تاریخ انتشار :يکشنبه ۵ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۴۱
مسئولین سیستان و بلوچستان به بررسی تخلفات آرایشی پرداخته و از توزیع ماده مخدر شیشه با عنوان داروی لاغری خبر داده و عنوان کردند: که 80 درصد لوازم آرایشی واردی به کشور قاچاق است.
عرضه مخدر شیشه با برچسب داروی لاغری!/ 80 درصد لوازم آرایشی واردی به کشور قاچاق است
به گزارش بهداشت و سلامت عصرهامون، روز گذشته جلسه ای در خصوص ساماندهی وضعیت آرایشگاه های زنانه و واحد های عرضه کننده لوازم آرایشی و بهداشتی با حضور مسئولین استان برگزار شد.
در این جلسه سید مرتضی مدنی فدکی مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه خطرات و آسیب های استفاده از کالاهای غیربهداشتی و تاریخ گذشته باید به مردم اطلاع رسانی شود، اظهار داشت: باید حساسیت این موضوع در میان مردم ایجاد شود.

واحدهای فاقد مجوز پلمب می شوند
وی از تشکیل تیم های جهت نظارت خبر داد و ادامه داد: این تیم ها با هدف رسیدن به شرایط مطلوب تشکیل می شود تا جامعه را از بروز خطرات ، ایمن نگه دارد.
مدنی فدکی با بیان اینکه کشفیات کالاهای تاریخ مصرف گذشته افزایش یافته است، افزود: مراکز دپو در نقاط حاشیه ای شهر قرار دارد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان از برخورد بدون اغماض با واحدهای فاقد پروانه کسب خبر داد و تصریح کرد: طرح شناسایی واحدهای فاقد پروانه با محوریت اتحادیه ها و اتاق اصناف و همکاری پلیس اماکن نیروی انتظامی آغاز شده است و ظرف مهلت سه ماه آینده واحدهایی که اخطار داده شده است اما نسبت به اخذ پروانه کسب اقدام ننموده اند پلمپ و از چرخه فعالیت حذف خواهند شد.

استفاده از لوازم آرایشی در کشور جنبه رقابتی به خود گرفته است
وی در ادامه به شهروندان توصیح کرد که به واحدهای دارای پروانه کسب مراجعه نمایند و از کالاهایی که برچسب سلامت سازمان غذا و دارو را بر روی خود دارند استفاده کنند.
مدنی فدکی از صدور فاکتور فروش توسط آرایشگاه های زنانه خبر داد و اظهار داشت : آرایشگاه های زنانه علاوه بر صدور فاکتور تمامی مسائل امنیتی ، بهداشتی و محیطی را باید رعایت کنند و در صورت اثبات اخذ وجه مازاد بر تعرفه با متخلفین برخورد می شود.

کالای آرایشی و بهداشتی قاچاق دغدغه جدی در کشور است
در ادامه جلسه رسول نامی جانشین معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اظهار داشت : کالای آرایشی و بهداشتی قاچاق یک دغدغه جدی در کشور است که حدود 80 درصد آن به صورت غیر قانونی وارد کشور می شود و استان ما با توجه به موقعیت جغرافیایی مستقیماً با خطرات روبرو است.
وی با بیان اینکه منطقه آزاد به عنوان مرکز دپوی اینگونه کالاها تبدیل شده است، افزود: باید ساز و کار مبارزه و مقابله تبیین شود و به صورت برنامه ریزی شده و مرحله به مرحله پیش رفت.
نامی ادامه داد: استفاده از لوازم آرایشی در کشور خصوصا در میان قشر جوان و حتی دانش آموزان در مقاطع راهنمایی و متوسطه  جنبه رقابتی به خود گرفته است.

استفاده از جنین مرده در لوازم آرایشی قاچاق
هادی نظری سرپرست مرکز بهداشت زاهدان در ادامه این جلسه با بیان اینکه برخی تخلفات در آرایشگاه های زنانه اثر مستقیم بر سلامت مردم دارد، اظهار داشت: به عنوان نمونه تحت هیچ شرایطی نباید یک زن در دوران بارداری اقدام به رنگ زدن موی سر کند.
وی با بیان اینکه مصرف ما در استفاده از لوازم آرایشی از کشورهای تولید کننده نیز بیشتر است، افزود: آرایش کردن به یک ارزش و فرهنگ در کشور تبدیل شده است.

آرایش به یک فرهنگ در کشور تبدیل شده است
نظری از بررسی روی برخی برندهای خارجی خبر داد و گفت: بررسی ها نشان داد که برخی برندها از لوازم سمی و غیر شرعی مانند قطعات جنین مرده استفاده می کنند و بر همین اساس خواهش ما این است که از لوازم آرایشی و بهداشتی تأیید شده و دارای لیبل غذا و دارو استفاده شود.
نظری اضافه کرد: گزارشاتی داشته ایم که برخی کالاهای تاریخ مصرف گذشته حتی با برند معتبر را کشوران مخالف با نظام جمهوری اسلامی خریداری و با افزودن مواد سمی به صورت قاچاق و غیر قانونی و با قیمت ارزان به کشور ارسال می کنند که این یعنی خطر بیوتروریسم.

پلمپ واحدهای تتو و خالکوبی توسط جنس مخالف در استان
سرپرست مرکز بهداشت زاهدان اعلام داشت : برخی رنگ موها سرطان زا می باشد و آرایشگری که از قانون تمکین نکنند خود باعث ایجاد خطرات در سطح وسیع می شوند.
سراوان قوی پنجه نماینده پلیس اماکن نیز در این جلسه نیز از اعمال تخلفات انتظامی ر برخی آرایشگاه ها خبر داد و اظهار داشت : در برخی آرایشگاه ها خالکوبی و تتو برای آقایان و بانوان توسط جنس مخالف انجام می شود که تا کنون سه واحد در پلمپ شده است.
وی از افزایش فالیگری در آرایشگاه های زنانه خبر داد و گفت : در گزارشاتی که به دستمان رسیده حتی مصرف مواد مخدر با عنوان داروی لاغری که گاهاً ماده مخدر شیشه می باشد در برخی آرایشگاه ها در حال تجویز می باشد.

عرضه ماده مخدر شیشه با عنوان داروی لاغری در آرایشگاه ها
رئیس اتحادیه آرایشگران نیز با بیان اینکه برخی افراد که پروانه کسب ندارند در فضای مجازی اقدام به تبلیغات می کنند، افزود: عده ای به انجام تخلف عادت کرده اند.
رئیس شعبه ویژه تخصصی بهداشتی تعزیرات حکومتی استان نیز در ادامه با بیان اینکه برخی آرایشگاه های به موسسه پزشکی تبدیل شده اند ، گفت: این آرایشگاه های می خواهند پزشکی کنند و از صنف آرایشگران خارج شوند.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با بیان اینکه مردم آرایش را از واجبات می دانند، افزود: تعداد 516 آرایشگاه زنانه یعنی یک و نیم برابر نانوایی ها، فاقد مجوز داریم. 
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcivva3.t1au52bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما