ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> مردم استان در انتظار تدبیر مسئولین از حرکت لاک پشتی اینترنت تا سقوط آنتن موبایل در جاده ها | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۰
عدم پوشش سراسری موبایل در جاده های استان و ضعف در عملکرد اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت شهروندان سیستان و بلوچستان، موضوعی مهم است که تاکنون از سوی دولت توجه ویژه ای به آن نشده است.
مردم استان در انتظار تدبیر مسئولین/ از حرکت لاک پشتی اینترنت تا سقوط آنتن موبایل در جاده ها
به گزارش خبرنگار عصرهامون به نقل از پاپایا، در عصر کنونی و با پیشرفت زیاد تکنولوژی های جدید به جرأت می توان گفت که اینترنت به یکی از نیازهای روزمره بشر تبدیل شده و خلاء وجود آن در بسیاری از مواقع باعث بروز مشکلات زیادی در زندگی مردم می شود به گونه ای که وجود زیرساخت های اینترنت از نظر بسیاری از کارشناسان و مردم عادی به موضوعی بسیار حیاتی و مهم تبدیل شده است، موضوعی که در استان سیستان و بلوچستان تاکنون به آن توجه ویژه ای نشده است.
استفاده از فناوری های جدید و مبتنی بر شبکه، ضرورت افزایش سرعت انتقال داده ها بر روی شبکه های موبایل و اینترنت ثابت ، صاحبان فناوری های جدید را هر روز به سمت ارائه نسل های جدیدتری از ارتباط های پرسرعت با پهنای باند بیشتر  ترغیب می کند.
طبق گفته کارشناسان ارتباطات و آنچه در تبلیغات اپراتورهای مختلف شنیده می شود ، شبکه نسل چهارم موبایل می تواند به صورت تئوری اطلاعات را با سرعت بیش از ۱۷۰ مگابیت بر ثانیه انتقال دهد و این موضوع به آن معناست که سرعت انتقال داده در آن حداقل ۲۲ برابر سرعت شبکه نسل سوم است.
 
اینترنت پرسرعت در نیکشهر یک آرزوست
یکی از شهروندان نیکشهر در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با گلایه از عدم پوشش اینترنت پرسرعت در این شهرستان اظهار داشت: در بسیاری از نقاط نیکشهر چیزی به اسم اینترنت پرسرعت تلفن همراه وجود نداشته و راه اندازی اینترنت نسل سوم در برخی نقاط نیز با مشکلات زیادی روبه رو بوده است.
وی افزود: مشترکین هیچ یک از اپراتورهای تلفن همراه نمی توانند در جاده های جنوب استان سیستان و بلوچستان از خدمات اینترنت پرسرعت استفاده کنند و عدم آنتن دهی مناسب نیز در بیش از50درصد از جاده ها  و نقاط مختلف استان سیستان و بلوچستان  به مشکلی اساسی برای مردم این استان تبدیل شده است.
حمید راهداری خاطرنشان کرد: استان سیستان و بلوچستان دارای بیشترین آمار تصادفات جاده ای است اما در بسیاری از مواقع شهروندان باید برای اطلاع رسانی تصادفات و یا تماس با مراکز پلیس و اورژانس مسیری ده ها کیلومتری را رانندگی کنند که این خود باعث به خطرافتادن جان مصدومان می شود.
وی با اشاره مشکلات تلفن های ثابت و سرقت کابل های مخابراتی در شهرستان نیکشهر، بیان کرد: متاسفانه پدیده سرقت سیم های تلفن در جنوب استان سیستان و بلوچستان بخصوص شهرستان نیکشهر که دارای زیرساخت های بدمخابراتی است باعث ایجاد مشکلات فراوانی برای مردم شده تا جایی که داشتن اینترنت پرسرعت و حتی استفاده بدون دردسر از خدمات مخابراتی برای همه مردم به یک آرزوی دست نیافتنی تبدیل شده است.
 
پوشش25درصدی اینترنت در نیکشهر
در همین رابطه درویش رئیسی در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با اشاره به پوشش 25 درصدی اینترنت در شهرستان نیکشهر، اظهار داشت: هم اکنون 95 درصد از جمعیت 141 هزار نفری شهرستان نیکشهر زیرپوشش ارتباط مخابراتی و 25 درصد زیرپوشش اینترنت قرار دارند.
وی افزود: این شهرستان دارای 14 مرکز تلفن ثابت با 12 هزار شماره تلفن است و14 سایت اینترنت adsl را به مشترکین تلفن ثابت و 10 سایت نیز اینترنت شبکه های نسل سوم و چهارم ارتباطی را به مشترکان تلفن های همراه ارائه می کنند.
تاپایان سال همه مردم نیکشهر از خدمات اینترنت پرسرعت بهره مند می شوند
رئیس اداره مخابرات شهرستان نیکشهر با اشاره به این مطلب که پیش بینی شده است تا  امسال روستاهای پرجمعیت از خدمات اینترنت بهره مند شوند، بیان کرد: برای راه اندازی هر سایت اینترنت 3G بیش از پنج میلیارد ریال هزینه مورد نیاز است.
وی ادامه داد: در فروردین ماه امسال "چانف" به عنوان مرکز بخش آهوران با بیش از پنج هزار نفر جمعیت به عنوان نخستین نقطه از شهرستان نیکشهر  از خدمات اینترنت 3G برخوردار شد.    
رئیسی در پایان با بیان اینکه برای پوشش مطلوب اینترنت و تلفن در شهرستان با میانگین کشوری فاصله زیادی داریم، تصریح کرد: راه اندازی سایت های تلفن همراه برای آنتن دهی موبایل در مناطق روستایی و محدوده جاده ترانزیتی چابهار-نیکشهر- ایرانشهر و راههای مواصلاتی  نیکشهر به بنت و قصرقند از ضرورت ها است.
 
 
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcjyveh.uqexmzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما