تاریخ انتشار :شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۰۲
امام جمعه شهرستان نیک شهر گفت: افرادی که تفکر خود را در قالب گفتار صرف به عنوان تبلیغ دین به دیگران ابلاغ می‌کنند و خود اهل عمل نیستند منفور درگاه الهی هستند.
مبلغین بی عمل منفور درگاه الهی هستند/ هدف تبلیغ دین، افزایش بصیرت و بینش اسلامی است
به گزارش عصرهامون به نقل از پاپایا، نشست «تبلیغ عملی در سیره پنج تن آل‌کساء» با حضور پرشور مردم و مسئولین نیکشهر در جوار حرم مطهر شهدای گمنام این شهرستان برگزار شد.
امام جمعه شهرستان نیک شهر در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز معلم، اظهار داشت: بهترین نوع انتقال تفکر و عقیده دینی در زمانی است که باورهای اعتقادی افراد و گروه های مختلف یک جامعه در رفتار و برخوردهای شخصی، اجتماعی و بین المللی شکلی عملی به خود گرفته و دچار دوگانگی نباشد.
حجت‌الاسلام احمد لطفیان سرگزی با اشاره به آیات  ۲ و ۳ سوره صف و تفسیر آن، بیان کرد: افرادی که افکار و عقاید خود را در قالب گفتار صرف به عنوان تبلیغ دین به دیگران ابلاغ می‌کنند و خودشان اهل عمل به آن نیستند منفور درگاه الهی هستند ولی در نقطه مقابل اشخاصی که ایده‌ها و عقیده‌های خویش را، با عمل نیک و جذاب هماهنگ کرده و با زندگی اجتماعی خود مبلغ عملی خوبی‌ها و فضیلت‌ها می‌شوند، مطلوب و محبوب خداوند می‌شوند.
وی افزود: باید به این نکته توجه شود که در تبلیغ عملی، غیر از انگیزه‌دهی و آگاه‌سازی، ارائه روش  و الگو‌دهی نیز به سرانجام رسیده و فرد به خوبی آن را یاد خواهد گرفت، به گونه ای که بر اساس آیه ۴۵ سوره احزاب، اسلام حضور مبلغ را در مراحل مختلف زندگی اجتماعی و در مناسبات اخلاقی، حقوقی و انسانی، مورد تأکید جدی قرار داده است.
لطفیان با اشاره سبک زندگی امیرالمومنین(ع)، خاطرنشان کرد: امام علی(ع) وقتی از جبهه برمی‌گشت، به تعلیم، تدریس و قضاوت بین مردم می‌پرداخت و در پاره ای از اوقات نیز در باغچه خود به کارهای از قبیل بیل زدن، نهر کندن و آب کشیدن از چاه مشغول می‌شد و در همان حال، از ذکر و یاد خدا غفلت نداشت.
وی ادامه داد: زندگی پر برکت امام علی(ع)  درسی است برای همه آزاد اندیشان جهان چرا که ایشان با رفتار و کردار خود در زندگی همواره یادآور این مطلب بودند که یاران خدا و صدیقین، به هنگام روی آوردن منصب و مقام و عناوین جذاب و شخصیت‌ساز جوهر اصالت خویش نباخته و اسیر حب ریاست نمی‌شوند.
امام جمعه شهرستان نیک شهر در پایان با تاکید بر استفاده درست از ظرفیت های تبلیغی، تصریح کرد: یکی از علت‌های مهم موفقیت نبی مکرم اسلام(ص) برای ادای رسالت تبلیغی و دینی، استفاده درست و بهینه از ابزار‌های تأثیر‌گذار چون تشکیل پایگاه‌ها، اعزام اشخاص و گروه‌های تبلیغی، مکاتبه و نامه نوشتن‌ها مستقیم بود.
انتهای پیام//
 
  https://www.asrehamoon.ir/vdcenx8o.jh8eei9bbj.html
منبع : پاپایا
نام شما
آدرس ايميل شما