تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۱۳
امدادرسانی به مجروحان اگر به شیوه مناسب و در زمان کوتاه انجام نشود به طور حتم به قیمت جان بیمار تمام خواهد شد که در این راستا باید این امر توسط پرسنل اورژانس انجام شود تا آسیبی به بیمار وارد نشود.
رییس مرکز سوانح و فوریت های پزشکی: آمبولانس های موجود در بیمارستان امیرالمومنین (ع) زابل برای انتقال مجروح نیست
به گزارش عصرهامون یکی از شهروندان زابلی در تماس با خبرنگار اوشیدا خواستار پیگیری پایگاه خبری اوشیدا در خصوص نحوه خدمات رسانی پایگاه های اورژانس در شهرستان زابل شد وی گفت: روز گذشته خودرویی در جاده زابل به زاهدان روبروی بیمارستان امیرالمومنین (ع) واژگون شد و وقتی مردم با اورژانس تماس گرفتند به دلیل طولانی شدن زمان رسیدن آمبولانس، مسئول مربوط اورژانس از اینکه، آمبولانس باید از داخل شهر اعزام شود و این موضوع زمان بر است خبر داد.

حسینی افزود: با این که چند آمبولانس داخل بیمارستان امیرالمومنین حضور داشتند و مصدوم با حال وخیم مقابل بیمارستان افتاده بود ولی کسی از بیمارستان به دادش نرسید تا آمبولانس از داخل شهر اعزام شود و از طرف دیگر امبولانس باید از شهر زابل آمده و انتقال مصدوم با طی مسافتی طولانی از قبیل رفتن به میدان یعقوب لیث و سپس برگشت به سمت بیمارستان امیر همراه است.

وی با بیان اینکه؛ با این کار زمان بسیاری برای نجات یک آدم از دست میدهیم تصریح کرد: انتظار می رود با بالا بودن آمار تصادفات جاده ای حداقل ایستگاه اورژانس و آتش نشانی در ابتدای جاده ایجاد شود.

آمبولانس های موجود در بیمارستان امیرالمومنین (ع)جهت انتقال بیمار از بین بیمارستان و از بیمارستان به زاهدان به کار برده می شود

رییس مرکز فوریت های پزشکی زابل عنوان کرد: کار آمبولانس های موجود در بیمارستان امیرالمومنین انتقال مجروح نیست بلکه کارشان انتقال بیمار از بین بیمارستان و از بیمارستان به زاهدان می باشد.

غلامعلی رفعت با بیان اینکه، انتقال مجروحان در تمام منطقه سیستان برعهده ی پایگاه های ۱۱۵ است در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: علاوه بر پایگاه های ۱۱۵، تعداد دو پایگاه شهری نیز وجود دارد.

وی با عنوان اینکه، پایگاه یک و دو بیمارستان انتقال مجروح را انجام نمی دهد ادامه داد: در مسیر زابل به زاهدان پایگاه جاده ای محمد آباد وجود دارد همچنین برای مصدومانی که نزدیک به شهر هستند آمبولانس از پایگاه های شهری اعزام می شود.

رفعت خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود نیروی انسانی، نمی توانیم به تعداد پایگاه اوژانس ۱۱۵ اضافه کنیم بنابراین معمولا ۶۰ تا ۷۰ درصد پرسنل درگیر ماموریت های خود هستند.

وی در این راستا ادامه داد: اگر بعضی مواقع آمبولانس مورد نظر در ماموریت باشد چنانچه در شرق زابل حادثه ای اتفاق بیفتند از پایگاه بنجار و در غرب نیز از پایگاه محمد اباد و در مسیر شمال هم از میل نادر اعزام می شوند.

رفعت تصریح کرد: اگر پایگاه شهری از لحاظ نیروی انسانی و مکانهای مصوب شده تقویت شود و چند پایگاه در داخل شهر ایجاد شود به راحتی می توان مناطق اطراف شهر را ظرف سه تا چهار دقیقه پوشش داد.

رییس مرکز سوانح و فوریت های پزشکی خاطرنشان کرد: با اینکه افزایش تعداد پایگاه ها مصوب شده ولی به علت کمبود نیروی انسانی قادر به افزایش پایگاه نیستیم و این مشکل متاسفانه در حومه و نزدیکی شهر همچنان وجود دارد.

انتهای پیام/// https://www.asrehamoon.ir/vdcjhveh.uqevyzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما