تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۱۰
یک کارآفرین نمونه در شهرستان سوران با 10 قطعه دام سبک توانسته زمینه اشتغالزایی برای سه نفر از جوانان منطقه را فراهم کند.
توسعه دامداری با تسهیلات اقتصاد مقاومتی/ اشتغالزایی برای3 نفر در سوران/ 3میلیون تومان سود دستاورد همت دانشجوی بسیجی در یکسالتوسعه دامداری با
به گزارش سرویس اقتصادمقاومتی عصرهامون به نقل از زاهدانه، سخن از اشتغالزایی و کارآفرینی که به میان می آید علاوه بر مردم بخش عمده ای از مدیران تصور می کنند این امر از رهگذر تاسیس صنایع سنگین توسط دولت محقق می شود. این باور اما کاملا مردود است زیرا سالهاست جوانان بسیجی نشان دادند که "خواستن توانستن است" حتی در پشت بام یک خانه برای راه اندازی یک واحد تولیدی مرغ بومی یا بلدرچین و غیره.
 

در شرایطی که بسیاری از کارخانه ها و کارگاه های تولیدی به دلایل گوناگونی از جمله واردات، عدم سرمایه در گردش، بازار فروش مناسب و غیره با چالش مواجه هستند در هر نقطه از کشور پهناورمان می توان با ایجاد یک مزرعه کوچک و کو هزینه به پرورش گیاهان و درختان، پرورش دام سبک و سنگین یا پرورش زنبور عسل و آبزیان پرداخت و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام مفیدی برداشت. بر همین اساس از آنجایی که با نشستن و کار را بر دوش دیگری نهادن چیزی از پیش نمی رود کافیست کمر همت بسته و تلاش کرد تا با تکیه بر توان تولیدی خود مانع کمک بیگانگان برای توسعه اقتصاد داخلی شویم.
علی ای حال در سیستان وبلوچستان نیز کارآفرینان بسیجی همچون سایر نقاط کشور از همان روزهای اول سال 1389 به ندای رهبر خویش لبیک گفته و در عرصه کارهای زودبازده اقتصادی از پرورش شتر مرغ، بلدرچین و مرغ بومی گرفته تا پرورش آبزیان و زنبور عسل و غیره روی آورده اند.
یکی از این عرصه ها پرورش دام سبک است که برای آشنایی با این عرصه اقتصاد مقاومتی به گفت وگو با یکی از فعالین آن در منطقه سوران از استان سیستان وبلوچستان پرداختیم.
عبدالمجید ملازهی یکی از کارآفرینان بسیجی در عرصه دام سبک شهرستان سوران در گفت وگو با خبرنگار زاهدانه با بیان اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی منجر به ایجاد اشتغال پایدار می شود، اظهار داشت: یکسال است که به عرصه پرورش دام سبک روی آورده و در این زمینه علاوه بر امرار معاش خانواده خود توانسته به تامین گوشت مصرفی مورد نیاز منطقه نیز کمک کند.
وی هم اکنون دانشجوی رشته فناوری اطلاعات در مقطع کاردانی است و توانسته با ورود در این عرصه زمینه اشتغالزایی را برای سه نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم کند.
 

ملازهی در ادامه با بیان اینکه در هر دوره 10 دام سبک پرورش می دهد، افزود: بازار فروش گوسفندان با توجه به نیاز منطقه مناسب است بگونه ای که در این راستا سالیانه 3-2 میلیون تومان سود به دست می آورم.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در طی سالیان گذشته مبنی بر عمل به اقتصاد مقاومتی بیان داشت: با راه اندازی یک مکان برای خود کسب و کاری راه انداختم که در این زمینه به میزان 10 میلیون تومان نیز از تسهیلات بانکی بسیج سازندگی استان بهره مند شدم.
این کارآفرین نمونه در پایان خاطر نشان کرد: در این عرصه به یک ابتکار و نوع آوری دست زده ام بگونه ای که از گیاهان دارویی موجود در منطقه جهت سم زدایی جایگاه پرورش دام استفاده کرده ام.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdciwza3.t1azp2bcct.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما