ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> سالانه ۱۲ هزار تن گوشت ماهی در استخرهای سیستان و بلوچستان تولید می شود | عصر هامون
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۸
مدیر کل شیلات و آب های داخلی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: به دلیل ظرفیت خوب پرورش ماهی در استان سالانه ۱۲ هزار تن گوشت ماهی در استان تولید می شود.
سالانه ۱۲ هزار تن گوشت ماهی در استخرهای سیستان و بلوچستان تولید می شود
به گزارش عصرهامون محبعلی سیستانی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا؛ ابراز کرد: سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت خوبی در زمینه استخرهای خاکی و بتنی است به طوری که هر سال مقدار ۱۲ هزار تن گوشت ماهی از طریق این استخرها تولید می شود.

وی افزود: تعداد دو هزار و ۲۰۰ استخر خاکی و بتنی در سیستان و بلوچستان وجود دارد و در این راستا تاثیر به سزایی در تولید انواع ماهی داشته است.

سیستانی تصریح کرد: در حال حاضر تکنولوژی پرورش ماهیان بومی در مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر ماهیان شهرستان زهک ایجاد شده تا از این طریق از انقراض ماهی های مخصوص و بومی جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه ایجاد مرکز فوق از موفقیت خوبی برخوردار بوده است، اظهار کرد: با توجه به شرایط ویژه سیستان، این منطقه از ظرفیت بسیار خوبی جهت پرورش ماهیان برخوردار می باشد که در این راستا در حال حاضر در مرکز پرورش ماهی زهک انواع ماهی کپور معمولی، علف خوار، نقره ای، بیگ هد و سفیدک سیستان رشد و پرورش می یابند.

مدیر کل شیلات و آب های داخلی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر ماهیان شهرستان زهک بیش از ۴۵ میلیون قطعه لارو ماهی تولید شده که پس از گذران مراحل رشو و تبدیل به بچه ماهی به سایر استان های مجاور صادر خواهد شد.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcgtz9y.ak9ny4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما