ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> موفقیت اقتصاد مقاومتی در مناطق محرومشتر مرغ پرنده ای با ارزش اقتصادی بالا | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۴۹
امروزه با توجه به وضعیت اقتصاد کنونی کشور ، تنها راه نجات ماندگاری افراد در منطقه را می توان اقتصاد مقاومتی نام برد، مسئله ای که بسیاری از افراد را در این راه موفق ساخته است.
موفقیت اقتصاد مقاومتی در مناطق محروم/شتر مرغ پرنده ای با ارزش اقتصادی بالا
به گزارش سرویس اقتصادی عصرهامون  به نقل از   ندای هیرمند؛ شهرستان هیرمند در شمال سیستان و بلوچستان قرار دارد که شغل اکثر مردم آن به کشاورزی و دامداری خلاصه می شود، در این بین با توجه به خشکسالی های دو دهه اخیر و ورود آب در ماه های خاصی از سال روند کشت محصولات برای کشاورزان بیش از پیش سخت تر شده است.
خشکی تالاب هامون علاوه بر روند کند کردن کشاورزی  می تواند زمینه ساز مهاجرت را نیز در این شهرستان فراهم کند به طوری که طبق آخرین سرشماری در سال 1395 تعداد ده هزار نفر از این شهرستان مهاجرت کرده اند.
شغل صیادی که نیمی از مردم سیستان به این شغل در گذشته مشغول بودند امروز به کلی از بین رفته بگونه ای که تنها کشاورزی و دامداری آن به صورت بسیار اندک در بین مردم سیستان مشاهده می شود.
علی ای حال امروز با توجه به وضعیت اقتصاد کنونی کشور ، تنها راه نجات ماندگاری افراد در منطقه را می توان اقتصاد مقاومتی عنوان کرد، مسئله ای که بسیاری از افراد را در این راه موفق ساخته و همچنین آنها را به فردی سرمایه دار و ثروتمند تبدیل کرده است.
پرورش شترمرغ امروزه با الگو گرفتن از اقتصاد مقاومتی به یکی از مشاغل بسیار مهم در منطقه سیستان تبدیل شده است، با توجه به آب و هوای مناسب سیستان برای پروش این پرنده بسیاری از افراد به این شغل روی آورده اند.
شتر مرغ پرنده ای مقاوم است که با شرایط آب و هوایی سخت به راحتی سازگاری پیدا می کند و پرورش آن می تواند هزینه های کم اما سود کلانی داشته باشد.
یکی از کار آفرینان پرورش شتر مرغ در این خصوص می گوید: شترمرغ پرنده ای است که می تواند به راحتی با آب و هوایی سخت خود را وفق دهد و زنده بماند این پرنده استقامت بالایی دارد و بسیار خونسرد می باشد.
 


وی گفت : هزینه نگه داری هر شتر مرغ ششصد تا هفتصد هزار تومان است که پس از فروش و استفاده از گوش این پرنده این مبلغ به دو برابر افزایش می یابد و سود بسیار خوبی برای پرورش دهنده دارد.
حبیب رستمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هیرمند در این خصوص گفت:  اقلیم شهرستان هیرمند شرایط مناسبی را برای پرورش شتر مرغ فراهم کرده است به طوری که هم اینک دو واحد صنعتی و حدود هزار واحد سنتی در این شهرستان به پرورش این پرنده اختصاص دارد.
رستمی بیان داشت: سودآوری صنعت شترمرغ در گرو مدیریت صحیح است که باید تمامی مراحل به صورت علمی و دقیق انجام گیرد.
وی گفت: سیستان از جمله مناطقی است که به دلیل سازگاری بهتر پرنده با آب و هوای آن احتمال تولید بیشتر و در نتیجه کاهش هزینه های تولید و افزایش توان رقابتی تولید کننده را در پی خواهد داشت.
وی ادامه داد: راه اندازی دو واحد صنعتی پرورش شتر مرغ با توجه به اقتصادی بودن آن در شهرستان هیرمند در دست پیگیری است.
رستمی تصریح کرد: 10 هزار و 500 خانوار شهرستان هیرمند به دامپروری اشتغال دارند.
 
 
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcevp8o.jh8xoi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما