تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۵:۱۴
رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: برای 3 انتخابات پیش رو، 200 میلیون تعرفه اخذ رای و ملزومات برگزاری انتخابات تهیه و به تمامی استانها فرستاده شد.
200 میلیون تعرفه اخذ رای برای 3 انتخابات پیش‌رو تهیه شده است
به گزارش عصرهامون و به نقل از باشگاه خبرنگاران، علی‌اصغر احمدی رئیس ستاد انتخابات در حاشیه نشست معاونان سیاسی استانداری‌ها که در وزارت کشور برگزار شد اظهار داشت: ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس و شورای اسلامی شهر و روستا به پایان رسیده و در مرحله تأیید صلاحیت کاندیداها به سر می‌برد.وی افزود: 22 فروردین ماه ثبت‌نام داوطلبان ریاست جمهوری آغاز می شود که امور مربوط به ثبت‌نام کاندیداها صرفا در ستاد انتخابات وزارت کشور به مدت 5 روز انجام می‌شود.
رئیس ستاد انتخابات ادامه داد: اعضای معتمدین اجرای انتخابات ریاست جمهوری برگزیده شدند و 4 عضو اجرایی با حضور دادستان کشور ، وزیر کشور، وزیر اطلاعات و یکی از اعضای هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بدون داشتن حق رأی به عنوان ناظر، اعضای هیأت اجرایی را تشکیل می‌‌دهند.
احمدی تصریح کرد:‌برای انتخابات میان دوره‌ای مجلس، شورای اسلامی شهر و روستا انتخابات ریاست جمهوری بالغ بر 200 میلیون برگه رأی تهیه شده و مهرهای انتخاباتی و ملزومات مورد نیاز با حضور نمایندگان هیأت‌های نظارت به همه استانها ارسال شده و به مسئولان مربوطه تأکید کردیم که هیچگونه شائبه مفقودی در این زمینه وجود نداشته باشد.
رئیس ستاد انتخابات تصریح کرد: ثبت‌نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری 22 فروردین ماه آغاز می‌شود بر این اساس باید فضای با نشاطی در جامعه ایجاد کرد تا شاهد حضور حداکثری مردم در انتخابات باشیم.
احمدی با اشاره به تبلیغات زودهنگام داوطلبان اظهار داشت: اگر برخی از احزاب و جریان‌های سیاسی به دنبال رایزنی با کاندیدا باشند نمی‌توان این اقدام را تبلیغات انتخاباتی قلمداد کرد اما اگر میتینگ یا جلسه‌ای برگزار شود و یا افراد به دنبال انتشار آگهی‌های مختلف باشند این موضوع با عنوان تخلف انتخاباتی شناخته می‌شود که در این حوزه ورود می‌کنیم و به افراد تذکر می‌دهیم در غیر این صورت تحرکات دیگر تخلف قلمداد نمی‌شود.
وی با اشاره به اینکه احزاب و گروه‌های سیاسی باید مطابق قانون ماده 10 احزاب فعالیت کند خاطر نشان کرد: احزاب برای مدت معین برای فعالیت خود باید مجوز لازم را دریافت کند و فعالیت آن‌ها باید با اطلاع کمیسیون ماده 10 احزاب مطابقت داشته باشد.
رئیس ستاد انتخابات با بیان اینکه برخی از گزارش‌های حاکی از آن است که برخی کاندیدا در فضای مجازی اقدام به تبلیغ می‌کنند تصریح کرد: داوطلبان انتخابات باید در زمان تعیین شده تبلیغات خود را انجام دهند و در این زمینه به مُر قانون توجه داشته باشند. ممکن است برخی تبلیغات جنبه تخریب داشته باشد که البته این موضوع جرم محسوب می‌شود یا از اصول تبلیغات شمرده نمی‌شود.
احمدی ادامه داد: ممکن است کاندیدایی با انتشار مطلب یا تصویری قصد تخریب فرد دیگری را کند علی‌القاعده فرد مقابل می‌تواند به مرجع قضایی مراجعه و ادعای حیثیت کند.
احمدی اضافه کرد: در ستاد انتخابات کشور موظف هستیم اگر با متخلفین مواجه شدیم به او تذکر دهیم اگر حقوق فردی در این زمینه مطرح شد فرد می‌تواند از طریق مراجع قضایی اقدام کند.
رئیس ستاد انتخابات یادآور شد: نباید به هر دلیلی به سراغ کاندیدای ریاست جمهوری رفت و زمینه بازداشت آن‌ها را فراهم ساخت چرا که فضای انتخابات نباید به سوی فضای منفی پیش رود. خوشبختانه هماهنگی‌ها به صورت عام وجود دارد و موارد لازم در حوزه امنیت وزارت کشور پیگیری می‌شود.
وی درباره ورود دولتی‌ها به مسئله انتخابات و تبلیغات زودهنگام تأکید کرد: از جزئیات اخبار منتشره در این زمینه اطلاعی ندارم اما قطعا اگر مفاد آن مصداق تبلیغات زودهنگام باشد با آن برخورد خواهیم کرد.
رئیس ستاد انتخابات درباره اینکه گفته می‌شود برخی اقدام به خرید سایت‌ها و کانال‌های تلگرامی کرده‌اند افزود: چنین مسئله‌ای بعید به نظر می‌رسد زیرا افراد آگاه و هشیار هستند و اقدامی در این زمینه نخواهند کرد.
وی با اشاره به تعداد واجدان شرایط رأی دهنگان در انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: ملاک وزارت کشور در تعیین واجد‌ان شرایط سرشماری انجام شده در سال 95 است از سویی دیگر سازمان ثبت احوال و مرکز آمار کشور هم به عنوان مرجع اطلاعات لازم را در اختیار ما قرار خواهند داد در حوزه سرشماری اختلافی میان دو دستگاه وجود دارد لذا امیدواریم بتوانیم در اولین فرصت این اختلاف را به لحاظ فنی بر طرف کنیم.
احمدی تصریح کرد: بر اساس گزارش‌های ارائه شده در سال 94 حدودا 55 میلیون نفر در انتخابات مجلس شورای اسلامی در خبرگان رهبری شرکت کردند اما باید دانست که تا 29 اردیبهشت افرادی وارد 18 سالگی می‌شوند و عده‌ای هم از دنیا می‌روند لذا تعداد واجدین شرایط برای شرکت در انتخابات متغیر است و اختلاف نظر‌ها به زودی از بین خواهد رفت.
رئیس ستاد انتخابات تأکید کرد: برای تأمین امنیت انتخابت نسل پنجمی‌ها دستور‌العملی تهیه و به استانداری‌ها ابلاغ شده است البته بخشی از امنیت مربوط به کاندیدا و طرفداران آن‌ها می‌شود بر این اساس از فرمانداران درخواست کردیم که فضای مناسب برای کاندیدای انتخابات در مدت 20 روزه برای کاندیدای ریاست جمهوری و مدت زمان 7 روزه برای داوطلبان شورای شهر و روستا فراهم شود.
وی ادامه داد: بر اساس صلاحیت داوطلبان باید کاملا به صورت محرمانه صورت گیرد و افشای اصرار مردم به هر نحوی جرم محسوب می‌شود همچنین هیأت‌های اجرایی تنها مرجعی هستند که صلاحیت داوطلبان را تشخیص می‌دهند و موظف‌اند بر اساس گزارش مراجع 4 گانه صلاحیت داوطلبان را مورد رسیدگی قرار دهند.
احمدی درباره حضور خود به همراه حجت‌الاسلام روحانی رئیس جمهور کشور در سفرهای استانی و اینکه گفته می‌شود این موضوع شائبه انتخاباتی دارد اظهار کرد: سفر‌های کاری رئیس جمهور حول محور وظایف اوست و روحانی برای افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های مختلف به استان‌های کشور سفر می‌کند به هیچ وجه این سفر‌ها جنبه تبلیغاتی ندارد و بنده عاقبت خود را فدای دنیای کسی نمی‌کنم. حضور بنده در کنار روحانی شائبه انتخاباتی ندارد و مبنای تبلیغات انتخاباتی نیست.
انتهای پیام //
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcjiveh.uqet8zsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما