>ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> عصر هامون - میزان تبعیت دولت های پس از انقلاب اسلامی از خط مشی امام خمینی(ره)/ دیدگاه های غرب گرایانه مسئولین دولت سازندگی موجب انحراف از خط و راه امام شد - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مولف کتاب راز قطعنامه بررسی کرد؛

میزان تبعیت دولت های پس از انقلاب اسلامی از خط مشی امام خمینی(ره)/ دیدگاه های غرب گرایانه مسئولین دولت سازندگی موجب انحراف از خط و راه امام شد

8 خرداد 1396 ساعت 11:05

مولف کتاب راز قطعنامه گفت: هدف امام خمینی (ره) همواره بر احیای ارزش های اسلامی بوده و این مهم ترین نکته ای بود که ایشان در سخنرانی ها و بیانیه های مختلف قبل و بعد از پیروزی انقلاب بر آن تاکید داشتند.


به گزارش عصرهامون  کامران غضنفری در گفتگو با ناب نیوز با اشاره به مهم ترین اهداف  امام خمینی (ره) در سال های قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: هدف امام خمینی (ره) همواره بر احیای ارزش های اسلامی بوده و این مهم ترین نکته ای بود که ایشان در سخنرانی ها و بیانیه های مختلف قبل و بعد از پیروزی انقلاب بر آن تاکید داشتند.
احیای هویت اسلامی و ایجاد نظامی برپایه احکام اسلام مهم ترین هدف امام پس از پیروزی انقلاب بود
مؤلف کتاب "راز قطعنامه" تصریح کرد: احیای هویت اسلامی، اجرای احکام اسلام در جامعه و ایجاد نظامی برمبنای این احکام مهم ترین هدفی بود که امام پس از پیروزی انقلاب دنبال می کرد و می خواست آرمان های حکومت اسلامی به تدریج در ایران پیاده شده و از طریق کشور ما به سایر کشورهای دنیا هم تسری پیدا کند.
وی با بیان اینکه وقتی الگویی در جایی پیاده می شود، خواه ناخواه راه خود را به کشورها و جوامع دیگر باز می کند، ابراز کرد: امام این اهداف را پیگیری نموده و سعی داشت در این راه مسئولین را باخود همراه کرده و به همین مسیر بکشاند که تنها در برخی موارد موفق بود.
غضنفری عنوان کرد: در برخی مقاطع بعد از پیروزی انقلاب، مسئولین مختلفی داشتیم که با راه و خط مشی امام در مسیر پیاده کردن اسلام ناب محمدی همراهی نمی کردند و بعضی از آنها اصولا اعتقادی به این موضوع نداشتند که نمونه آن را از ابتدای پیروزی انقلاب در دولت موقت بازرگان دیدیم.
این محقق و پژوهشگر تاریخ کشور بیان کرد: اکثریت افراد در دولت بازرگان افرادی غرب زده بودند و اعتقادی به نظام مورد نظر حضرت امام نداشتند؛ بعد از مدتی هم امام از روی کار آمدن آنها پشیمان شد و چندماه پس از استعفای بازرگان، در تابستان 59، در سخنرانی خود اظهار داشتند باید از همان ابتدا یک دولت جوان و انقلابی برسرکار می آوردیم.
عدم تبعیت دولت موسوی از امام راحل جنگ را فرسایشی و طولانی مدت کرد
غضنفری خاطرنشان کرد: پس از آن شاهد روی کار آمدن دولت بنی صدر بودیم که فردی غرب زده و تحصیل کرده در غرب بود و با راه امام همراهی نمی کرد و در نهایت کارش به خیانت به نظام و تقابل با جمهوری اسلامی کشیده شد و پس از ارتکاب جنایت های بسیار از کشور متواری شد.
وی اظهار داشت: در دوران 8 ساله دفاع مقدس نیز علیرغم تاکید بسیار امام بر اینکه باید طبق آموزه های اسلامی وشیوه های آن عمل کنیم اما متاسفانه دولت وقت یعنی میرحسین موسوی همراهی نمی کرد؛ گرچه در ظاهر اظهار تبعیت و اطاعت می کردند اما در عمل و پشت صحنه کار خود را انجام داده و عملا به فرمایشات امام کاری نداشتند.
مولف کتاب راز قطعنامه با بیان اینکه در طی هشت سال دفاع مقدس، مقاومت جانانه ای که مدنظر امام بود توسط دولت وقت شکل نگرفت، یادآور شد: در آن زمان امکانات لازم برای پشتیبانی از جبهه ها اختصاص داده نشد و درنتیجه جنگ تبدیل به یک جنگ فرسایشی و طولانی مدت با تلفات زیاد شد و در انتها، جام زهری از ناحیه مسئولین به امام تحمیل شد.
وی با اشاره به توضیح مفصل این موضوع در کتاب "راز قطعنامه" ادامه داد: برخی افراد مانند میرحسین موسوی، هاشسمی رفسنجانی به عنوان  فرمانده جنگ، خاتمی به عنوان وزیر ارشاد و برخی افراد دیگر کار را به جایی رساندند که امام به تعبیر خود راهی جز سرکشیدن جام زهر نداشتند و جنگ به پایان رسید و نتوانستیم به اهداف مدنظر امام دست پیدا کنیم.
غضنفری تاکید کرد: مقاومت جانانه رزمندگان دلاور اسلام در هشت سال، الگو و سرمشقی برای سایر ملت های مسلمان شد و از این مقاومت مردم ما درس گرفتند که باعث بروز نهضت هایی در کشورهای اسلامی منطقه شد.
دیدگاه های غرب گرایانه مسئولین دولت سازندگی موجب انحراف از خط و راه امام شد
این پژوهشگر و محقق تاریخ کشور اذعان داشت: طی دوران بعد از پایان جنگ هم شاهد بودیم دولتی برسرکار می آید که شعار خود را سازندگی قرار می دهد و در بعد داخلی و خارجی مسیر تنش زدایی و تعامل مثبت با کشورها را در پیش می گیرد که متاسفانه به دلیل دیدگاه های غرب گرایانه ی برخی مسئولین دولتی، انحراف از خط و راه امام بیشتر شد.
مولف کتاب راز قطعنامه بیان کرد: متاسفانه کار به جایی می رسد که رهبر انقلاب چندین بار به رئیس جمهور و مقامات وقت نسبت به تهاجم فرهنگی دشمن، افزایش فاصله فقیر و غنی و تجمل گرایی و اشرافی گری مسئولان هشدار می دهند اما توجهی نمی شود و این سرکشی دولتمردان وقت از آرمان های امام و رهبری باعث زاویه گرفتن از اهداف نظام اسلامی می شود.
وی با اشاره به روی کار آمدن دولت اصلاحات و ادامه شعارها و مسیر دولت سازندگی ابراز کرد: در دولت خاتمی هم سیاست خارجی تنش زدایی و برقراری ارتباطات گسترده با غرب اعلام می شود که باز شکست می خورد چرا که دشمن با اصل واساس نظام اسلامی سیاست خصمانه ای در پیش گرفته بود واین دولت نتوانست به اهداف خود برسد.
غضنفری به روی کار آمدن دولت نهم و دهم اشاره کرد و اذعان داشت: در هشت ساله این دولت، اگرچه شعارهایی مطرح می شود که به تعبیرمقام معظم رهبری، بازگشتی به شعارها و اهداف دوران حضرت امام و آرمان های اصیل انقلاب بود ولی متاسفانه با کارشکنی هایی که از ناحیه عوامل داخلی و خارجی صورت گرفت و برخی اشتباهاتی که مسئولین مرتکب شدند، آن هم به نتیجه مطلوب خود نرسید.
وی تصریح کرد: گرچه این دولت باعث شد شعارهای انقلابی و اهداف حضرت امام برای مدتی در جامعه مطرح و پررنگ شود و شاهد رشد چشمگیرعدالت طلبی، محرومیت زدایی از مستضعفین، شعارهای ضداستکباری، ایجاد روحیه خوداتکایی و اعتماد به نیروهای داخلی دراین دوره بودیم ورهبری هم از این روحیه پشتیبانی کردند.
اسلام رحمانی ترجمه دیگر اسلام آمریکایی مطرح شده توسط امام است
این محقق و پژوهشگر تاریخ کشور گفت: متاسفانه با روی کار آمدن دولت یازدهم، بازهم ریل به سمت دولت خاتمی و هاشمی برگشت؛ اکثر مسئولینی که در دانشگاه های غربی تحصیل داشتند، برسرکار آمدند، شعارهای انقلابی کنار گذاشته شد و باز بحث تنش زدایی و تعامل مثبت با جهان مطرح شد که تنها آمریکا و چندکشور اروپایی مدنظر بود.
غضنفری عنوان کرد: بخش عمده این چهار سال به ارتباط گیری با آمریکا گذشت که نتیجه آن انحراف بسیار زیاد از اهداف و آرمان های اصیل امام و انقلاب ومطرح کردن بحثی به نام اسلام رحمانی شد که ترجمه دیگری از آن چیزی است که امام از آن به اسلام آمریکایی یاد می کرد.
وی اظهار داشت: اسلام رحمانی مشخصه هایی دارد که امام آن را اسلام آمریکایی می دانست؛ اسلامی که هیچ تعارضی با منافع نامشروع مستکبرین و آمریکا  ندارد و از آن احساس خطر نمی کنند؛ اسلامی که کاری به مستضعفین ندارد و در خدمت اقشار مرفه و مسلط جامعه و متمایل به ارتباط گیری ب حکومت های مرتجع و وابسته منطقه است.
مولف کتاب راز قطعنامه خاطرنشان کرد: در چندسال اخیر شاهد بودیم فاصله از خط مشی امام زیاد شده است؛ اگرچه مقام معظم رهبری تلاش کردند با توصیه، هشدار و نصیحت دولت ها را به خط اصیل برگردانند اما مسئولان به این سخنان تن ندادند.
انتهای پیام/


کد مطلب: 95173

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/95173/میزان-تبعیت-دولت-های-انقلاب-اسلامی-خط-مشی-امام-خمینی-ره-دیدگاه-غرب-گرایانه-مسئولین-سازندگی-موجب-انحراف-راه

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir