ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> پیروزی انقلاب زمینه ساز رشد رسانه ها وظیفه اصلی رسانه ها حفظ انقلاب است مردم سیستان اولین خیزش ها را بر علیه رژیم شاه آغاز کردند | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۰
جمعی از اصحاب رسانه با حضور در میزگرد عصرهامون با بیان اینکه پیروزی انقلاب زمینه ساز رشد رسانه ها شد، عنوان کردند: وظیفه اصلی رسانه ها حفظ انقلاب است.
پیروزی انقلاب زمینه ساز رشد رسانه ها/ وظیفه اصلی رسانه ها حفظ انقلاب است/ مردم سیستان اولین خیزش ها را بر علیه رژیم شاه آغاز کردند
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، دهه فجر همواره فرصتی بوده است تا دستاوردهای جمهوری اسلامی به عنوان نظام برآمده از مجاهدت های انقلاب اسلامی بازخوانی شود که در این بین رسانه ها نیز نقش چشمگیری در این پیروزی داشتند.
 به مناسبت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پایگاه خبری عصرهامون برآن شد تا میزگردی با اصحاب رسانه در رابطه با نقش رسانه ها در تدوام انقلاب اسلامی برگزار کند که در ادامه می خوانید:

عصرهامون: نقش رسانه ها در تداوم و پیروزی انقلاب چیست و بفرمائید تاثیر پیروزی انقلاب اسلامی و رسانه ها در افکار عمومی و جامعه را توضیح دهید.
ابراهیم هودفر سرپرست و خبرنگار رسالت در سيستان و بلوچستان با بیان اینکه از سال 70 به بعد در استان رسانه وجود داشت و توانست در جریان انقلاب گام بردارد، گفت: قبل از انقلاب دو رسانه داشتیم که کاری به مردم و انقلاب نداشت و هزینه شان از استانداری تامین می شد و به  اهداف و برنامه های استانداری می پرداختند.
وی افزود: خوشبختانه من فکر می کنم سیستان و بلوچستان بعد از روزنامه روزدرا، که مدتی می شود دفتر آن تعطیل شده، رشد بسیار سریعی در ارتباط با راه اندازی رسانه های مکتوب و خبری و روزنامه ها، هفته نامه ها، سالنامه ها، ماه نامه ها و غیره داشته است.
هودفر اظهار کرد: فکر نکنم نشریه و خبرگزاری پیدا شود که در خدمت انقلاب نبوده و به وظایفش عمل نکرده باشد چون یکی از وظایف بسیار مهم و سنگین همه رسانه ها انقلاب است.
سرپرست و خبرنگار رسالت در سيستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی از سال42 کلید خورد اما قبل آن مردم سیستان در سال 30انقلاب کردند، مردم سیستان در سال 1330 در مخالفت رژیم در ارتباط با انتخاب نماینده غیر سیستانی انقلاب کردند.
این پیشکسوت رسانه، اظهار کرد: یکی از مشکلات سیستانی ها هم در زمان طاغوت همین بود که چون با دولت در ارتباط با برنامه های تبلیغاتی اش همراهی نکردند، همیشه عقب ماندند و توجهی به عمران و آبادی منطقه توسط مسئولان وقت انجام نمی شد.
پیروزی انقلاب زمینه ساز رشد رسانه ها شد
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی در سیستان توسط مرحوم شهید آیت ا... حسینی طباطبایی، از سال 48 کلید خورد یعنی وی از سال 48 تلاشهای زیادی کرد و جلسات زیادی داشت و یک یا دو بار به زندان رفت و ممنوع از منبر شد ولی ساکت ننشست و انقلاب را از سیستان راه انداخت و به زاهدان کشاند، در سیستان و بلوچستان این دو شهر بودند که قبل از انقلاب تلاشهای زیادی مردم و روحانیون برای پیروزی انقلاب انجام دادند.
وی گفت: در آن زمان ما رسانه استانی نداشتیم که بتواند از انقلاب دفاع کند، البته خبرگزاری ایرنا بود و تلاش می کرد که خبرها و گزارشات را به اطلاع عموم برساند ولی بعد از انقلاب هر سال که سالگرد پیروزی انقلاب شروع می شد، تمام رسانه ها یک صدا و یک نواخت در خدمت انقلاب بودند.
حیدر سرایانی رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان نیز در ادامه گفت: از سال 53یا 54 که در حال طی کردن دوره دبیرستان بودم، وارد بحث انقلاب شدیم، رسانه ای را نمی شناختم آن زمان فقط یک روزنامه بود فکر کنم زاهدان امروز بود که تا سال 56 به فعالیت می پرداخت.
وی با بیان اینکه روزهای پایانی دبیرستانم را می گذراندم که با تعدادی از دوستان انقلابی در مسجد جامع و مسجد امام زمان(عج) به فعالیت پرداختیم، افزود: پشت مسجد امام زمان(عج) زاهدان دو اتاق بود که در آن اطلاعیه و بیانیه ها در آنجا وارد می شد و شب ها اقدام به توزیع آنها می کردیم.
سرایانی ادامه داد: یک خانه از یکی از جوانان انقلابی نیز در کنار یک کوه در خیابان شهید مزاری زاهدان بود که در آنجا نیز اقدام به گردهمایی و از آن محل توزیع بیانیه ها و اعلامیه ها را انجام می دادیم نوارها هم همانجا پیاده سازی و توزیع می شد.
وی خاطر نشان کرد: در آن زمان کتابخانه مسجد جامع در طبقه دوم این مسجد یکی از محل های تجمع جوانان انقلابی بود.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان با اشاره به رسانه ها گفت: در آن زمان رسانه ای در استان وجود نداشت و کسی با رسانه ای آشنا نبود.

وظیفه بسیار مهم و سنگین همه رسانه ها حفظ انقلاب است
سرایانی اظهار کرد: در ایام نزدیک به پیروزی انقلاب اسلامی حجت الاسلام اسدی از تهران به استان آمد و به سخنرانی می پرداخت که خیلی پرشور بود و با استقبال مردم روبرو می شد این روحانی در مسجد امام زمان(عج)، حسینیه های بیرجندی ها و کرمانی هابه سخنرانی می پرداخت و ما نیز به همراه وی می رفتیم.
این مقام مسئول افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به فرمان حضرت امام راحل(ره) در زمینه اینکه نباید پادگان ها خالی بماند ما به سربازی رفتیم و از سال58تا 61به خدمت سربازی مشغول شدم، بعد از سربازی یکی به بنده گفت که 3روزنامه در استان وارد شده که باید جوانان انقلابی دستشان بگیرند، از انتهای سال 1361به روزنامه کیهان رفتم که کیان غفوری سرپرستی آن را بر عهده داشت و دو هفته مانده بود به پایان سال، در آنجا به من گفتند باید خبرنگار این روزنامه شوید و درحال حاضر باید فقط روزنامه خوانده و با فعالیت های ما آَشنا شوید که در اواسط این کار واقعا کلافه شدم و می خواستم از روزنامه بیرون بیایم اما برخی از دوستان با این کار بنده مخالفت کردند.
وی تصریح کرد: نزدیکی های 29 اسفند بود که کمی کار رسانه یاد گرفته بودم و سرپرست کلید دفتر را باسه یا چهار نیرو تحویل بنده داد و تا اواسط اردیبهشت ماه به دفتر مراجعه نکرد.
سرایانی گفت: در آن زمان کیهان، اطلاعات و جمهوری اسلامی سه روزنامه فعال در استان بودند و خبرگزاری جمهوری اسلامی که به نام پارس به فعالیت می پرداخت، در آن زمان نشریه فعالی محلی در استان وجود نداشت و عملا ما 4خبرنگار بودیم که کار رسانه ای در استان انجام می دادیم و اجبارا باید اخبار تمام شهرستانها را نیز پوشش می دادیم.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در آن زمان بحث اعزام به جبهه ها، مواد مخدر و گروه های تروریستی و ... از جمله مواردی بود که به طور قابل توجهی با آنها روبرو بودیم.
انقلاب در سیستان در سال 1330 کلید خورد
وی در ادامه تاکید کرد: در سالهای 64 و 65، زاهدان از لحاظ مواد مخدر وضعیت مناسبی نداشت و تعداد زیادی افراد معتاد در خیابان ها مشاهده می شدند و چهره خوب شهری نداشتیم، روزنامه کیهان تصمیم به انتشار سلسله گزارشاتی در این خصوص گرفت و در یک بار 24صفحه روزنامه کیهان به این موضوع اختصاص یافت و در آنجا بود که اولین کار اشتباه رسانه ای خودم را با انتشار تیتر "زاهدان بهشت معتادین" انجام دادم.
وی بیان کرد: پس از این گزارشات مبارزات گسترده ای با مواد مخدر در زاهدان و منطقه انجام شد، در آن زمان کاروان های بزرگ مواد مخدر از استان عبور می کردند و این بخشی از مشکلاتی بود که ما 4خبرنگار در آن زمان با آنها روبرو بودیم.
سرایانی با بیان اینکه در آن زمان نیروهای انقلابی منسجم بودند و خوب و انقلابی کار می کردند، افزود: تا سال 73،  3هزار تومان حقوقم در روزنامه کیهان بود که کم کم حقوقم به 70هزار تومان  رسیده بود، اما بعد از این که در خبرگزاری ایرنا مشغول به فعالیت شدم حقوقم به 20هزار تومان کاهش پیدا کرد.
وی بیان کرد: یکی از مشکلاتی که در آن زمان داشتیم،  نداشتن بیمه بود که با وجود اینکه 7سال کار کرده بودیم اما بیمه نشدیم، روزنامه ها در آن موقع کسی را بیمه نمی کردند و سرپرستان و مسئولان روزنامه ها هم اعلام کرده بودند اگر از بیمه آمدن بگوئید که  اینجا کارنمی کنید  و تنها برای خرید روزنامه به دفتر مراجعه کرده اید.
این خبرنگار پیشکسوت بیان کرد: در سالهای 64تا65که خودم سرپرستی روزنامه کیهان را بر عهده گرفتم به عنوان اولین اقدام تمام نیروهای دفتر را بیمه کردم، در آن زمان فقط خبرگزاری جمهوری اسلامی ایرنا که دولتی بود نیروها را بیمه می کرد و رسانه های مکتوب از این کار خودداری می کردند.
سرایانی با بیان اینکه در آن زمان به مثل الان در یک خبر کوتاه کل مطلب گنجانده نمی شد، شاید یک مصاحبه در یک صفحه چاپ می شد، خاطر نشان کرد: عمده مشکلی که در آن زمان بود تعداد کم خبرنگاران، کمبود امکانات و غیره بود، در آن موقع با ضبط های بزرگ صدا را ضبط می کردیم و صبح روز بعد از طریق تلکس برای روزنامه کیهان ارسال می کردیم.

مردم سیستان اولین خیزش ها را بر علیه رژیم شاه آغاز کردند 
وی یکی دیگر از مشکلات را دیر رسیدن روزنامه ها به مرکز استان و طولانی بودن رسیدن آنها به شهرستان ها عنوان کرد، افزود: در آن زمان 60 روزنامه بیشتر به روزنامه ارسال نمی شد و بعدها این تعداد افزایش پیدا کرد، از سال 76 به بعد روزنامه روزدرآ می خواست شروع به فعالیت کند، در آن زمان توکلی فرماندار وقت به بنده گفت که یکی از اساتید دانشگاه می خواهد رسانه ای در استان راه اندازی کند اما آشنایی لازم در این خصوص را ندارد و در خواست همکاری با آن رسانه را داشت که با گرفتن مجوز از دفتر مرکزی ایرنا صفحه خبر آن رسانه را به عنوان سر دبیر در اختیار گرفتم، یک روز یک مطلب در این رسانه انتشار یافت که جوانان انقلابی شاکی شدند و برای بستن دفتر و آتش زدن آن به محل این دفتر مراجعه کردند و دفتر این رسانه بسته شد.
وی گفت: از آن سال ها به بعد تعداد رسانه ها روز به روز افزایش یافت، در زمان دهه فجر در رسانه ها تشکیل جلسه می دادیم و برنامه ریزی می کردیم چه اقداماتی در این ایام باید انجام دهیم تا مردم با شور و اشتیاق بیشتری در برنامه ها حضور پیدا کنند.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بعد از روزدرآ نشریه عیاران در استان مجوز فعالیت  گرفت و توسط فردی اجاره شد، چون با رویکرد انتقادی به فعالیت مشغول بود، خیلی سر و صدا در استان ایجاد کرد و تیراژآن هم با توجه به درخواست مردم افزایش یافت اما بعد مشخص شد جریاناتی پشت این وضعیت می باشد و مسئول اصلی این هفته نامه خود عهده دار این رسانه شد.

عصر هامون: چقدر رسانه در مفهوم سازی اهداف انقلاب اسلامی موثر بوده اند؟
سرپرست و خبرنگار رسالت در سيستان و بلوچستان گفت: متاسفانه برخی از رسانه ها به جای اینکه در هر منطقه، استان و کشوری از مملکت و انقلاب دفاع خوبی از انقلاب داشته باشند، به سمت مسائل سیاسی که زود گذر هستند رفته اند.
وی ادامه داد: در سیستان و بلوچستان علاوه بر اهداف انقلاب که از اصلی ترین اهداف یک رسانه در استان است ، مسائل و مشکلات مردم را در حد بالا داریم، در استان آنقدر مشکلات حاد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی وجود دارد که ما به فکر سیاسیت نباید برویم، چون مسئولان ما همه انقلابی و به دنبال حل مشکلات هستند، ولی آنچه که آنها می خواهند در اختیارشان قرار نمی دهند ما اینها را بایدتقویت کنیم به جای آنکه از اینها انتقاد می کنیم اینها را تقویت کنیم تا بیشتر دنبال حل مشکلات استان مان باشند.
عکاسی از هواپیمایی روسی عواقب سنگینی برای روزنامه کیهان داشت
وی اذعان کرد: متاسفانه از همان سال1330که مردم سیستان بر علیه رژیم پهلوی، انقلاب کردند و جلوی خودکامی های رژیم ایستادند، همان زمان هم دولت پهلوی سیستان را رها کرد و بعد از آن هم آنقدر مشکلات ما در منطقه زیاد بود که هرچه دولت جمهوری اسلامی ایران فعالیت و کمک می کند، به جایی نمی رسیم، ما جاده های بین شهری بین نیمروز و هیرمند بین زابل و زهک، جاده بین نیمروز و هیرمند را 50سال پیش به صورت خاکی ساختیم و بعد یک آسفالت روی آن کشیدیم، متاسفانه توجهی به حجم بالای مشکلات در این 37سال هم آن طور که نیاز داشته نشده است.
این خبرنگار بیان کرد: خودمان در رسانه ها باید روی انقلاب 1330مردم سیستان کار کنیم که آن موقعی که هیچ گوشه کشور همچین تحرکاتی انجام نمی شد، سیستانی ها جلوی رژیم ایستادند و کلی هم در مقابل رژیم دچار ضرر و زیان شدند عمران و آبادی به آن صورت در طول انقلاب در سیستان و بلوچستان انجام نشده است، علاوه براینکه در سیستان جاده درست بین شهری نداریم و روستاهای بلوچستان ماهم همین مشکل را دارند.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوال عصر هامون تاکید کرد: در آن زمان چون تعداد رسانه ها کم بود، بسیاری از مناطق روزنامه ارسال نمی شد و تنها مراکز استانها آن را دریافت می کرد، اگر استاندار و یا وزیری می آمد به دلیل عدم حضور خبرنگار در شهرستانها، باید خودمان از استان همراهش می بودیم.
سرایانی گفت: استاندار در آن زمان، ارزش و بها برای رسانه ها قائل می شد و واقعا خبرنگاران را خصوصا در زمان استانداری،  آقای حجتی استاندار وقت خیلی توجه خوبی به رسانه ها داشتند و موقعی که می خواستند به سفر درون استانی بروند، حتما قبل از سفر به روابط عمومی تاکید می کردند که حضور خبرنگاران در سفر الزامیست.
وی تاکید کرد: وی بدون حضور خبرنگاران حتی بر سر سفره نمی نشستند و اگر می دانستند خبرنگار مشکلی دارد فورا برای رفع مشکل آن خبرنگار دستور لازم را می دادند.

اولین تیتر اشتباهم " زاهدان بهشت معتادین" بود
این فعال رسانه اظهار کرد: مرحوم آیت ا.. هاشمی رفسنجانی نیز در زمانی که به عنوان رئیس مجلس به زاهدان سفر کرد، در بدو ورود به فرودگاه یکی از محافظانش به خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی که از تهران به همراهشان آمده بود، سیلی زد و با دست هولش داد، تمام خبرنگاران از دست از پوشش برنامه برداشتند و در انتهای صفی که مسئولان استقبال کننده ایستاده بودند، ایستادیم و باصدای بلند گفتیم "حاج آقا، با اجازتون داریم می رویم" بعد از این جریان خودش به مقابل ما آمد و از جریان جویا شد پس از اطلاع دستور داد محافظ از تمام خبرنگاران عذر خواهی کرده و با اولین پرواز به تهران باز گردد، این نشان دهنده اهمیت دادن مسئولان به خبرنگاران است.
وی در خاطره ای گفت: در آن زمان، یکی از دوستانمان در فرودگاه زاهدان خبر داد که تعدادی از وزارت امورخارجه و مسئولان استان پس از ورود به فرودگاه به سمت زابل حرکت کردند و احتمالا یک جریان مهمی در آنجا اتفاق افتاده، پس از اطلاع، به دفتر رفتم و با یک ماشین خود را به زابل رساندم، اطلاع دادند در فرودگاه درحال ساخت زابل یک هواپیمای روسی که قرار بود از مسیر قندهار به خلبانی بک افغان به سمت کابل برود، به سمت زابل آمده و در فرودگاهی که حتی برج مراقبت و دیگر امکانات را نداشته و درحال ساخت بود فرود می آید، در این خصوص، هیچ کدام از مسئولان فرمانداری، سپاه و غیره، پاسخی در مورد زابل نمی دادند، کارگران مشغول به کار که از این موضوع تعجب کرده بودند خودروهای خود را در مقابل هواپیما نگه داشتند تا هواپیما خارج نشود و همزمان به سپاه جهت پیگیری موضوع اطلاع رسانی کرده بودند.
وی با بیان اینکه روسها در آنجا دو نفر خلبان و کمک خلبان را با تهدید به داخل هواپیما برده بودند، ادامه داد: با توجه به اینکه هیچ کس پاسخگو نبود خود را به روستای کول در پشت فرودگاه رساندم و در باغی که یک پیرمرد درحال فعالیت بود وارد شدم و به بهانه عکس گرفتن از آن کشاورز، از هواپیما عکس گرفتم و برای گرفتن عکس نزدیک تر به بهانه گشت زنی از باغ، در یک جوی پر از گل و لای حدود 500متر سینه خیز رفتم تا به نزدیکی هواپیما رسیدم و عکس های خود را گرفتم، فورا پس از گرفتن عکس فیلم درون دوربین را درآورده و در جوراب خود پنهان کردم و فیلمی جدیدی در دوربین قرار داده و یک یا دو عکس گرفتم که گر کسی دوربین را گرفت فکر کند فیلم و دوربین را از بنده گرفته است.
سرایانی در ادامه تصریح کرد: خود را به هر زحمتی بود به زاهدان رساندم و فیلم را به اولین پرواز صبح روز بعد رسانده و فیلم به دست یک مسافر به تهران ارسال کردم که در روزنامه چاپ شد و عواقب خاصی نیز برایم داشت.

انقلاب اسلامی به خبرنگاران جسارت انتشار مطالب را داد
عصرهامون: چه میزان انقلاب اسلامی به مطبوعات هویت بخشید و جایگاه خبرنگار و روزنامه نگار را اعتلا بخشیده است؟
سرپرست و خبرنگار رسالت در سيستان و بلوچستان گفت: پیروزی انقلاب اسلامی به همه هویت بخشیده و خبرنگاران هم بخشی از جامعه اسلامی ایران هستند ضمن اینکه به آنها اجازه و جسارت داده تا بتوانند حرفشان را به راحتی بگویند و مطالبش را به راحتی عنوان کنند و رسانه هایشان هم عکس العمل نشان دهند در چاپ و دیگر موارد مرتبط، هم اکنون در کشور ایران فکر نمی کنم کسی جلوی کار خبرنگاری را بگیرد و رسانه ها نیز با دفاع از مردم و انقلاب به انتشار مطالب می پردازند.
وی گفت: رسانه ها در این زمان آن جسارت را دارند که بتوانند از مردم و انقاب دفاع کنند و مشکلی ندارند.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران استان در این خصوص اظهار کرد: افزایش رسانه ها در بعد از پیروزی انقلاب، نشان دهنده بها دادن نظام به رسانه ها است، رسانه ها در قبل از انقلاب محدود بودند اما بعد از آن به این بخش بهای قابل توجهی داده شده است.
وی با بیان این که نباید در رسانه جناحی و سیاسی رفتار کنیم، خاطر نشان کرد: برخی در رسانه های خود اهداف سیاسی و جناحی خود را دنبال می کنند اما همه مجوز از نظام دارند و نظام به آنها اجازه داده که به راحتی حرف خود را بزنند.
وی با بیان اینکه در طول خدمتم تا کنون کسی نیامده که این خبر را بزنید و یا انتشار ندهید، گفت: این موضوع نشان دهنده آزاد بودن رسانه ها هستند اما نباید من خبرنگار از این آزادی سوء استفاده کنم و باید براساس قانون به فعالیت بپردازم.
سرایانی با بیان اینکه بزرگترین مشکلی که در استان وجود دارد مردم ما زبان بیان مشکلاتشان را ندارند، تاکید کرد: در استان باید با توجه به موقعیت، مشکلات و گرفتاری ها اقدام به فعالیت کنیم، قدم به قدم سوژه و عکس  را مکتوب کنیم.
وی اظهار کرد: مردم ما بسیار مهربان و وفادار به نظام هستند اما وظیفه ما در رسانه این است که زبان، گوش و چشم مردم باشیم، اگر به وظیفه خود به درستی عمل نکنیم، باید در جهان آخرت پاسخگو باشم، در استان باید به نحوی حرکت کنیم که مردم را نسبت به نظام بدبین نکنیم و سایه امنی نیز برای مسئولان ایجاد نشود، وظیفه داریم زوایای پنهان جامعه را در شناسایی و انتقال دهنده مسائل به مسئولان باشیم.

در حادثه پلاسکو همه خبرنگار شده بودند
 وی در ادامه بیان کرد: اگر مسئولی وظیفه خود را به درستی انجام نداد باید جلوی حرکت وی توسط رسانه گرفته شود و وی را وادار به تحرک و پویایی کنیم.
این خبرنگار پیشکسوت با اشاره به گسترش فضای مجازی در نقاط مختلف جامعه، گفت: در حال حاضر فضای مجازی در اکثر مناطق روستایی فعال است و خیلی ها خود را خبرنگار می دانند که این موضوع در برخی موارد به نفع رسانه ها و در برخی موضوعات بر ضد رسانه است.
وی با اشاره به حادثه پلاسکو تصریح کرد: در این حادثه مردم همه عکاس شده بودند و با دوربین و گوشیهای همراه از حادثه فیلم و عکس می گرفتند، در این موارد باید بگذارند خود رسانه ها اقدام به فعالیت کنند، تا مشکلی ایجاد نشود و واقعیت ها به اطلاع عموم رسانده شود.

عصر هامون: وظایف رسانه ها چیست؟
هودفر در این زمینه بیان کرد: وظیفه ما اطلاع رسانی صحیح و تهیه گزارشی از وقایع و مسائل استان چه مشکلات مردم، چه خدمات دولت به مردم می باشد، متاسفانه نسل جدید ما به خاطر شبکه های معاند خارجی یک مقداری از مسائل کشور در حال دور شدن می باشد و باید واقعیت ها را با استدلال و منطق به آنها برسانیم.
سرایانی نیز در این زمینه گفت: رسانه ها اگر در داخل کشور درست عمل نکنند،  مردم جذب رسانه های بیگانه می شوند، بزرگترین وظیفه ما رسانه ها انتقال دستاوردهای انقلاب و نظام به نسل جدید است.
وی تاکید کرد: تاکنون رسانه ها در استان و جامعه به درستی به وظایف خود عمل کرده اند.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdccooqo.2bqsp8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما