ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> از واردات کنجد تا انواع پاکت از مرز میرجاوه تورم و بیکاری ماحصل تدبیر ۴ساله دولت بنفش | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۱۱
در سال های اخیر سرمایه های کلان کشور صرف واردات بی رویه و بی حساب و کتاب کالا شده است که اگر این مبلغ صرف پیشرفت تولید داخلی کشور می شد، از ورشکستگی بسیاری از تولید کنندگان داخلی و کارخانجات و کارگاه ها جلوگیری می کرد.
از واردات کنجد تا انواع پاکت از مرز میرجاوه/ تورم و بیکاری ماحصل تدبیر ۴ساله دولت بنفش
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون، به نقل از پایگاه خبری لادیز، صادرات و واردات جزو جدانشدنی از اقتصاد هر کشوری است اما گاهی واردات به حدی از صادرات سبقت می گیرد که اقتصاد، تولید و اشتغال یک کشور را تا مرز نابودی می کشاند، در نتیجه کارخانه ها تعطیل شده و کارگران بیکار می شوند و بازارها را کالاهای بی کیفیت خارجی پر می کند.

در سال های اخیر شاهد واردات انواع کالاهای عجیب و غیر ضروری از بیل و کلنگ تا سنجاق قفلی بوده ایم حال آنکه واردات این کالاها نه تنها الویت و نیاز کشور نیستند بلکه ورود این گونه کالاها در کشور به راحتی تولید می شود تولید داخلی را از بین برده و ضربه سهمگینی به تولیدکنندگان داخلی می زند و ارزش افزوده از کشور خارج و در جیب سایر کشورها می رود و  سرمایه های کلان کشور صرف واردات بی رویه و بی حساب و کتاب کالا شده است که اگر این مبلغ صرف پیشرفت تولید داخلی کشور می شد، از ورشکستگی بسیاری از تولید کنندگان داخلی و کارخانجات و کارگاه ها جلوگیری می کرذ اما واردات بی رویه کالاهای بی کیفیت چینی، تولیدات داخلی را تضعیف کرده و تیشه به ریشه اقتصاد کشور زده است در حالیکه دولت نباید اجازه واردات کالاهای اساسی که زمینه تولید آنها در شرکت های خودمان به صورت جدی وجود دارد، به داخل کشور بدهد.

شهرستان میرجاوه بعد از مرز روتک، تنها مرز بین المللی کشور با پاکستان است و ترانزیت کالا از طریق این مرز انجام می شود در سال 94 بیش از 135 تن کالا شامل برنج، کنجد، انبه، موز، چتایی و انواع پاکت از طریق مرزمیرجاوه وارد کشور می شود حال آنکه این کالاها با کیفیت بسیار عالی در کشور تولید می شود و  واردات آنها به کشور، ارمغانی جز خروج سرمایه و فلج شدن اقتصاد را نخواهد داشت و مسئولان نباید اجازه بدهند کالاهایی که در داخل امکان تولید آنها وجود دارد وارد کشور شوند.

 

135 هزار و 941 تن بار در سال 94 از پایانه میرجاوه وارد شده است

مسئول پایانه مرزی میرجاوه در گفت و گو با خبرنگار لادیز اظهارداشت: 135 هزار و 941 تن بار در سال 94 از پایانه میرجاوه وارد شده است،این میزان کالای وارداتی توسط 5هزار و807 دستگاه کامیون جا به جاشده است.

رضاکیخا افزود:عمده محصولات وارداتی از پایانه مرزی میرجاوه در سال 94 شامل انبه، برنج، کنجد، موز، چتایی و انواع پاکت می باشد.

 

ورود کالا به ویژه کالاهای بی‌کیفیت به صورت بی‌رویه، سبب تعطیلی کارخانجات و ضربه شدید به اقتصاد داخلی و ایجاد بیکاری در کشور است و این در شرایطی است که بارها و بارها رهبر معظم انقلاب در سخنان خود به توجه به تولید داخل و استفاده از ظرفیت داخلی تاکید داشتند و  در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت روز ملی مهندس با اشاره به ضربه واردات بی‌رویه و قاچاق به کشور، گفتند: "امروز فشار واردات، کشور را دارد از پا درمی‌آورد و در خصوص میزان واردات قاچاق به کشور نیز ارقام بسیار عجیبی مطرح است، اما این هم یک توجیه منطقی نیست که به بهانه جلوگیری از قاچاق و دریافت سود گمرکی، راه واردات انبوه به کشور به صورت رسمی باز شود. "

اقتصاد مقاومتی با واردات بی‌رویه و ضعیف شدن تولید داخل محقق نمی شود، رهبر معظم انقلاب برای مقابله با تحریم های ظالمانه دشمنان، سیاست های اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردند و در سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی به کاهش واردات هم اشاره کرده اند اما گویا دولتمردان قصد ندارند قدمی اساسی برای حل مشکل واردات بی رویه و تحقق اقتصادمقاومتی بردارند.

 

واردات بی رویه تولید ملی را فلج می کند

"مولوی عبدالرحیم ریگیان پور" امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه نیز بیان کرد: قاچاق کالا ضربه بزرگی به تولید داخلی و صنعت کشور است اما همچنان که رهبر معظم انقلاب نیز تاکید داشتند حمل کوله باری کالا قاچاق محسوب نمی شود چراکه این میزان کالا نمی تواند تهدیدی برای تولید داخلی باشد.

وی افزود: این از توجه و عنایات خاص رهبری به مردم مناطق محروم است که اجازه حمل کوله باری کالا را به مردم محروم مناطق مرزی دادند چراکه این امر می تواند کمک شایانی به اقتصاد این قشرآسیب پذیر جامعه کند.

وی خاطر نشان کرد: واردات بی رویه  ضربه بزرگی به اقتصادکشور وارد می سازد و  تولید ملی را فلج می کند، در واقع واردات بی رویه در تضاد با روح اقتصاد مقاومتی است و اگر ما می خواهیم به پیشرفت اقتصادی دست یابیم باید بر توان و ظرفیت داخلی و تقویت تولید ملی خود تکیه کنیم، چرا که واردات بی رویه تیشه بر ریشه اقتصاد درون زا وارد می کند.

 

یکی از راههای کاهش واردات اجرای صحیح سیاستهای اقتصاد مقاومتی است ، برای حل معضلات اقتصادی و حفظ استقلال و خودکفایی کشورمان باید بحث اقصاد مقاومتی که از تاکیدات رهبر معظم انقلاب است توجه ویژه داشته باشیم و برای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی نیز باید به تولیدات داخلی توجه ویژه کنیم.

انتهای پیام/4941

https://www.asrehamoon.ir/vdch-inw.23nvzdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما