تاریخ انتشار :شنبه ۱۸ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۵۰
کمبود اعتبار و فرسایش تدریجی این روز ها سبب شده تا قلعه 400 ساله مهرستان به طودی به افسانه ها پیوسته و هویت آن به فراموشی سپرده شود.
فرسایش تدریجی سهم قلعه 400 ساله مهرستان/ قلعه ای که به افسانه ها می پیوندد
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، در حالی سال 96 قرار است سیستان و بلوچستان لقب مقصد گردشگری ایرانیان را یدک بکشد که نه تنها اعتباری برای فراهم سازی زیر ساخت ها و مرمت برخی بناها در دسترس نیست بلکه برخی آقار تاریخی نیز آخرین روزهای خود را سپری می کنند.
علی ای حال هر قوم و ملتی در تلاش است تا با تکیه بر پیشینه وگذشته خود، میراثی ماندگار را به نمایش در آورد، حال این میراث مادی باشد یا معنوی، در هر دو حالت آنچه مشترک است این است که سالها و صده ها بر این میراث گذشته و چه بسا یک میراث از قرون متمادی و اعصار به جای مانده باشد که در خود معانی و با خود سرگذشت های تلخ و شیرین برای یک ملت به همراه داشته باشد.
 
فرسایش تدریجی سهم قلعه 400 ساله مهرستان
قلعه 400 ساله مهرستان یکی از آثاری ست که علاوه بر باران و گردش آفتاب، در غبار بی توجهی مسئولان و کمبود بودجه به فراموشی سپرده شده است.
 به گفته مسئولین میراث فرهنگی این قلعه در سال ۱۲۹۱ توسط انوشیروان بارکزهی برادر کوچک‌تر دوست ‌محمدخان،حاکم بلوچستان به تصرف درآمد. حاکم آن فردی به نام میر شاه ‌جهان کرد بود. 
اعتبار نداریم
در تماسی که خبرنگار اجتماعی عصرهامون جهت پیگیری این موضوع با ابراهیم محمدی رئیس میراث فرهنگی و گردشگری مهرستان  داشت، وی با بیان اینکه در تماس های متعددی که با معاون بازسازی داشتیم اعتبارات لازم مشخص شد و مقرر شد قبل از سال اعتبارات به هر شهرستان داده شود.
وی ادامه داد: مبلغ 60 میلیون تومان اعتبار اولیه برای بازسازی قلعه مشخص شد که هنوز اعتباری واریز نشده است که در صورت واریز کار مرمت این قلعه آغاز می شود.
محمدی با بیان اینکه مقرر شده امسال به هر شهرستان مبلغ یک میلیارد تومان اعتبار داده شود، افزود: در حال حاضر هزینه های گردشگری 270 میلیون تومان با مرمت و بازسازی برای مهرستان پیش بینی شده که هنوز اعتباری به دست ما نرسیده است.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcc1sqo.2bqso8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما