ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> آلوئه ورا، طب سنتی ۵ هزار ساله هندیاز تولید ۲۰۰ ماده داروئی تا درمان انواع بیماری ها | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۰۲
رئیس منابع طبیعی سراوان گفت: گیاه دارویی آلوئه ورا در طب سنتی 5 هزار ساله هندی، آفریقایی و چینی گرامی داشته می شود و از آن برای درمان گستره وسیعی از بیماری ها استفاده می شود.
آلوئه ورا، طب سنتی ۵ هزار ساله هندی/از تولید ۲۰۰ ماده داروئی تا درمان انواع بیماری ها
به گزارش عصر هامون، به نقل از شستون، صبر زرد یا آلوئه ورا گیاهی است از خانواده زنبق که به طور عمده در مناطق خشک رشد می کند و دارای بیش از 240 گونه است.آلوئه ورا در لغت به معنی ماده تلخ درخشان است و برگ های پهنی دارد، که در صورت جدا کردن تیغ، از جای خالی آن ماده ژلی بی رنگی ترشح می شود.
محمد رفیع دهقان رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سراوان در گفت و گو با شستون با بیان اینکه گیاه دارویی آلوئه ورا در طب سنتی 5 هزار ساله هندی، آفریقایی و چینی از جایگاه خوبی برخوردار است و از آن برای درمان گستره وسیعی از بیماری ها استفاده می شود، گفت: 96 درصد ساختمان آلوئه ورا را آب تشکیل داده است و 4 درصد آن حاوی مواد پلی ساکاریدی هستند که قادر به کاهش و ترمیم التهاب می باشند.

وی ویتامین های E، A، B2، B6، B12 وc  را از ویتامین های موجود در آلوئه ورا عنوان کرد و افزود: این گیاه در درمان سوختگی و میگرن نقش مهمی دارد.
رئیس منابع طبیعی سراوان در ادامه آلوئه ورا را در درمان بیماری های  آسم، سندرم، خستگی مزمن، سوء هاضمه، اختلالات روده ای و پوستی وزخم های داخلی و خارجی موثر دانست و اظهار داشت: در کشور کارائیب آلوئه ورا فقط به صورت برگ فروخته می شود و از آن به عنوان کمک های اولیه استفاده می کنند.
وی با اشاره به اینکه 200 ماده دارویی از این گیاه تولید می شود، اذعان داشت: از محصولات این گیاه در صنایع بهداشتی از جمله تولید دستمال کاغذی و پوشک نیز استفاده می شود.

دهقان در ادامه خاطر نشان کرد: در اسپانیا از این گیاه ژلی بدست می آوردند که می تواند عمر نگهداری میوه ها را طولانی کند.
وی با بیان اینکه کشور استرالیا بالاترین مصرف آلوئه ورا را در جهان به خود اختصاص داده است و مواد آرایشی طبیعی چهار درصد از 16 میلیارد دلار بازار مواد آرایشی و بهداشتی را در اختیار دارند، اظهار داشت: کشور های کره و ژاپن قدیمی ترین مصرف کنندگان این گیاه در طب سنتی هستند در حالی که در کشور کره از ژل آن با غلظت 99 درصد استفاده می شود.
رئیس منابع طبیعی سراوان در پایان گفت: خواص داروئی متعدد در این گیاه باعث شده که آن را گیاه قرن بیستم بنامند.
انتهای پیام/1675
https://www.asrehamoon.ir/vdcji8eh.uqetvzsffu.html
منبع : شستون
نام شما
آدرس ايميل شما