ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> محرومیت‌زدایی از چهره روستاها ارمغان تسهیلات اقتصادمقاومتی اشتغالزایی و سود کوتاه مدت با پرورش دام سبک | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۰۴
حسین ریگی یکی از اهالی دهستان انده از توابع شهرستان میرجاوه است که توانسته با پشتکار و خلاقیت و بدون در نظر گرفتن سختی‌های کار، قدم در مسیر کار آفرینی بگذارد و علاوه بر اشتغالزایی، گامی مثبت برای تحقق اقتصاد مقاومتی بردارد.
محرومیت‌زدایی از چهره روستاها ارمغان تسهیلات اقتصادمقاومتی / اشتغالزایی و سود کوتاه مدت با پرورش دام سبک
به گزارش سرویس اقتصادی عصرهامون، به نقل از پایگاه خبری لادیز، توجه به اقتصاد مقاومتی تنها راه برون رفت کشور از مشکلات اقتصادی، بازگشت و مهاجرت معکوس جوانان از شهر به روستا است و جوانان می توانند با کمی تلاش و خلاقیت در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام بردارند و شرایط اقتصادی را به نفع خود تغییر دهند.

در روزگاری که هنوز بسیاری از جوانان به دنبال کار هستند،کار را فقط پشت‌ میزنشینی می‌دانند و کمتر کسی رغبت می‌کند در شغلی غیر مرتبط با رشته تحصیلی‌ خود یا خارج از اشتغال‌های دولتی مشغول به کار شود، هنوز جوانانی را می توان یافت که کمر همت را بسته و در همین شرایط سخت اقتصادی و افزایش روز افزون آمار بیکاری در جامعه، روزی خویش را با تلاش و کوشش کسب می کنند.

حسین ریگی یکی از اهالی دهستان انده از توابع شهرستان میرجاوه است که توانسته باپشتکار و خلاقیت بدون در نظر گرفتن سختی‌های کار، قدم در مسیر کار آفرینی بگذارد و علاوه بر اشتغالزایی برای خود، گامی مثبت برای تحقق اقتصاد مقاومتی بردارد.

وی دراین باره به خبرنگار ما می گوید:پرورش دام سبک را به خاطر شرایط محل زندگی و علاقه خویش انتخاب کردم و البته از این انتخاب خود راضی هستم چراکه در کنار محل زندگی ام به کسب روزی حلال مشغولم و به برکت این کار دو نفر از اهالی روستا نیز از این راه امرار معاش می کنند.

ریگی افزود: کارم را با خرید 15 گوسفند با استفاده از وام ده میلیون تومانی بسیج سازندگی سپاه میرجاوه آغاز کردم و با پروارشدن دام ها آنان را در روستا و یا شهرستان میرجاوه به فروش می رسانم و سود خوبی نیز از فروش دام عایدم می شود.

وی خاطرنشان کرد:افراد بسیاری را سراغ دارم که به کمک وام های اقتصاد مقاومتی مشغول کار شده اند و در کوتاه‌مدت به موفقیت رسیده‌اند و به تمام جوانان توصیه می کنم به جای دست روی دست گذاشتن، خود به فکر کارآفرینی باشند،درآمد قابل قبولی از راه پرورش گوسفند کسب می کنم و از میزان درآمد حاصل از فعالیت در عرصه پرورش دام راضی هستم و به طور میانگین ماهیانه 600 هزار تومان درآمد دارم که گاهی این مبلغ بیشتر نیز می شود.

انتهای پیام/4941

https://www.asrehamoon.ir/vdcgyx9y.ak9q34prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما