تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۵:۰۰
امروزه شاهد از هم گسیختن بسیاری از پیوندهای زناشوئی هستیم که در اثر این روند فرزند یا فرزندان آنها در اثر عدم توجه والدین صدمه های روحی و روانی جبران ناپذیری می بینند و نتایح مخرب طلاق در جامعه به عنوان یکی از مسائل و معضلات مطرح است.
وقتی طلاق در کشور دقیقه ای می شود!/مشکلات اقتصادی مهمترین عامل بی رغبتی جوانان برای ازدواج
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از کُردتودی، امروزه شاهد از هم گسیختن بسیاری از پیوندهای زناشوئی هستیم که در اثر این روند فرزند یا فرزندان آنها در اثر عدم توجه والدین صدمه های روحی و روانی جبران ناپذیری می بینند و نتایح مخرب طلاق در جامعه به عنوان یکی از مسائل و معضلات مطرح است.
 
به استناد آمار، روند طلاق روبه افزایش و سیر صعودی آن نگران‌کننده است.
 
به نظر می رسد که طلاق  نسبت به گذشته پدیده ای عادی و عمل بهنجار انگاشته می شود و به گونه ای روز افزون اقدامی برای رهایی از تنش خانوادگی تلقی می گردد.
 
زمانی طلاق اخرین راه حل یک زندگی مشترک محسوب می گردید و تا رسیدن به آن نقطه پایانی تمامی راه ها برای تداوم زندگی زناشویی آزمون می شد اما اکنون طلاق همچون ازدواج امری طبیعی محسوب  می شود و در اکثر جوامع روشی پذیرفته و نهادینه شده برای پایان ازدواج است و ازدواج دیگربه مفهوم صرف کردن تمام زندگی با یک شخص نیست.
 

 
آمار ثبت واقعه‌های طلاق در کردستان در ‌سال ٩١ در مقایسه با‌ سال ٩٠، ٦,٣٢درصد افزایش یافته است که این آمار در ‌سال ٩٢ نسبت به ٩١به ١٣.٥‌درصد رسیده است که تزلزل بنیان خانواده‌ها را فریاد می‌زند.
 
روند افزایشی تمایل کردستانی‌ها به طلاق در ‌سال ٩٣ نسبت به ٩٢، پنج‌صدم ‌درصد گزارش شده است که در مقایسه با روند نجومی ‌سال ٩٢ امیدوار‌کننده بوده است. این روند روبه رشد در ‌سال ٩٤ نسبت به ٩٣ دوباره بر محور نمودار افزایشی است که براساس آمار نسبت طلاق ٩٤ به ٩٣، ٢.٠١‌درصد افزایش یافته است.
 
بر اساس گفته های مدیر کل ثبت احوال کردستان، ١٠درصد از مجموع طلاق‌های ٩٤، مربوط به زن و شوهرهایی است که ٢ تا ٣‌سال با هم زندگی کرده‌اند که این نشان می‌دهد تمایل به طلاق و جدایی در زن و شوهرهای جوان بیشتر نمود دارد.
 
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از اینکه زیرساخت ها برای ازدواج جوانان در کشور فراهم نیست، گفت: مشکلات اقتصادی و بیکاری مهمترین عامل بی رغبتی جوانان به امر ازدواج است.
 

 
وی با بیان اینکه امروزه شاهد افزایش طلاق، افزایش سن ازدواج و کاهش طول سال های زندگی هستیم، افزود: در گذشته فاصله ازدواج و طلاق 5 تا 7 سال بود اما متاسفانه اکنون این فاصله به 3 تا 5 سال رسیده که جای بسی نگرانی است.
 
بر اساس گفته های این مسئول، هر دقیقه ۹ طلاق در کشور ثبت می شود و در حال حاضر بیش از 2.7 میلیون نفر زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارد.
 
افراط و تفریط در روابط دختر و پسر قبل از ازدواج هر دو مشکلاتی را در آینده فراهم می آورد، چنانچه دختر و پسر فقط در مراسم خواستگاری یکدیگر را ببیند و به طور ظاهری همدیگر را بپسندند و جنبه های شخصیتی، رفتاری و فکری را در نظر نگیرند پس از مدتی مشکلاتی را در زندگی تجربه کرده و اگرهم روابط بی بند و بار داشته و بی توجه به مسائل اخلاقی و فرهنگی طرف مقابل باشند بازهم در آینده مشکلات متعددی خواهند داشت.
 
این واقعیت که امروزه در بعضی از خانواده ها به طورعام داغ بدنامی به طلاق زده نمی شود نیز باعث افزایش روز افزون این پدیده می شود تا اندازه ای نتیجه تغییر و تحولات اجتماعی است که با رشد شهرنشینی و صنعتی شدن و به تبع آن گذر جامعه از مرحله سنتی به مدرن پدید می آید.
 
یکی از مسائلی که باعث می شود زنان طلاق بگیرند مسئله استقلال اقتصادی زنان است و به تدریج که زنان از نظر اقتصادی مستقل می شوند به گرفتن طلاق به عنوان یک نوع منزلت اجتماعی نگاه کرده و در پاره ای موارد باعث تشویق زنان به گرفتن طلاق شده است.
انتهای پیام/

  https://www.asrehamoon.ir/vdcftjd1.w6dmtagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما