تاریخ انتشار :جمعه ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۱
جمعی از علمای اهل سنت سراسر استان سیستان و بلوچستان به مناسبت روز راهیان نور، با بیان اهمیت اردوهای راهیان نور، بصیرت افزایی را مهم ترین دستاورد سفر به مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس دانستند.
اردوهای راهیان نور گامی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت/ اهمیت این اردوها در خنثی‌سازی توطئه‌های شوم استکبار است
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان به مناسبت روز راهیان نور در گفت و گو با برخی سایت های محلی در خصوص دستاورد های این اردو به گفت و گو پرداختند.
علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه با برپایی اردوهای راهیان نور در حقیقت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ترویج می یابد عنوان کردند: 

اردوهای راهیان نور گامی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت/ بصیرت افزایی مهمترین دستاورد سفر به مناطق جنگی
 نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اردوهای راهیان نور گامی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به شمار می آید.
مولوی نذیراحمد سلامی در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه با اشاره به فرامین رهبرمعظم انقلاب مبنی بر اینکه "زنده نگاه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست"، اظهار داشت: برگزاری اردوهای راهیان نور اقدامی بسیار موثر برای زنده نگه داشتن جانفشانی و بزرگواری رزمندگان و شهدا در طی هشت سال دفاع مقدس است.
وی با بیان اینکه الگو گرفتن از شهدا باید در اولویت زندگی ما قرار داشته باشد، گفت: اردوهای راهیان نور باعث بصیرت افزایی و روشنگری در بین جوانان می شود زیرا تاریخ ذخیره ای برای هر قوم و ملتی محسوب می شود که آینده را برای همگان روشن می کند.
این مسئول بیان کرد: هشت سال دفاع مقدس گنجینه بزرگی است که جوانان می توانند با درک وتعمق در آن، توشه ارزشمندی برای خود جمع آوری کنند.
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اردوهای راهیان نور نشانگر شهامت، فداکاری، ایثار و گذشت ملت غیور ایران است.
مولوی سلامی بصیرت افزایی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را از جمله تاثیرات معنوی کاروانهای راهیان نور عنوان کرد و ادامه داد: پیروی از سیره شهدا نقشه راه را برای ما و نسل های آینده روش می کند تا توطئه دشمنان را خنثی کنیم.

 یکی از دستاوردهای اعزام کاروان راهیان نور آشنایی جوانان با تاریخ  هشت سال دفاع مقدس است
مولوی بلال مقدسیان گفت: یکی از بزرگترین دستاوردهای برگزاری طرح اعزام کاروان راهیان نور آشنایی جوانان و نسل های بعد از جنگ با تاریخ پر افتخار هشت سال دفاع مقدس است.
مولوی بلال مقدسیان امام جمعه اهل سنت اسفند دلگان در گفتگو با دلگان پرس،  با اشاره به فرا رسیدن بیستم اسفند ماه روز ملی راهیان نور، اظهار کرد: هشت سال دفاع مقدس سرشار از فرهنگ ایثار و شهادت دلیر مردانی است که برای نگهبانی و حراست از اسلام و وطن از هیچ تلاشی و جان گذشتگی دریغ نکردند.
وی به اشاره به برگزاری و اعزام همه ساله اردوهای راهیان نور در کشورمان، افزود: یکی از بزرگترین دستاوردهای برگزاری طرح اعزام کاروان راهیان نور آشنایی بهتر جوانان و نسل های بعد از جنگ با تاریخ پرفراز و نشیب و پر افتخار هشت سال دفاع مقدس است.
امام جمعه اهل سنت اسفند دلگان با بیان اینکه اگر تاریخ هشت سال دفاع مقدس به درستی به نسل های جوان و نوجوان انتقال پیدا کند، تصریح کرد: در این صورت ما قادر هستیم در برابر جنگ نرم دشمنان اسلام بایستیم و با آنها مقابله کنیم.
مولوی بلال مقدسیان اضافه کرد: سفرهای راهیان نور سفرهایی بسیار با برکت و پر از معنویت برای همگان است و هر شخصی که توان دارد در این سفر پربرکت حضور پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه اگر امروز جمهوری اسلامی ایران در دنیا حرفی برای گفتن دارد و یکی از امن ترین کشورهای دنیا هستیم، بیان کرد: همه اینها از دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس و رشادت های رزمندگان در آن سال ها است.
امام جمعه اهل سنت اسفند دلگان خاطر نشان کرد: همه ما در هر مقام و مسوولیتی که هستیم، باید ادامه دهنده راه شهیدان باشیم و نگذاریم که خون آنها پایمال باشد.
 
اردوهای راهیان نور سبب بصیرت افزایی می شود
امام جمعه اهل سنت شهرستان هامون گفت: اردوهای راهیان نور سبب افزایش معرفت و بصیرت به ویژه در نسل جوان می شود.
مولوی عبدالله حسن زهی در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: یکی از مسائلی که مقام معظم رهبری نیز به آن تاکید فراوان دارند اردوهای راهیان نور است چرا که نسل جوان و نوجوان که در دوران مقدس نبوده اند با این دوران آشنا می شوند.
مولوی حسن زهی ادامه داد: امنیت و آرامشی امروز ملت ایران تنها حاصل مجاهدت های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس می باشد چرا که با رشادت ها و دلیرمردی های آنان به مستکبران جهان ثابت شد که ملت ایران تا پای جان از آرمان ها و میهن خود دفاع می کنند.
وی تاکید کرد: اردوهای راهیان نور فرصت مناسبی جهت خودشناختی و خودباوری است چرا که با قدم گذاشتن در جایی که هزاران رزمنده اسلام برای دفاع از اسلام، ناموس و قران از جان خود گذشته اند می توان به درک عمیقی از انسانیت رسید.
امام جمعه اهل سنت هامون خاطرنشان کرد: با برپایی اردوهای راهیان نور در حقیقت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ترویج می یابد بنابراین انتظار می رود این اردوها هر سال پرشورتر از سال قبل برگزار شود.
مولوی حسن زهی در پایان بیان داشت: بسیاری از افراد در همین اردوهای راهیان نور راه صحیح زندگی کردن را می آموزند بنابراین نه تنها برنامه های این چنینی هزینه نیست بلکه فرصتی گهربار جهت انسان سازی است.
  
انتقال روحیه ایثار و شجاعت مهمترین هدف راهیان نور
امام جمعه اهل سنت سرباز گفت: بازدید از مناطق عملیاتی دفاع مقدس یکی از راه های مقابله با ترفندهای دشمنان و تهاجم فرهنگی است.
مولوی عنایت الله رسولی زاده در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با اشاره به اهمیت گرامیداشت روز ملی راهیان نور در 20 اسفند ماه ، اظهار داشت: دفاع مقدس ما سرشار از فرهنگ ایثار، شهادت و از خودگذشتگی افرادی است که برای حفاظت و پاسداری از تمامیت ارضی کشور و کیان اسلامی از هیچ کوششی دریغ نکردند.
امام جمعه اهل سنت مینان سرباز اعزام دانش آموزان و دانشجویان به اردوهای راهیان نور را یکی از بهترین راه های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و مقابله با ترفندهای دشمنان دانست و افزود: در اهمیت این اردوها باید گفت که تنها همین نکته که در این اردوها جوانان و نوجوانان امروز اجتماع با فضای دفاع مقدس و زندگی جوانان و نوجوانان آن دوره بیشتر آشنا شده و از آنان درس مردانگی می گیرند بسیار با ارزش و مهم است.

بازدید از مناطق عملیاتی دفاع مقدس یکی از راههای مقابله با تهاجم فرهنگی است
وی ادامه داد: نمایشی از افتخارات هشت سال دفاع مقدس و تاریخ این ملت در ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در مناطق عملیاتی نهفته است و نباید بگذاریم با سادگی این همه ارزش به فراموشی سپرده شود.
مولوی رسول زاده با اشاره به اینکه بسیاری از کشورها امروزه چنین برنامه هایی را اجرا می کنند، تاکید کرد: چرا وقتی کشورهای غربی که همواره متجاوز بوده و به خاک دیگر کشورها حمله می کردند با صحنه سازی سعی در استفاده از این فضاها را دارند ما نباید از تمام ظرفیت ها و امکانات خود برای حفظ ارزش ها و دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس استفاده کنیم.
وی با تقدیر از سپاه و بسیج برای برگزاری اردوهای راهیان نور، تصریح کرد: همه سازمان ها و نهادهای دولتی باید برای تبیین و حفظ ارزش ها و دستاوردهای هشت سال جنگ تحمیلی تلاش کنند  و همگام و همراه با سپاه و بسیج از همه توان خود برای  اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی استفاده کنند.
 
اردوهای راهیان نور تاثیر مطلوبی در ترویج ارزش های انقلابی دارد
مولوی الله داد رئیسی نیز در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با تاکید بر اینکه اعزام کاروان راهیان نور یکی از راههای موثر در ترویج و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است، اظهار داشت: باید گفت که رمز بقا و ثبات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در گرو ترویج و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و گذشت  در جامعه است.
وی ادامه داد: اگر میبینیم که فرهنگ ایثار، شهادت و خودباوری امروزه در جامعه ما افزایش یافته و باعث شده است تا همواره نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در برابر زیاده خواهی های دنیای استکبار به خوبی ایستادگی کند، تنها به برکت ترویج و نهادینه شدن فرهنگی به جا مانده از دفاع مقدس است.
امام جمعه اهل سنت راسک با تاکید بر اینکه هر چه از دفاع مقدس و ویژگی های آن بگوییم باز هم کافی نیست، تصریح کرد: سال گذشته در یک اقدام ارزشمند چیزی حدود 5میلیون نفر از جوانان و نوجوانانی که هیچ آشنایی با زوایای پنهان جنگ و دفاع مقدس نداشتند از مناطق عملیاتی دیدن کردند که این یک فرست بسیار خوب برای نسلی بود که حوادث مهم و سرنوشت ساز کشور را با چشم خود ندیده اند.
وی در پایان با دعوت از عموم مردم برای حضور در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: ایام تعطیلات عید نوروز بهترین زمان برای سفر به مناطق عملیاتی است تا پدران و مادران خود در کنار فرزندانشان به آنان درس ایثار و شهادت بدهند.
 
راهیان نور یادآور جانفشانی رزمندگان است
امام جمعه اهل سنت قصرقند گفت: راهیان‌نور یادآور جانفشانی و دلاورمردی های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس است.
مولوی صمدانی فر در گفتگو با خبرنیمروز اظهار داشت: مناطق جنگی یادآور جان فشانی و دلاورمردی های شهدایی است که با خون خود درخت اسلام را پربار کردند و برای نسال های بعد ماندگار شدند.
وی با بیان اینکه این قهرمانان و ایثارگران بدون هیچ چشم داشتی برای دفاع از وطن و ناموس خود جنگیدند افزود: رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس با تکیه بر ایمان خود توانستند پیروزی حق علیه باطل را به نمایش بگذارند.

شهدا با نثار خون خود انقلاب را بیمه کردند 
مولوی صمدانی فر تصریح کرد: حضور در مناطق جنگی و شنیدن و دیدن ایثارگری های رزمندگان می تواند الگوی بسیار خوبی برای نوجوانان و جوانان باشد.
وی خاطر نشان کرد: افتخار و عزت جمهوری اسلامی ایران به حرمت و برکت خون شهدایی است که با ایثار جان خود نظام و انقلاب را بیمه کردند.
امام جمعه اهل سنت قصرقند با بیان اینکه اردوی راهیان نور تزریق معنویت و فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است بیان کرد: جوانان امروز ایران اسلامی نیز باید با این شهدا، زندگی و نحوه مبارزه و دفاع آنان آشنا شوند.

راهیان نور، انرژی مضاعف آینده سازان کشور
امام جمعه اهل سنت سراوان با اشاره به فرمایشات مقام رهبری گفت: خاطره های دفاع مقدس ثروت است.
مولوی عبدالصمد ساداتی امام جمعه اهل سنت شهرستان سراوان در گفت وگو یا شستون با اشاره به فرمایشات مقام رهبری گفت: خاطره های دفاع مقدس ثروت است و اگر بخواهیم از این ثروت  استفاده کنیمم باید فناوری آن را بلد باشیم و فناوری استفاده از آن راهیان نور است.
وی با اشاره به اینکه نسل جوان با سفر به منطقه های جنگی با رشادت ها و از خود گذشتگی های شهدا آشنا می شوند، افزود: دیدن و لمس کردن جبهه و مناطق جنگی تاثیر زیادی بر روی جوانان خواهد داشت.

 خاطره های دفاع مقدس ثروت است
امام جمعه اهل سنت سراوان با بیان اینکه راهیان نور می تواند قوت و انرژی مضاعفی برای آینده سازان کشور ایران باشد، تصریح کرد: در اردوهای راهیان نور باید برنامه ریزی در راستای آشنا کردن نسل جوان با معنویات باشد.
وی خاطر نشان کرد: در اردوی راهیان نور باید مقاومت ها و رشادت های شهدا برای دانش آموزان تبیین شود.
مولوی ساداتی در پایان اذعان داشت: کسانی که متولی راهیان نور هستند، باید دقت کنند که این اردوها جنبه تفریحی نداشته باشد و دانش آموزان باید درک درستی از این سفرها داشته باشند.

تکرارهر ساله اردوهای راهیان نور تداوم راه جهاد است
امام جمعه اهل سنت ایرانشهر گفت: تداوم نظام از برکت زنده نگه داشتن آرمان های شهدایی است که در اردوهای راهیان نور هر ساله یادآوری می شود.
مولوی محمد ریگی در گفت و گو با خبرنگار پهره اظهار کرد: تکرار هر ساله اردوهای راهیان نور نوعی تغذیه روحی و معنوی برای انس با آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی گفت: قشر جوانی که موفق به لمس ایام دفاع مقدس نشده است با حضور در اردوهای راهیان نور به نوعی با دریافت راه شهدا؛ جهاد را ادامه می دهد.
امام جمعه اهل سنت ایرانشهر این اردوها را تلنگری شگرف برای بازماندگان و فراموشکاران راه شهدا عنوان کرد و ادامه داد: راه شهدا راه دفاع از اسلام و حق بود که به طور قطع با مشاهده نزدیک و مستقیم سنگرها و مناطق عملیاتی؛ غبار خواب را از هر غفلت زده ای می تکاند.

اردوهای راهیان نور انسان ساز است
امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه گفت: اردو های راهیان نور انسان ساز است و یاد و خاطره ایثارگری و فداکاری رزمندگان دوران دفاع مقدس را در اذهان مردم زنده نگاه می دارد.
مولوی عبدالرحیم ریگیان پور در گفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد: اردوهای راهیان نور تداعی کننده خاطره رشادت های رزمندگان در راه حفظ و اعتلای کشور است و این اردو ها انسان ساز است چراکه معنویت خاصی در سرزمین های راهیان نور حاکم است و اجرای این اردوها یاد و خاطره ایثارگری و فداکاری رزمندگان دوران دفاع مقدس را در اذهان مردم زنده نگاه می دارد
وی افزود: این اردوها بهترین مدرسه و دانشگاه برای دانش آموزان و دانشجویان و جوانان ماست و همان طور که رهبر معظم انقلاب می فرمایند راهیان نور اثرات بسیار مثبتی در فرهنگ سازی ایثار و شهادت دارد و نسلی که روزهای جنگ را ندیدند از نزدیک با غیرت و شهامت رزمندگان 8 سال دفاع مقدس در پاسداری از کشور آشنا می شوند.

اردوهای راهیان نور جوانان ما را در مقابل جنگ نرم دشمنان بیمه می کند
وی خاطرنشان کرد: سپاه نقش مهمی در اعزام مردم به این اردوها و اشاعه فرهنگ شهادت در کشور دارد و با اعزام بسیجیان و اقشار مختلف مردم به مناطق جنگی، زمینه را برای غنای فکری جامعه و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در نسل جدید فراهم می کند چرا که آشنایی نسل جوان با فرهنگ جهاد و شهادت کشور را در مقابل هجمه های دشمنان مصون می کند.
وی تاکید کرد: اکنون که ما در جنگ نرم دشمن قرار داریم برگزاری این اردوها جوانان ما را در مقابل جنگ نرم دشمنان بیمه می کند و از گزند توطئه های دشمنان قسم خورده انقلاب حفظ خواهد کرد.
 
اردوهای راهیان نور در مدارس و دانشگاه ها گسترش یابد
مولوی شیرزایی گفت: اردوهای راهیان نور باید همچنان ادامه یابد و می طلبد که تدابیری در خصوص گسترش این اردوها اندیشیده شود تا همه ی دانش آموزان در طول دوران تحصیلی خود دست کم یک بار به این اردو رفته باشند.
مولوی محمود شیرزایی مدرس دینی اهل سنت شهرستان هیرمند در گفتگو با ندای هیرمند؛ بیان داشت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راهی است که از شهدای گرانقدر انقلاب و جنگ تحمیلی به یادگار مانده، به همین دلیل قرار گرفتن در بطن میدان های نبرد می تواند دانش آموزان را با رشادت های آن قهرمانان آشنا گرداند.

آشنایی با فرهنگ شهادت در میدان های نبرد حس می شود
وی افزود:  اردوهای راهیان نور علاوه بر جنبه مذهبی جنبه های مختلفی را پشت سر می گذارد مثلا آشنا شدن با فرهنگ آداب مردم جنوب کشور و همچنین یک نوع مسافرت تفریحی،آموزشی و مذهبی است.
مولوی شیرزایی خاطرنشان کرد: آنچه که دانش آموزان را می تواند همانند پدرانشان دلاور و با تقوا پرورش دهد آشنایی با همه ی لحظه های جنگ تحمیلی است، جنگی که به دنیا نشان داد قدرت اصلی کشور ایمان مردم است.
مدرس دینی اهل سنت شهرستان هیرمند همچنین تصریح کرد: اردوهای راهیان نور باید همچنان ادامه یابد و می طلبد که تدابیری در خصوص گسترش این اردوها اندیشیده شود تا همه ی دانش آموزان در طول دوران تحصیلی خود دست کم یک بار به این اردو رفته باشند.
وی بیان داشت: اهمیت اردوهای راهیان نور همچنین می تواند به تحصیل موفق دانش آموزان نیز کمک چندانی بکند.

راهیان نور تأثیر بسزایی در جوانان ما دارد
مدیر انجمن اهل قلم بلوچ در گفتگو با خبرنگار چهاربهاران، گفت: راهیان نور تأثیر بسزایی در جوانان ما دارد و کسانی که در راهیان نور شرکت نکرده اند حتی میانسالان و بزرگسالان، توصیه میکنم شرکت کنند تا ارزشهای انقلاب و اسلام را بهتر بشناسند.
مولوی سید محمد درتکیده افزود: خودم خاطره ای که از شرکت در راهیان نور دارم برمی گردد به زمانی که به شلمچه رفتم وقتی در بین راه خسته شدم به استراحت نیاز داشتم ولی وقتی به شلمچه رسیدم آنچنان محو آثار و رشادت های شهدا شدم و چنان حسی با همه کاروان دست داد که خستگی از یادمان رفت.
وی ادامه داد: دشمن امروزه قصد تخریب راهیان نور، سپاه و رهبری را دارد زیرا هر سازمانی که بخدا نزدیک تر باشد آنها با آن مشکل دارند و بیانات رهبری تاکنون توانسته دشمنان را به ما بشناساند.
وی اظهار کرد: اگر شهدا نبودند و ایثار نمی کردند امروز حال روز ما مانند افغانستان و کشورهای جنگ زده دیگر بود و آمریکا به راحتی درسیاست، اقتصاد، فرهنگ و همه موارد ما دخالت میکرد تا به منافع خود برسد بنابراین باید مدیون شهدا، امام شهدا، رهبری باشیم و راهشان که همان اسلام است را به جان و دل ادامه دهیم.
 
راهیان نور راهبردی فرهنگی برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس در جامعه است
امام جمعه اهل سنت مهرستان راهیان نور را بهترین روش انتقال فرهنگ ارزش‌های دفاع مقدس در جامعه عنوان کرد.
مولوی عبدالخالق حسین زهی در گفت و گو با خبرنگار با مهرستان اظهار کرد: اعزام کاروان راهیان  نور به مناطق عملیاتی تداوم حرکت رزمندگان دفاع مقدس و تجدید بیعت با آرمان های شهدا و رهبر انقلاب است.
وی با بیان اینکه  راهیان نور راهبردی فرهنگی برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل نوجوان و جوان  است افزود: اردوهای راهیان نور در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نقشی اساسی دارد.
وی خاطرنشان کرد: وقتی نسل‌های سوم و چهارم انقلاب به مناطق عملیاتی اعزام می شوند بیشتر با مفهوم واقعی ایثار و از خودگذشتگی آشنا می شوند.
امام جمعه اهل سنت مهرستان تصریح کرد: راهیان نور بهترین فرصت برای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره ارزش های والای دفاع مقدس و نیز انتقال آن به نسل جوان است .
مولوی حسین زهی با اشاره به اینکه یکی از اهداف دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی کم رنگ کردن ارزش های دفاع مقدس از ذهن نسل جوان جامعه است تاکید کرد: یکی از بهترین راه های آشنا کردن نسل جوان با ارزش و آرمان های انقلاب اسلامی و رشادت های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس برگزاری اردوی های راهیان نور است.
وی تصریح کرد: اعزام کاروان راهیان نور سبب بصيرت افزايي جوانان و هوشياري و آگاهي آنان نسبت به دسیسه های دشمن می شود و ضرورت دارد جوانان و نوجوانان در سفر معنوی راهيان نور شرکت کنند و حضوري فعال داشته باشند.
  
تقویت روحیه بسیجی و معرفت از مولفه های اصلی شرکت در اردوهای راهیان نور است
امام جمعه اهل سنت زهک با اشاره به اهمیت شرکت در اردوهای راهیان نور،تقویت روحیه ی بسیجی و برخورداری از معرفت بالا را از مولفه های اصلی شرکت در این اردوها بیان کرد.
به گزارش سفیر شرق مولوی دوست محمد درواخ ضمن تاکید بر اهمیت اردوهای راهیان نور بیان کرد:اینکه در طول سال فرصت شرکت در این اردوها برای دانش آموزان و اقشار مختلف مردم فراهم می شود جای تقدیر و تشکر دارد.
وی همچنین با بیان مولفه های اصلی شرکت در اردوی راهیان نور گفت:تقویت روحیه ی بسیجی و برخورداری از معرفت بالا از ملفه های اصلی حضور در این کاروان است.
امام جمعه اهل سنت زهک در ادامه گفت:یکی از عوامل اصلی برای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و پاسداری از خون شهیدان،امانتداری از میراثی است که از آنها به یادگار مانده است .
وی ضمن اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت اردورهای راهیان نور افزود:تاکید رهبر انقلاب بر اهمیت اردوهای راهیان نور و برنامه های فرهنگی لزوم توجه هر چه بیشتر به این مسائل را روشن می کند.
مولوی دوست محمد درواخ در پایان گفت:استمرار برنامه های فرهنگی که ریشه در دوران دفاع مقدس دارد فرصتی برای آشنایی و درک از جان گذشتگی شهیدان است.

راهیان نور، پاتک فرهنگی در برابر جنگ نرم دشمنان
مولوی حقوقدان استان سیستان و بلوچستان گفت: اردو های راهیان نور فرصت بسیار خوبی برای معرفی شهدا به عنوان الگو های برتر در زندگی نسل‌ های آینده ‌ساز کشور و مقابله با جنگ نرم دشمنان است.
مولوی یعقوب حسین بر در گفت و گو با خبرنگار دادمردان، با تاکید بر اینکه اردوهای راهیان نور یکی از عوامل اصلی گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است، اظهار داشت: انتقال روحیه شجاعت، ایثار، از خودگذشتگی و فداکاری شهدا، جانبازان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به جوانان و نوجوانان امروز جامعه از مهم ترین اهداف برپایی اردوهای راهیان نور است.
وی برگزاری اردوهای راهیان نور را بستر مناسبی برای پیوند نسل جوان و نوجوان انقلاب با آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی و شهدا دانست و افزود: نسل سوم و چهارم انقلاب می توانند از طریق این اردوها و حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس از نزدیک شاهد عظمت حماسه ی جنگ تحمیلی باشند.

 اهمیت این اردوها در خنثی‌سازی توطئه‌های شوم استکبار است
این مولوی حقوقدان خاطرنشان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی ایران سعی دارد با برنامه‌ریزی‌های منظم و منسجم ذهن مردم به ویژه جوانان و نوجوانان ما را از فرهنگ بزرگ ایثار و جهاد در راه خدا دور کند و فرهنگ باطل غربی را جایگزین آنها کند که حضور در سرزمین ‌های دفاع مقدس و آشنایی با حماسه ‌هایی که شهدا و رزمندگان اسلام در آن دوران آفریدند روحیه و فرهنگ اتکاء به خود و مقاومت در برابر استکبار جهانی را در نوجوانان و جوانان تقویت می ‌کند.
وی در پایان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان کمتر از شهادت نیست،  تصریح کرد: همه مردم مسئولین کشور باید به خود ببالند و منتظر تحقق این آرزو باشند که در این کار بزرگ و معنوی سهیمی داشته باشند و برای پشتیبانی و حمایت از این حرکت فرهنگی تمام توان خود را به کار گیرند.

راهیان نور حرکتی فرهنگی در جامعه/ انتقال ناگفته های جنگ به نسل جدید در مناطق عملیاتی
  مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان از اردوهای راهیان نور به عنوان حرکتی فرهنگی در جامعه یاد کرد و گفت: این کاروان ها باعث آشناسازی جوانان با آرمان های انقلاب اسلامی و دوران هشت سال جنگ تحمیلی می شود.
 مولوی عبدالغنی دهانی در گفت وگو با خبرنگار زاهدانه با اشاره به اینکه کاروان های راهیان نور باعث آشناسازی جوانان با آرمان های انقلاب اسلامی و دوران هشت سال جنگ تحمیلی می شود، اظهار داشت: اعزام دانش آموزان، جوانان، علما و روحانیون توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناطق جنگی باعث زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و یادآوری ایثار، فداکاری و شجاعت جوانان برومندی است که در طی سالیان متمادی شجاعانه برای دفاع از اسلام و میهن جنگیدند و به شهات رسیدند.
وی ادامه داد: اردوهای راهیان نور باعث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بصیرت فزایی و روشنگری در جوانان امروز و نسل های آینده می شود.
مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان با بیان اینکه معنویت خاصی در اردوهای راهیان نور وجود دارد، تصریح کرد: سفر به مناطق جنگی باعث می شود هرازگاهی برای جلا دادن به قلوب خود راهی سفر به این مناطق شویم به امید آنکه شهدا شفیع ما در آخرت باشند و آلودگی های دنیوی را از ما دور سازند.
وی با بیان اینکه راهیان نور یک حرکت فرهنگی محسوب می شود، افزود: باید تلاش کرد تا این حرکت بزرگ فرهنگی بتواند زمینه و بستر لازم را برای تقویت ایمان انقلابی جوانان به ویژه نسل های آینده فراهم کند.
مولوی دهانی با بیان اینکه راهیان نور ناگفته های جنگ را به نسل جدید منتقل می کند، گفت: راویانی که در هشت سال دفاع مقدس از نزدیک در صحنه حضور داشته و جنگ را لمس کردند امروز در این سفرها از ناگفته های جنگ سخن به میان می آورند که این مهم باعث آشناسازی جوانان با فرهنگ ایثار و شهادت شده است.
 

انتهای پیام/  https://www.asrehamoon.ir/vdcb5zb9.rhb55piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما