تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۰۴
اعتیاد عامل بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و نابسامانی‌های خانوادگی و فردی است و امروز مواد صنعتی زنگ خطر بزرگ را به صدا درآورده‌اند.
زنگ خطر افزایش استعمال مواد مخدر صنعتی به صدا درآمد/ شناسایی بیش از ۴۰۰ نوع قرص روان‌گردان در سال‌های اخیر
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از پایگاه خبری لادیز، گرايش به مواد مخدر امروزه به صورت يك مشكل جدي در سطح جهاني مطرح است، شاید در سال های گذشته تریاک ماده مصرفي اصلي معتادان را تشکیل می داد اما امروز با افزایش تولید مواد مخدر صنعتی مانند کراک و شیشه زنگ خطری بزرگ برای نسل جوان به صدا در آمده است.

متاسفانه بسياري از جوانان به غلط تصور مي‌کنند اين مواد خطري ندارند يا اثر آنها موقت است و معتاد کننده نيستند، در حالي که اين مواد بسيار خطرناکتر از مواد مخدر سنتي بوده و اثر مخرب آنها دائمي است و ترک آنها نيز به سختي ممکن است.                                                   

فرمانده پلیس راهور شهرستان میرجاوه اظهار داشت : معضل بزرگی که نسل جدید را تهدید می کند گرفتاری جوانان در چنگال اعتیاد است و مبارزه با این پدیده شوم و کاهش گرایش به مواد مخدر عزم ملی می خواهد، هيجانات دوره جواني، تقليد از دوستان، خارج شدن از فشارهاى عصبى و رواني، فرار از مشكلات زندگي، نابساماني‌هاي زندگي، تنهايي و شكست‏هاى اجتماعي  از انگيزه‏هاى مصرف مواد اعتيادآور در بين افراد جامعه به‌ويژه جوانان است و براى اين كه افراد بتوانند در مواقع خطر خود را از چنگ اعتياد دور سازند، ارتقا ی توانايي‏هاى آنان كاملاً ضرورى است .

حمید رضا سراوانی افزود : تغییر الگوی مصرف مواد مخدر از سنتی به مواد صنعتی و شیمیایی و استفاده از قرص‌های روان‌گردان، تهدیدی جدی است که جوامع امروز را با بحران مواجه کرده است، شناسایی بیش از 400 نوع قرص روان‌گردان در سال‌های اخیر، نشان از گرایش نسل امروز به مصرف مخدرهای شیمیایی و صنعتی دارد، این در حالی است که مضرات این‌گونه مخدرها، به مراتب بیشتر و ناگوارتر از مخدرهای سنتی است .

فرمانده پلیس راهور با اشاره به اینکه  جوانان عمده‌ترين اقشار در معرض ترويج مصرف مواد مخدر در جامعه هستند، بیان داشت :لازم است ضمن افزايش اعتماد بنفس و روحيه خودباوري آنها برای دور ساختن آنان از گرايش به مصرف مواد مخدر، اقدامات پيشگيرانه و برنامه‌هاي آموزشي در سالم‌سازي جامعه در برابر معضل خانمانسوز مواد مخدر به‌عمل آید .

وی خاطر نشان کرد :  نقش مهم و اساسي خانواده‌ها در شفاف‌سازي آثار زيان‌بار و دوري جستن افراد از مواد مخدر یک ضرورت است چرا که بدون در نظر گرفتن جايگاه خانواده‌ها و برنامه‌ريزي‌هاي آموزشي و پيشگيرانه در کانون خانواده نتيجه چنداني به‌دست نخواهد آمد.
انتهای پیام/

https://www.asrehamoon.ir/vdcjtveh.uqei8zsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما