تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۵۵
جشنواره غذاهای بومی و محلی دلگان با حضور دانش آموزان دختر این شهرستان برگزار شد.
جشنواره غذاهای بومی و محلی در جنوب غرب سیستان و بلوچستان+ تصاویر
به گزارش عصرهامون به نقل از دلگان پرس، جشنواره غذاهای بومی و محلی شهرستان دلگان با حضور دانش آموزان دختر و مادران آنها در این شهرستان برپا شده است. این جشنواره به همت کانون فرهنگی مجیر و اداره آموزش و پرورش شهرستان دلگان انجام شده است.
در جشنواره غذاهای بومی و محلی دلگان انواع غذاهایی که در این منطقه طبخ می شود در معرض دید علاقه مندان گذاشته شده است.
غذاهای منطقه جنوب غرب سیستان و بلوچستان شامل تجکی، پلور، حلوا خرمایی، چنگال، انار دان ( آبگوشت اناری)، انواع پلوهای محلی، تنورچه (کباب بره تنوری)، شیلانچ( کشک محلی)، تباهگ، سوساپ و ...است.
 این جشنواره  در شهرستان دلگان با هدف احیای غذاهای بومی محلی، سنتی و آشنایی نسل جوان با اینگونه غذاهای سالم و مقوی برگزار شده است.
 
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/ 8306 https://www.asrehamoon.ir/vdcguu97.ak9y34prra.html
منبع : دلگان پرس
نام شما
آدرس ايميل شما