تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۰۱
دولت یازدهم که با شعار تغییر و تحول و حل مشکل بیکاری به روی کار آمد نه تنها دردی از اقتصاد و اشتغال کشور حل نکرد بلکه با تعطیلی هزاران بنگاه تولیدی باعث بیکاری هزاران نفر و فلج شدن چرخ اقتصاد کشور شد و بالاترین آمار بیکاری پس از انقلاب را به خود اختصاص داد.
دولت شعار دردی از جوانان بیکار دوا نکرد/افزایش رشد نرخ بیکاری در سیستان و بلوچستان
به گزارش سرویس سیاسی عصرهامون، به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ دولت یازدهم در حالی روزهای پایانی خود را  پشت سر می گذارد که انبوهی از وعده های عمل نشده و شعارهای بر زمین مانده رییس جمهور، هنوز در گوش مردم است و مردم نه تنها دیگر به امیدی به تحقق آنها ندارند بلکه امیدوارند تا این بی تدبیری ها فراتر نرفته و وضعیت اقتصاد و اشتغال از این بدتر نشود.
روحانی که با شعار تغییر و تحول در تمام عرصه ها پا به میدان رقابت های انتخاباتی گذاشت و قرار بود صد روزه مشکلات کشور را رفع کرده و در نخستین گام بیکاری را کاهش دهد، پس از هموار شدن مسیر و گرفتن رای اعتماد از ملت ، نه تنها دردی از اقتصاد و اشتغال کشور حل نکرد بلکه با تعطیلی هزاران بنگاه تولیدی باعث بیکاری هزاران نفر و فلج شدن چرخ اقتصاد کشور شد و بالاترین آمار بیکاری پس از انقلاب را به خود اختصاص داد.

روحانی در وعده های انتخاباتی خود برای حل معضل بیکاری در کشور اعلام کرده بود:

1) برنامه اقتصادی من حل معضل اشتغال به خصوص برای تحصیل‌کرده‌هاست و نخستین قدم، مهار بی‌کاری است.
2) اولین قدم در دولت تدبیر و امید بهبود دائمی محیط کسب‌وکار است که در کوتاه‌مدت بسته‌های تشویقی ویژه‌ای را برای حرکت اقتصادی در جامعه در نظر گرفته شده است.
3) من می‌دانم شما از بیکاری رنج ‌می‌برید، دولت شما رونق را به اقتصاد بازمی‌گرداند، دولت شما به مشکل کارگران، اصناف، کارآفرینان توجه دارد، دولت شما می‌داند شما جوانان آزادی می‌خواهید.
4) کشور بزرگ ایران نباید این همه بی‌کار داشته باشد.
5) در طول هشت سال گذشته فقط 500 هزار شغل در کشور ایجاد شده که در شأن ملت ایران نیست.
6) کشور را می‌توان از بیکاری و گرانی نجات داد.
7) سه راهبرد در بخش اشتغال ذکر شده است و برای هر کدام راه‌حل‌های ریز تدوین‌شده است راه تا ما بتوانیم مشکل بیکاری را در همان سال اول تا حد زیادی تقلیل دهیم.
8) به جوانان می‌گویم من علاقه‌ای ندارم برای پیروزی در انتخابات جشن بگیرم بلکه دوست دارم زمانی که غمی بر چهره کارگر ندیدم جشن بگیرم.
9) من می‌دانم شما از بیکاری رنج ‌می‌برید، دولت شما رونق را به اقتصاد بازمی‌گرداند، دولت شما به مشکل کارگران، اصناف، کارآفرینان توجه دارد، دولت شما می‌داند شما جوانان آزادی می‌خواهید.

اینها تنها بخشی از شعارهای دولت در حل مشکل بیکاری است اما افزایش آماربیکاران درکشور گواه بی تدبیری دولت در زمینه اشتغالزایی برای جوانان است و این بی تدبیری تا جاییست که رییس جمهور در  جمع مدیران و مسئولان استان سمنان، به افزایش 500 هزار نفری جمعیت بیکاران کشور اعتراف کرد و دولت را در حل این موضوع ناتوان خواند و بیان کرد:« جمعیت بیکاران افزایش 500 هزار نفری را در برداشت و دولت به تنهایی نمی تواند از عهده این امر برآید و به همراهی همه مسئولان قوای سه گانه و مردم نیازمند است.» این اعتراف رییس جمهور به افزایش تعداد بیکاران در کشور گواه بی برنامه بودن دولت در حل بحران بیکاری است.
رهبر انقلاب امسال را با عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری کردند تا دولتمردان تکانی به خود دهند و فکری برای افزایش تولید ملی و اشتغالزایی کرده تا چرخ زندگی مردم و اقتصاد کشور دوباره به چرخش بیفتد اما همچنان خبری از اقدام و عمل دولت در این زمینه نیست و دولتمردان ترجیح می دهند به جای اقدام عملی در این زمینه، بیشتر توان خود را برای انجام فعالیت های انتخاباتی و افتتاح شتاب زده پروژه های نیمه کاره دولت صرف کنند تا مشکلات و دردهای ملت.

 
آمار و ارقام دولت در حل مشکل بیکاری تنها شعار و تبلیغاتی است بدون عمل

نماینده مردم خاش،میرجاوه و نصرت آباد در مجلس در گفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد:استان سیستان و بلوچستان سال هاست که با مشکل خشکسالی دسته و پنجه نرم می کند و جوانان بسیاری در طول این سال ها از دانشگاه های کشور فارغ التحصیل شده اند اما متاسفانه دولت هیچ برنامه تدوین شده و زمان بندی شده ای برای جوانان جویای کار  نداشته است.

علی کرد  با بیان اینکه جوانان سرمایه های ملی کشور هستند، افزود: جوانان آینده سازان کشور هستند و جمعیت زیادی از جوانان کشور بیکار هستند و نیروی جوانی آنان در جهت درست استفاده نمی شود، این بیکاری مایه شرمساری جوانان در اجتماع شده است و دولت نتوانسته برنامه مناسبی برای استفاده از ظرفیت جوانان درجهت آبادانی و پویایی جامعه ارائه دهد، عملکرد دستگاه های اجرایی دولت در زمینه رفع معضل بیکاری جوانان تنها بر روی کاغذ و صورتجلسه ها باقی مانده است، ثبت آمار و ارقام از سوی  دولت در این زمینه دردی از جوانان بیکار برطرف نمی کند و این امار و ارقام تنها شعار و تبلیغاتی است بدون عمل.

وی با اشاره به ظرفیت های منحصفر بفرد استان سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: وجود جوانان نخبه و توانمند در استان و مرزهای خشکی و آبی گسترده از جمله مزایای منحصربفرد این استان است اما دولت نتوانسته بستر مناسبی برای استفاده از ظرفیت جوانان مستعد و ظرفیت منحصربفرد مرز در این استان  فراهم آورد تا مرز را به فرصت تبدیل کرده و زمینه مناسبی را برای اشتغال پایدار جوانان ایجاد کند.

نرخ رشد بیکاری در سیستان و بلوچستان به 26 درصد رسیده است

"غلامرضا کاتب" عضو هیئت رئیسه مجلس نیز پیش ازاین در سفر به شهرستان میرجاوه اظهار کرد: بیکاری بزرگترین چالش پیش روی کشور است و نرخ رشد بیکاری در استان سیستان و بلوچستان رو به افزایش است نرخ بیکاری در سال 84 معادل 11 درصد بود، در سال 94 به 17 درصد و در حال حاضر به 26 درصد رسیده است و اگر این مشکل را مهار نکنیم آمار افراد بیکار به بالای 26 درصد نیز خواهد رسید و این زنگ خطری برای این استان است، آمار فارغ التحصیلان بیکار در کشور در سال 84معادل 20 درصد بوده است این آمار در سال  94 به 42 درصد رسید و اکنون به بیش از 45 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: شهرستان میرجاوه منطقه ای مرزی و محروم است که اکثریت جمعیت آن روستایی هستند و باید برای روستاها برنامه ریزی ویژه داشته باشیم تا روستاییان بتوانند از وام های اشتغالزایی قرض الحسنه  استفاده کنند در همین راستا در بودجه امسال 3 میلیارد تومان اعتبار برای اعطای وام های اشتغالزایی به خانواده های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی پیش بینی شده است و حدود 130 هزار شغل باید در سال آینده ایجاد شود.

با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در نخستین روز سال ۱۳۹۶ بر همت دولت برای حل معضل «بیکاری بخصوص بیکاری جوانان تحصیلکرده» و تاکید بر  اهتمام جدی مسئولان در این زمینه ، تمام توجه و تلاش دولت یازدهم و دولت آینده باید معطوف به حل مشکل بیکاری جوانان و بهبود شرایط اقتصادی کشور شود تا وضعیت اقتصاد و اشتغال کشور بهبود یابد.

انتهای پیام/4941

https://www.asrehamoon.ir/vdcenx8o.jh8xni9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما