تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۲
ووشو یکی از رشته های محبوب و دوست داشتنی در سیستان و بلوچستان به شمار می رود که طرفداران بسیاری را از آن خود کرده است.
قهرمان پروری مهم ترین هدف مربی سیستانی/ قرار گیری قطب ووشو بانوان کشور در سیستان و بلوچستان تنها آرزوی ووشوکار استان
به گزارش عصرهامون به نقل از  اوشیدا؛ طی سال های اخیر ووشو در سیستان و بلوچستان رشد خوبی داشته به طوری که نه تنها شمار زیادی از آقایان علاقمند این رشته هستند بلکه بانوان زیادی نیز طرفدار آن بوده و در آن فعالیت دارند.

خبرنگار اوشیدا به سراغ بانوان ووشوکار سیستانی رفته و به گفتگو با آنان پرداخته که در ادامه می خوانید.


به دلیل علاقه زیاد به رشته ووشو روی آوردم


یکی از بانوان ووشوکار سیستانی به خبرنگار اوشیدا گفت: از سال ۱۳۸۵ رشته رزمی را با رشته كونگ فو تحت نظر استاد سرگلزایی شروع کردم و در سال ۱۳۸۹ با رشته زیبای ووشو تحت نظر خانم عباسی آشنا و شروع به فعالیت کردم.

فاطمه سنچولی افزود: دارای مقام قهرمانی كشوری (سبکی) و قهرمانی استان، داور درجه۱ و دان۳ ووشو می باشم.

وی ادامه داد: به دلیل علاقه زیاد و وقتی فعالیت های اصولی و هدف دار هیات ووشو را که دیدم به این رشته روی آوردم.

سنچولی خاطرنشان کرد: در مسابقات كشوری استانی و مسابقات بین المللی جام صلح ودوستی داوری كردم و هدفم از ادامه این رشته ورزشی پیشرفت در داوری درسطح بین المللی می باشد.


قهرمان پرویر مهم ترین عامل ماندن در رشته ووشو

یکی دیگر از بانوان ووشوکار سیستانی به خبرنگار اوشیدا گفت: ۱۰ سال به طور مستمر در حال ورزش هستم که در این راستا اولین مربی ورزشی من در رشته کونگ فو سرکارخانم سرگلزایی مقدم می باشد اما از سال ۱۳۸۹ به طور رسمی وارد رشته ووشوشدم.

فاطمه پاسبان ابراز کرد: دارای مقام های استانی، مربیگری درجه ۳ و داوری درجه۲ هستم و هدفم در این راه قهرمان پروری، مربیگری و پیشرفت بیشتر در عرصه ووشو است تا بتوانم قهرمان های خوبی تربیت کنم.


امیدوارم سیستان و بلوچستان قطب ووشو کشور شود

یکی دیگر از بانوان ووشوکار سیستانی اظهار کرد: از هفت سالگی ورزش راشروع کردم و در رشته های فوتسال، کاراته، کونگ فو فعالیت کردم و مقام سوم کونگ فو در کازرون را کسب کردم


ام البنین نادری عباسیه با بیان اینکه لیسانس زمین شناسی دارم، به خبرنگار اوشیدا گفت: در سال ۱۳۸۹ رشته زیبای ووشو را تحت نظر خانم عباسی داور و مربی بین المللی این رشته شروع کردم.

نادری عباسیه با بیان اینکه، مقام های استانی زیادی در رشته های مختلف و ووشو دارم، خاطرنشان کرد: بدان چهار ووشو، داوری درجه یک و مربیگری درجه دو کسب کردم و ازسال ۹۱ تا ۹۳ نایب رییس هیات ووشو استان بودم.

وی با عنوان اینکه آرزو دارم استان سیستان وبلوچستان یک روزی قطب ووشو کشور در بخش بانوان شود، خاطرنشان کرد: در بخش آقایان بسیارخوب عمل شده اما در بخش خانمها باید کمی بیشتر همت کنند و از تجربیات مربی خوب و دلسوزاستان خانم عباسی به نحو درست استفاده کنند تا به جایگاه اصلی و سکو برتر در کشوربرسند.


امیدوارم روزی نماینده شایسته ای در عرصه ورزش و علم برای استان و کشور باشم

آیدامحمدی مقدم دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی یکی دیگر از ووشوکاران سیستانی است که به خبرنگار اوشیدا گفت: ورزش را از ۹ سالگی با رشته ی ژیمناستیک شروع کردم پس از چند سال کونگ فو کار کردم و از سال۹۰ ورزش زیبای ووشو زیر نظراستاد عباسی داور ومربی بین المللی شروع کردم.


وی تصریح کرد: داور درجه سه ساندا، قهرمان استان، کشور هستم و در مسابقات بین المللی جام صلح و دوستی که در زاهدان نیز برگزار شد شرکت داشتم.


محمدی مقدم خاطرنشان کرد: دوست دارم در زمینه ی قهرمانی، مربیگری و داوری پیشرفت کنم تا نماینده شایسته ای در عرصه ورزش و علم برای استان و کشور باشم.

انتهای پیام // https://www.asrehamoon.ir/vdcce0qo.2bq0x8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما