تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۴:۰۰
تمام وقت همسرم صرف گذراندن در شبکه های اجتماعی و پرداختن به بازی های آنلاین شده بود به گونه ای که چهار سال زندگی مشترکمان را فدای لایک های مجازی کرد.
فدا کردن زندگی برای لایک های مجازی/سردی روابط خانوادگی دستاورد حضور در شبکه های اجتماعی
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زاهدانه، برایش فرقی نداشت در جمع خانوادگی باشد یا محیط کار و غیره تمام اوقات بیکاری را صرف چک کردن تلفن همراهش می کرد بگونه ای که حتی بیماری تنها فرزندمان هم نتوانست چند ساعتی حمید رضا را از وابستگی به موبایلش جدا سازد.
سال های اول زندگی هنگامی که اسمی از بازی های آنلاین و کلش آف کلنزی نشنیده و در گروه های مختلف شبکه اجتماعی عضو نشده بود همه چیز آرام و رو به روال بود اما همین که توسط یکی از دوستانش از هیجانات این بازی مطلع و در شبکه تلگرام و اینستاگرام عضو شد توجهش به زن، زندگی و کارش کم شد.
حالا دیگر لایک کردن پست های دیگران یا رد کردن مراحل بازی تمام زندگی حمید رضا شده و این رفتارش زندگی مشترکمان را به ورطه نابودی کشانده است.
مهسا کریمی کارشناس ارشد روانشناسی در گفت وگو با خبرنگار زاهدانه با بیان اینکه استفاده از گوشی های موبایل و لب تاب مساله ای همه گیر در بین افراد به شمار می رود، اظهار داشت: باید برنامه زمانبندی شده ای را برای استفاده از این قبیل وسایل ارتباطی در نظر داشت تا به کانون خانواده خللی وارد نشود زیرا این نهاد مقدس برای رسیدن به آرامش نیازمند وقت گذاشتن از سوی تمام اعضای خانواده است.
وی در ادامه به بیان برخی آسیب های روانی پرداخت و گفت: کاهش روابط خانوادگی، تقویت حس پرخاشگری، افت تحصیلی، گوشه گیر شدن و کندی ذهن از جمله آسیب هایی است که فرد در پی استفاده بیش از حد با چنین ابزار و بازی هایی بدان مواجه می شود.
کارشناس ارشد روانشناسی مهمترین آسیب بازی های رایانه ای و آنلاین را تقویت حس پرخاشگری و استرس عنوان کرد و افزود: فرد در چنین بازی هایی مدام برای رسیدن به مرحله بعدی در تلاش است تا حریف مقابل خود را شکست دهد که این مهم علاوه بر فشارهای عصبی و بالا بردن استرس زمینه ناسازگاری فرد با سایر اعضای خانواده و استفاده از زور گویی را نیز فراهم می کند.
وی با اشاره به آثار مخرب شبکه های اجتماعی و بازی های آنلاین در خانواده خاطر نشان کرد: وقتی اعضای خانواده بیشترین وقت خود را صرف گذراندن در شبکه های اجتماعی مختلف نظیر تلگرام، اینستاگرام، واتس آپ و غیره کنند صداقت، سلامت روحی و جسمی، وفاداری و اعتماد متقابل از بین رفته و ناسازگاری، عدم تفاهم، طلاق و غیره جایگزین روزهای خوش در زندگی می شود.
کریمی در پایان با بیان اینکه حضور بیش از حد در شبکه های مجازی و بازی های آنلاین زمینه فروپاشی خانواده را فراهم می کند، ادامه داد: فعالیت بیش از حد اعضای خانواده در چنین فضایی و خیره شدن به گوشی های همراه علاوه بر بی توجهی به سایر اعضای خانواده، آرام آرام سردی طرف مقابل را ایجاد کرده که این امر می تواند جرقه ای برای فروپاشی خانواده ایجاد کند.
انتهای پیام/
  https://www.asrehamoon.ir/vdceee8o.jh8xni9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها