل-صندوق-فرهنگیان-گشود-اختلاس-دستمزد-معلمانی-تمام-زندگی-خویش-طبق-اخلاص-می-گذارند

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir