تاریخ انتشار :جمعه ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۱۷
حجت الاسلام والمسلمین عباس نارویی با گروهی از جوانان شیعه و اهل سنت سیستانی و بلوچستانی برای دفاع از اسلام و حرم حضرت زینب (س) رهسپار سوریه شد و در شهر حلب به مقام جانبازی نائل آمد.
پای عباس در سوریه جا ماند/ حرم حضرت زینب (س) پناه گاه مردم سوریه در هنگام حمله تروریست ها
به گزارش عصرهامون به نقل از دلگان پرس، بعد از نا آرامی های که تروریست های تکفیری از 6 سال قبل در کشور سوریه ایجاد کردند و باعث جنایتهای بی شماری در این کشور مسلمان شدند نیروهای مستشاری از کشورمان جهت مقابله با این تروریست های تکفیری و آموزش به کشور سوریه اعزام شدند. 
یکی از این افراد که از منطقه جنوب سیستان و بلوچستان برای دفاع از اسلام و دفاع از حریم اهل بیت (ع) رهسپار مقابله با گروه های تکفیری و داعش شد، جانباز مدافع حرم حجت الاسلام والمسلمین عباس نارویی بود که خبرنگار این پایگاه خبری گفتگویی را با وی انجام داده است که در ادامه گزارش آمده است:
وی در ابتدای گفتگو با خبرنگار دلگان پرس اظهار کرد: بعد از مدتی فعالیت تبلیغی در دفتر تبلیغات اسلامی ایرانشهر، معاون و همچنین استاد حوزه علمیه سفیران هدایت دلگان از توابع ایرانشهر در دی ماه سال 93 به یاسوج رفته و در آنجا نیز کار تبلیغی می کردم.
حجت الاسلام نارویی با اشاره به اینکه در ششم محرم سال 94 به همراه تعدادی از برادران شیعه و اهل سنت سیستان و بلوچستان داوطلب اعزام به سوریه جهت دفاع از اسلام شدیم، تصریح کرد: بعد از گذراندن دوره های آموزشی لازم به این کشور اعزام شدیم.
وی با تاکید بر اینکه در همان ابتدای حضورمان به زیارت حرم حضرت زینب و حضرت رقیه (س) رفتیم، اضافه کرد: ما چهار روز در دمشق بودیم، در آن منطقه زینبیه و اطراف حرم فقط کودکان یتیم بود که از مناطق مختلف سوریه و از ترس تروریست های تکفیری در آنجا جمع شده بودند.

این جانباز مدافع حرم با بیان اینکه علی رغم اینکه داعش تا نزدیکی حرم حضرت زینب (س) آمده و در اثر این حملات بازارچه های اطراف حرم کاملا نابود شده بود، افزود: اما حرم حضرت (س) اصلا آسیب ندیده و اکنون به دست مدافعین حرم اداره می شود.
حجت الاسلام والمسلمین عباس نارویی با تاکید بر اینکه در زمان حملات داعشی ها و تروریست های تکفیر، حرم حضرت زینب پناه گاه مردم سوریه شده بود، بیان کرد: در واقع مردم مظلوم سوریه که جنایت های تروریست ها را می دیدند به حریم اهل بیت (ع) پناه می آوردند.
وی با اشاره به اینکه روز آخری که در دمشق بودیم، بعد از زیارت حرم حضرت رقیه (س) به حلب رفتیم، در حلب همه اهل تسنن هستند، گفت: ما وارد روستای مریمین در جنوب غرب حلب شدیم، هفت روز در این روستا ماندیم و قرار بود عملیات انجام شود.
این جانباز مدافع حرم با بیان اینکه ما در این منطقه با گروه تروریستی جبهه النصره مبارزه می کردیم، اظهار کرد: ما تا اتوبان ترکیه – حلب فاصله بسیار نزدیکی داشتیم، اگر این اتوبان گرفته می شد، تقریبا راهی ارتباطی که داعش از آن مهمات و اغذیه وارد می کرد، قطع می شد.

نارویی با تاکید بر اینکه در درگیری شب، سه تا از مدافعین حرم شهید شده بودند؛ عُمر ملازهی اهل لاشار و تک تیرانداز بود، سیدمحسن سجادی اهل بزمان و عبدالحمید سالاری اهل بندرعباس از شهدا بودند، اضافه کرد: هیچگاه از شهادت ناراحت نمی شدیم، بیشتر از اسارت بچه ها ناراحت می شدیم زیرا بعد از اسارت  با وضع عجیبی بچه ها را به شهادت می رساندند.
وی با اشاره به اینکه رزمندگان مدافع حرم شیعه و سنی خیلی با هم دوست و صمیمی شده بودند، افزود: اهل تسنن به خوبی درک کرده بودند که هدف ایران فقط دفاع از تشیع و حرم حضرت زینب (س) نیست، بلکه هدف ایران، دفاع از اسلام و جلوگیری از ظلم است و به همین دلیل خیلی دیدگاهشان عوض شده بود.
این جانباز مدافع حرم با بیان اینکه در یکی از روزها در حالی که در سنگر مشغول گفتگو با همرزمانمان بودیم، گلوله خمپاره ای به نزدیکی ما اصابت کرد، تصریح کرد: خمپاره های دیگری هم در نزدیکی ما اصابت که تعدادی دیگری از مدافعان حرم سیستانی و بلوچستانی در این منطقه مجروم و یا به شهادت رسیدند.

حجت الاسلام عباس نارویی با تاکید بر اینکه در این صحنه یکی از پاهایم به طور کلی قطع و یکی دیگر از پاهایم آسیب جدی دید، بیان کرد: بعد از آن به کلی بیهوش و به بیمارستانی در همان منطقه اعزام شدم.
وی با اشاره به اینکه موضوع قطع شدن پاهایم را پزشکان با مقدمه چینی به من اطلاع دادند که من در جواب آنها گفتم: فدای حضرت زینب (س)، اضافه کرد: در منطقه خودمان شایع شده بود که من شهید شده ام و در حقیقت خانواده منتظر جنازه من بودند که من با رسیدن به دمشق با آنها تماس گرفتم.
ادامه دارد...
انتهای پیام/8306
https://www.asrehamoon.ir/vdch6xnw.23nxmdftt2.html
منبع : دلگان پرس
نام شما
آدرس ايميل شما