جشنواره غذاهای بومی و محلی دلگان با حضور دانش آموزان دختر این شهرستان برگزار شد.
به گزارشعصرهامون به نقل از دلگان پرس، جشنواره غذاهای بومی و محلی شهرستان دلگان با حضور دانش آموزان دختر و مادران آنها در این شهرستان برپا شده است. این جشنواره به همت کانون فرهنگی مجیر و اداره آموزش و پرورش شهرستان دلگان انجام شده است.
در جشنواره غذاهای بومی و محلی دلگان انواع غذاهایی که در این منطقه طبخ می شود در معرض دید علاقه مندان گذاشته شده است.
غذاهای منطقه جنوب غرب سیستان و بلوچستان شامل تجکی، پلور، حلوا خرمایی، چنگال، انار دان ( آبگوشت اناری)، انواع پلوهای محلی، تنورچه (کباب بره تنوری)، شیلانچ( کشک محلی)، تباهگ، سوساپ و ...است.
این جشنواره در شهرستان دلگان با هدف احیای غذاهای بومی محلی، سنتی و آشنایی نسل جوان با اینگونه غذاهای سالم و مقوی برگزار شده است.