تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۳۳
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از حذف بیماری التور در سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: بیماری مالاریا 75 درصدی در استان کاهش یافته است.
حذف بیماری التور در سیستان و بلوچستان/ بیماری مالاریا 75 درصد کاهش داشته است
به گزارش خبرنگار اقتصادی عصرهامون، کارگروه سلامت استان با حضور استاندار سیستان و بلوچستان و روسای دانشگاه علوم پزشکی استان در زاهدان برگزار شد.
در این جلسه محمود رضا میری دبیر کارگروه سلامت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه در شهرهای زیر مجموعه این دانشگاه بیش از 225 میلیارد تومان در قالب طرح تحول نظام سلامت هزینه شده است، اظهار داشت: این مبلغ جهت بهبود فضاهای درمانی، مقیم شدن پزشکان در بیمارستان، رایگان شدن زایمان طبیعی و کاهش سزارین و سایر بسته ها انجام شده است.
وی با بیان اینکه این طرح باعث ارتقاء هم استانی ها شده است، ادامه داد:اجرای این طرح باعث کاهش 50 درصدی مرگ و میر مادران باردار در سال 95 شده است.
 
حذف بیماری التور در استان دستاورد غرور آفرین نظام پزشکی است
محمو رضا میری احداث و بهره برداری از بیمارستان نیک شهر، بیمارستان چشم پزشکی الزهراء (س)، بیمارستان سوختگی کوثر، مرکز پرتودرمانی ولایت، MRI و ماموگرافی مرکز تصویربرداری مکران، کلینیک ویژه عدالت ، کلینیک ویژه شهرستان خاش و بلوک زایمانی خاش از جمله طرح های این دانشگاه در سال های اخیر عنوان کرد و افزود: بیش از 600 طرح عمرانی بهداشتی و درمانی در دانشگاه های علوم پزشکی زاهدان و زابل و دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر در حال اجراست و این مصداق بارز محرومیت زدایی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در خصوص اقدامات این دانشگاه در نوروز 96 گفت: با ابتکار این دانشگاه در تعطیلات نوروز پزشکان متخصص و فوق تخصص در بیماستان های استان حضور دارند و آماده خدمات رسانی به بیماران و مراجعان خواهند بود.
وی از کاهش بیماری های واگیر دار در استان خبر داد و اضافه کرد: در دهه 70 ،  52 هزار نفر در استان مبتلا به مالاریا بودند که این آمار در سال جاری به 278 مورد رسیده است که از این تعداد 75 درصد در کشور های همسایه مبتلا شده بودند.
 میری در ادامه از کاهش 50 درصدی ابتلایان به تب کریمه کنگو و آمار صفر درصدی التور خبر  داد و گفت: این آمار دستاوردهای غرور آفرین نظام پزشکی در پیشگری از ابتلاء به این بیماری ها است.
 
ساخت بیمارستان 500 تختخوابی در ایرانشهر
در ادامه این مراسم دکترضاربان رئیس دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر با بیان اینکه در شهرهای زیر مجموعه این دانشگاه بیش از 200 میلیارد تومان  برای ساخت بخش های بیمارستانی، کلینیک های ویژه، بلوک های زایمانی، مراکز سلامت جامعه، بخش های غربالگری سرطان و مراکز درمان بستر هزینه شده است، افزود: قرار است بیمارستان 500 تختخوابی در ایرانشهر ساخته شود.
 
ساخت دو بیمارستان در شمال استان 
دکتر نصیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در ادامه این کارگروه از ساخت بیمارستان بیماری های تنفسی و امام رضا (ع) به عنوان دو اتفاق مهم در شمال استان یاد کرد و گفت: افزایش دو برابری تعداد متخصصان، انجام مقدمات جذب دانشجویان افغان در رشته های علوم پزشکی وافزوده شدن 50 پروژه جدید به زیرساختهای نظام سلامت در اردیبهشت ماه سال آینده را از دیگر اقدامات این دانشگاه در عرصه بهداشت و درمان نام برد.
 
اقدامات نظام سلامت در استان را مصداق حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی است
در پایان این مراسم علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان اقدامات نظام سلامت در استان را مصداق حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی دانست و خاطر نشان کرد: در سه سال گذشته هزار و 400 تخت به بیمارستان های استان اضافه شده است که باعث کاهش مراجعات شهروندان به خارج از استان شده است.
وی در ادامه بر آماده سازی برنامه های مشترک برای ارتقاء فعالیت های نرم افزاری در قالب فرهنگ سازی ارتقاء سلامت هم استانی ها تاکید کرد و اظهار داشت: باید با ارزیابی آمار مبتلایان به بیماری های واگیر و غیر واگیر برنامه های جامع برای آموزش و ارتقاء سطح سلامت مردم در نظر بگیریم.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcfmcd1.w6d0jagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما