تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۳۱
کلاف سردرگم شهروندان در بیمارستان تامین اجتماعی کلان شهر زاهدان

وقتی مشکلات بیمارستان درد را از یاد بیمار می برد

مدت هاست که وضعیت اورژانس بیمارستان تامین اجتماعی کلان شهر جنوب شرق مورد گلایه و انتقاد مردم، بیماران و رسانه ها قرار گرفته بگونه ای که کمبود پزشک و انتظار طولانی برای پذیرش بیماران علت اصلی این گلایه ها به شمار می آید.
وقتی مشکلات بیمارستان درد را از یاد بیمار می برد
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت عصرهامون به نقل از  زاهدانه، ورود به بیمارستان دنیای دیگری برای بیمار و همراهش رقم می زند، دنیایی با نگاه های خیره و منتظر اما امیدوار. 
از قدیم الایام گفته اند "خدا گذرت را به بیمارستان نیندازد و پولت را نصیب دوا و درمان نکند" این جمله زبان حال بیمارانی است که برای درمان به اورژانس بیمارستان تامین اجتماعی زاهدان مراجعه کرده اند.
همه می دانیم "اورژانس بیمارستان ها" همواره یکی از بخش های پرازدحام بیمارستان است که همیشه با بیشترین اعتراض و شکایت مردم همراه بوده به طوری که کمبود پزشک، طولانی بودن صف انتظار پذیرش، نبود برخی داروها در داروخانه، پاسخگو نبودن به سوالات و خواسته های بیماران عمده مشکلاتی است که در این بین به چشم می خورد. علی ای حال در این میان در حالی شرایط روحی برای بیماران و همراهانش طاقت فرساتر می شود که پروسه پذیرش بیماران نیز رفته رفته سخت تر و طویل تر می شود.
 
از کمبود پزشک تا انتظار طولانی مدت بیماران در تامین اجتماعی زاهدان
ریگی یکی از همراهان بیماران در حالی ساعت ها در صف پذیرش بیمار معطل است که به خبرنگار زاهدانه می گوید: تنها یک پزشک در اورژانس وجود دارد که این مهم عاملی بر شلوغی بیش از حد بیماران و انتظار آنها برای ویزیت توسط پزشک است.
وی بالا بودن هزینه درمانی در مراکز غیردولتی را از جمله عواملی عنوان می کند که بیمار مجبور است به بیمارستان های دولتی مراجعه کند و علاوه بر تحمل درد و رنج بیماری، ساعت ها انتظار و معطلی را نیز به جان بخرد و انتظار بکشد.
 
سالاری از دیگر بیمارانی است که می گوید: مشکلات موجود در بیمارستان عاملی شده تا درد خود را از یاد ببریم زیرا شلوغی و چشم انتظاری طولانی مدت برای ورود به اتاق پزشک درد و رنج بیشتری به وجود می آورد تا تحمل درد بیماری. از اینرو باید گفت تنها مردم هستند که در این میان قربانی وضعیت کنونی در اورژانس بیمارستان می شوند.
وی ادامه می دهد: وضعیت رسیدگی و تجهیزات بیمارستان خوب است، اما حجم زیاد بیماران، کمبود پزشک در بخش اورژآنس، شلوغی و انتظار طولانی صف پذیرش بیماران از جمله مشکلاتی است که در بیمارستان تامین اجتماعی با آن دست و پنجه نرم می کنیم بگونه ای که برای انجام یک سونوگرافی یا فیزیوتراپی باید چندین روز در نوبت منتظر بمانیم زیرا ظرفیت پذیرش بیماران در این بخش ها تکمیل است.
بزی یکی دیگر از بیمارانی است که ضمن گلایه از اشغال بودن خطوط گویای این بیمارستان به خبرنگار ما می گوید: از ساعت 15 تا 17:45 دقیقه معطل مانده تا نزد دکتر برویم و در قسمت آزمایشگاه نیز با کلی معطلی در جوابمان می گویند "بروید روز جمعه از ساعت 14 تا 19 نوبت بگیرید شنبه صبح بیایید تا کارتان انجام شود".
 
مردم تنها قربانیان وضعیت کنونی بیمارستان ها
وی در ادامه با اشاره به شلوغی صف انتظار برای دریافت دارو نیز بیان می کند: نبود برخی داروها در داروخانه بیمارستان، عدم استفاده کاور توسط برخی پزشکان و پذیرش قریب به 100 بیمار توسط یک پزشک از دیگر مشکلاتی است که در اورژانس بیمارستان تامین اجتماعی با آن مواجه هستیم.
خبرنگار زاهدانه نیز در مراجعه ای که به اورژانس این بیمارستان داشت علاوه بر شلوغی و ازدیاد جمعیت در این بخش از بیمارستان شاهد معطلی چند ساعته بیماران نیز بود بگونه ای که برخی بیماران این شلوغی را مختص تمامی روزهای هفته عنوان کرده که باعث کلافه شدن آنها در این بیمارستان می شود.
گرچه این بیمارستان در بخش های مختلف خدمات مطلوبی به شهروندان ارائه کرده است اما بازگو کردن این مشکلات بدان جهت بود تا مسئولان مربوطه در سایر بیمارستان ها به ویژه در بخش اورژانس به وضعیت درمانی شهروندان اهمیت دوچندانی قائل شوند و این اوضاع را سرو سامان دهند.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcgw397.ak9yq4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما