کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

وقتی کسی هواسش نیست؛

حرکت چراغ خاموش سفارتخانه اتریش برای برای ازبین بردن علایم حیاتی موسیقی اصیل ایرانی!

30 فروردين 1396 ساعت 13:55

راه اندازی مرکز آموزش تخصصی موسیقی کلاسیک در حقیقت علاوه بر بالابردن اشتهای کاذب موسیقایی جامعه ی مخاطب، تکمیل حلقه ی نفوذ با هدف ایجاد فضای غالب برای ازبین بردن علایم حیاتی موسیقی مقامی و اصیل ایران اسلامی است.


به گزارش سرویس عصرهامون به نقل از راه دانا؛ سفارت اتریش در تهران از معدود نمایندگی های سیاسی است که در عرصه ی فرهنگ و هنر به صورت ویژه و سازمان یافته فعالیت داشته و در این راستا ضمن راه اندازی انجمن فرهنگی اتریش درتهران، از سال 1384 اقدام به راه اندازی ارکستر سمفونیک در تهران کرده است. این ارکستر متشکل از حدود یکصد و پنج نوازنده ی ایرانی (زن و مرد) است که توسط شولتز اتریشی هدایت و مدیریت می شوند.
 
به موازات این ارکستر، گروه کر سفارت اتریش (حدود 35 تا 40 نفر) نیز فعال شده و در مناسبت های خاص به همراه ارکستر اجرای صحنه ای دارند. در همین بخش و از چندسال پیش گروه کـر کودکان سفارت اطریش با نام گروه گل یخ نیز راه اندازی شده است که علاوه بر کودکان ایرانی از کودکان اتباع بیگانه ی مقیم ایران نیز ثبت نام می کند. از حلقه های دیگر حوزه ی موسیقی، برگزاری همایش های تخصصی، مسترکلاس و کارگاه های آموزشی در مجموعه ی یاد شده می باشد.
 
گروه و ارکستر به صورت مستمر تمرین و فعالیت داشته و متقاضیان یا معرفی شدگان برای ورود باید از طریق سفارت اتریش در تهران یا انجمن فرهنگی سفارت گزینش شوند.
 
در همین راستا برای علاقمندان  یا معرفی شدگان برای آموزش بالـه و موسیقی (خوانندگی، آهنگسازی و نوازندگی پاپ، کلاسیک و جاز) در اطریش، آزمون اولیه در سفارت اطریش و یا انجمن فرهنگی انجام می شود، همچنین برخی از افراد درصورت احراز شرایط برای تحصیل زبان و موسیقی و باله بورسیه شده و به اطریش اعزام می شوند.
 
همچنین سفارت اتریش و انجمن فرهنگی اتریش همچنین اقدام به تاسیس و راه اندازی بخش هنرهای نمایشی (تئاتر) نیز کرده و از عموم علاقمندان و دانشجویان تئاتر کشور ثبت نام کرده و در کارگاه های آموزشی یا نشست های تخصصی حضور می دهند، عمده ی اجراهایی که در این بخش تدارک دیده می شود به زبان آلمانی می باشد.
 
از دیگر فعالیت های سفارت اتریش و انجمن فرهنگی این سفارت می توان به برنامه هایی اشاره کرد که در تهران ضبط و تولید شده و در شبکه رادیویی Campus در اطریش پخش می شود، بخش فرهنگی  سفارت اطریش اذعان دارد که این برنامه ها برای ارایه ی چهره ای صحیح و بدور از تعصبات از ایران در قالب یک پروژه ی رادیویی طراحی شده است!!
 
این انجمن اقدام به چاپ و نشر نشریه ای نیز در قالب انجمن فرهنگی کرده است که نکته ی قابل تامل آن پذیرش برخی آگهی ها برای تامین هزینه های آن است.
 
کتابخانه ی انجمن فرهنگی سفارت اتریش در تهران از دیگر فعالیت هایی است که با دریافت برخی مدارک و هزینه، عضو می پذیرد.
 
ایجاد تعامل بین هنرمندان هنرهای تجسمی اتریش و برخی گالری های تهران، اعطای دیپلم زبان آلمانی (با آموزش در تهران یا آموزش در اتریش) و انجام گفت و گوهای بین فرهنگی و دینی از دیگر فعالیت های این مجموعه می باشد که بخشی از آن نیز در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صورت می پذیرد.
 
دانشگاه گراتس از دانشگاه های مهم اتریش است که بخش مهمی از آن به موسیقی (باله، موسیقی کلاسیک، جاز) تعلق دارد، با تغییرات انجام شده در مدیریت انجمن موسیقی ایران (متعلق به معاونت هنری ارشاد) و استقرار بهرام جمالی، مذاکرات ایشان با مسئولین دانشگاه اطریشی آغاز شد تا وی بتواند مرکز تخصصی آموزش موسیقی کلاسیک را در تهران راه اندازی کند. این مرکز با مشارکت، حمایت و تحت لیسانس دانشگاه مرکزی گراتس فعالیت خواهد داشت و درصورت راه اندازی قرار است علاوه بر آموزشگاه ها، افراد حقیقی و حقوقی، به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور نیز خدمات آموزشی ارایه نمایند.
 
با توجه به مطالبی که در بالا مطرح شد ذکر چند نکته خالی از لطف نیست:
 

 
انتهای پیام/


کد مطلب: 93630

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/93630/حرکت-چراغ-خاموش-سفارتخانه-اتریش-ازبین-بردن-علایم-حیاتی-موسیقی-اصیل-ایرانی

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir