تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۰۷
سرپرست شبکه بهداشت شهرستان میرجاوه از بازدید و آموزش ماموران واحد بهداشت محیط به خانوارهای دارای دام منطقه خبر داد.
بازدید مرکز بهداشت میرجاوه از محل های مشکوک آلوده به تب کنگو
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از پایگاه خبری لادیز، بهرام چوبان در گفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد: تب كریمه كنگو از طریق گزش به وسیله كنه‌های روی بدن دام، تماس با خون و لاشه حیوان آلوده یا تماس با خون و ترشحات بدنی فرد آلوده از دام به انسان یا از انسان به انسان منتقل می‌شود.
وی با اشاره به  اقدامات واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت در خصوص بیماری تب کریمه کنگو، افزود: پرسنل واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت میرجاوه برای جلوگیری از شیوع این بیماری در منطقه اقدام به بازدید از خانوارهای دارای دام در منطقه ریگ ملک کرده است و  اموزش های لازم در خصوص خطرات بیماری را برای افراد تشریح کردند.
تب کریمه کنگو بیماری مشترک دام و انسان است که به علت ارتباط انسان با دام آلوده منتقل می شود، این بیماری بیشتر از طریق ذبح دام به انسان منتقل شده و در کشتارگاه ها شایع و قصاب ها و کارگران کشتارگاه ها را تهدید می‌کند،  این بیماری با علائم تب شدید،بدن درد ،کوفتگی ، ضعف ،سردرد ،درد شدید عضلات در بدن  بروز می کند.
چوبان خاطرنشان کرد: بازدید مشترک با هنگ مرزی در خصوص بررسی جلوگیری از ورود دام قاچاق و غیرمجاز به کشور، توزیع پمفلت آموزشی بین خانوار و پرسنل پاسگاههای مرزی، برگزاری جلسه فوری برای صنوف قصابی و کبابی های سطح شهرستان و  بررسی محل های کشتار غیرمجاز دام در سطح شهرستان از جمله اقدامات انجام گرفته در راستای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو در منطقه است.
سرپرست شبکه بهداشت شهرستان میرجاوه تاکید کرد: بیماری تب كنگو كه با سردرد شدید، تب، درد عضلانی و خونریزی زیر جلدی همراه است، اگر به سرعت تحت درمان‌های اختصاصی از طریق داروهای ضدویروسی قرار بگیرد، در بیشتر موارد قابل درمان خواهد بود.
در همین راستا چند روز پیش محمود رضا میری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به افزایش تب کنگو در این استان نسبت به شیوع این بیماری خطرناک هشدار داد.
به گفته وی ویروس تب کریمه کنگو از 17 سال پیش وارد استان سیستان و بلوچستان شده که یک بیماری مشترک بین انسان و دام است.
استفاده سریع از گوشت های تازه ذبح شده ، امکان ابتلا به تب کریمه کنگو را افزایش می دهد و گوشت های تازه ذبح شده باید بعد از 24 ساعت نگهداری در یخچال استفاده شود.
 
انتهای پیام/4941 https://www.asrehamoon.ir/vdci33a3.t1ap32bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما