ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> انتخاب و حق اختیار رابطه توسعه نیافتگی کشور ها با منش های فرهنگی و انتخاب های مردم آن | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۱۹
ریشه توسعه نیافتگی یک کشور را در منش های فرهنگی و انتخاب های مردم آن کشور باید جستجو کرد.
انتخاب و حق اختیار/ رابطه توسعه نیافتگی کشور ها با منش های فرهنگی و انتخاب های مردم آن
به گزارش عصرهامون به نقل از  اوشیدا؛ انتخاب حق مسلم ما ست ولی نهایت تدبیر به کار رود که سر نوشت خود را به هر کس گره نزنیم بلکه انتخاب بر مبنای برنامه ها و راهبرد های اقدام و عمل باشد که چاره گشای معضلات فرهنگی و اقتصادی و امنیتی و بستر فضای باز سیاسی باشد.

بازنگری در انتخاب میتواند ضامن آینده بهتر باشد؛ در این مقطع لازم است از تعصبات قومی و روش های سنتی و تعصبات جناحی و احساسی و حتی پرتفوی شخصی عبور کرد و ملاک انتخاب را بر اساس حکم عقل و تدبیر و مشورت با یکدیگر و دانش قرار دهیم شایسته ما انتخابات سنتی قرون وسطی نمی باشد خواهش بنده پرهیز ازتعجیل و شتاب در تصمیم گیری است که بفرموده امام جواد پشیمانی می آورد.

ریشه توسعه نیافتگی یک کشور را در منش های فرهنگی و انتخاب های مردم آن کشور باید جستجوکرد.

زمان آن رسیده است که توجه شود که هر رای متضمن مسئولیت الهی و از مضامین حق الناس می باشد.

به تجربه ثابت شده که هر کجا امور به افراد کار بلد، صالح، صاحب تجربه و متخصص دلسوز، ارزشمدار و آگاه واگذار شده است شاهد پیشرفت، رشد اقتصادی، عمران و آبادی و ارتقای رفاه عمومی بوده ایم.

پس نباید راحت از کنار آن عبور کرد و در این امر مهم تسامح و تساهل به خرج داد؛ طبق حکم عقل و احکام باید امور را به اهلش سپرد اگر کسی با رای خود مسئولیتی را به فردی که نمی تواند آن را انجام بدهد واگذار کند نه تنها به خود خیانت کرده بلکه آحاد جامعه را دچار خسران می کند.

بپذیریم که با رای ما مدیریت کشور که سرنوشت ما را ورق می زند در اختیار منتخب ما قرار خواهد گرفت؛ تصور کنید که اگر مقدرات کشور را به فرد ناشایستی بسپاریم خود مقصریم و ما خود جور ناکارامدی منتخب را باید متحمل شویم که دیر خیلی زود عواقب آن را خواهیم دید که دیگر پشیمانی سودی ندارد.

امیر مومنان در نامه معروف خود به مالک اشتر می فرماید:

ای مالک در انتخاب و رابطه از عمال حکومت کسانی را انتخاب کن که اهل تجربه و حیا و از بیوتات صالحه، صاحب مکارم، شرافت و سوابق نیکو، دارای خصایل دلاور مردی و شجاعت و بخشندگی و جوانمردی، حق مدار، امانت دار و عدالت گستر، تلاشگر و منظم و پایبند به اصول و قواعد پذیرفته جامعه هستند و در اسلام نیز پیش قدم ترند.

اگر این موارد را در انتخاب خود رعایت کنیم قدر مسلم آینده درخشانی را ورق خواهیم زد و گر نه ذلت و خواری جامعه را در بر خواهد گرفت.

انتهای پیام///
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcb9sb9.rhbf0piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما