تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۴۳
سیستان و بلوچستان یکی از پهناورترین و محرومترین استان های کشور به شمار می رود که در آن نه تنها سرمایه گذاری انجام نمی شود بلکه سرمایه داران بومی آن نیز از منطقه رفته و در جای دیگر سرمایه گذاری می کنند.
اشتغالزایی چهار هزار نفره در شمال سیستان و بلوچستان/ منطقه آزاد مشترک ایران و افغانستان تنها راهکار توسعه جنوب شرق کشور
به گزارش عصرهامون به نقل از اوشیدا:نرخ بیکاری سیستان و بلوچستان به شدت بالاست به طوری که در هر خانواده به جرات می توان گفت بیش از دو فرزند بیکار تحصیلکرده وجود دارد اما با این حال نه تنها دولتمردان و مسولان به فکر مردم این خطه نیستند بلکه سرمایه گذاران نیز از سرمایه گذاری در آن خودداری می کنند.


فقر و بیکاری سبب بروز مشکلات بسیار بزرگی در هر جامعه می شود به طوری که وقتی این دو پدیده در جامعه ای حکمفرما شود به طور حتم آن جامعه محکوم به فنا خواهد بود بنابراین هر کس به اندازه توان خود برای رفع این معضل اقدان کند.


با اینکه سرمایه گذاری و کار در سیستان با مشکلات عدیده ای همراه است اما با این حال تعداد اندک شماری اقدام به سرمایه گذاری در این منطقه و ایجاد اشتغال برای جوانان کرده اند که در این راستا می توان به محمدرضا احسانفر مدیر عامل شرکت سیمان سیستان اشاره کرد که طی هفت سال گذشته توانیته موفقیت های بسیار ارزنده ای را کسب کند و با ایجاد اشتغال های پایدار زمینه اشتغال و رونق اقتصادی را در منطقه فراهم آورد.

صادر کننده نمونه سال به افغانستان برای هفتمین سال متوالی

مدیر عامل کارخانه سیمان سیستان عنوان کرد: مجموعه شرکت های صنایع سیمان زابل در قالب یک گروه در حال فعالیت است به طوری که در حال حاضر هشت شرکت وابسته به کارخانه سیمان سیستان در بخش های مختلف دارد.

محمدرضا احسانفر با بیان اینکه کارخانه سیمان سیستان دارای دو شعبه و شرکت در وین و افغانستان است به خبرنگار اوشیدا گفت: سال گذشته ۲۰۰ هزار تن مواد معدنی از کارخانه وابسته سیمان سیستان که کوهپایه های تفتان وجود دارد مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی ادامه داد: مجموعه شرکت سیمان سیستان هفت سال پیش به بهره برداری رسید و در طی این سالیان توانسته به صورت بسیار موفقیت آمیزی فراتر از ظرفیت اسمی و بودجه رشد و توسعه یابد.

مدیر عامل کارخانه سیمان زابل افزود: سال گذشته مقدار یک میلیون و ۱۸۰ هزار تن سیمان و کلینکر توسط کارخانه سیسمان سیستان به بازارهای داخلی و خارجی عرضه شده است.

احسانفر خاطرنشان کرد: کارخانه سیمان سیستان برای هفتمین سال پیاپی موفق به دستیابی به عنوان صادر کننده به افغانستان و چهارمین سال نیز صادرکننده نمونه به پاکستان شده است.

اشتغال چهار هزار نفر توسط کارخانه سیمان

مدیر عامل کارخانه سیمان سیستان عنوان کرد: کارخانه سیمان سیستان با ایجاد شرکت های تابعه توانسته برای یک هزار و ۱۰۰ نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال کند که این افراد در حال حاضر تحت پوشش تامین اجتماعی هستند.

احسانفر ابراز کرد: اشتغال چهار هزار نفر به طور غیر مستقیم یکی دیگر از افتخارات کارخانه سیمان سیستان به شمار می رود.

وی تاکید کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال و تولید ملی، کارخانه سیمان نیز تمامی همت خویش را مبتنی بر این مقوله قرار داده تا با افزایش تولید داخلی و ایجاد اشتغال پایدار گامی ارزنده در حوزه اقتصاد مقاومتی برداشته باشد.

منطقه مشترک اقتصادی ایران و افغانستان تاثیر به سزایی در رفع مشکلات موجود در کشور خواهد داشت

احسانفر در ادامه گفت: تاکنون سه بار از طریق ایجاد شرکت توسعه عمران، ایجاد منطقه اقتصادی رامشار و در نهایت منطقه آزاد سیستان سعی بر رفع مشکلات موجود در منطقه گرفته شده است اما تاکنون هیچ توفیقی ایجاد نشده است.

وی با بیان اینکه منطقه آزاد سیستان طرح موفقی خواهد بود، تاکید کرد: زمانی می توان موفق تر عمل کرد که منطقه مشترک آزاد ایران و افغانستان ایجاد شود چرا که این طرح سبب جذب بالای سرمایه گذاران و تجار داخلی و خارجی خواهد شد.

مدیر عامل کارخانه سیمان سیستان با عنوان اینکه افغانستان از نبود نیری کار آمد، برق و امنیت رنج می برد، اظهار کرد: با ایجاد منطقه آزاد مشترک ایران و افغانستان می توان سه عامل فوق را ایجاد کرد به طوری که با استفاده از جوانان تحصیلکرده ایرانی می توان نیروهای افغانی را آموزش داد و از این طریق بیکاری را در منطقه تا حدودی کم کرد.

احسانفر عنوان کرد: منطقه مشترک ایران و افغانستان سبب ‌‌‌‌‌‌مهاجرت معکوس در منطقه و همچنین توسعه چابهار خواهد شد بنابراین امیدواریم هرچه زودتر این طرح در منطقه عملی شود تا با ایجاد آن ایران و افغانستان به طور مشترک از طرح سود برند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹۰ میلیارد تومان سود انباشته در سیمان سیستان وجود دارد، گفت: کارخانه سیمان سیستان کمترین میزان برق مصرفی و سوخت مصرفی را در کشور به خود اختصاص داده است بنابراین یکی از موفق ترین کارخانجات کشور به شمار می رود.

تامین اجتماعی بزرگترین ظلم را به کارخانه سیمان سیستان کرد

مدیرعامل کارخانه سیمان سیستان گفت: تامین اجتماعی بزرگترین ظلم را در حق کارخانه سیمان سیستان کرده است به طوری که طبق سنوات قابل حسابرسی بیمه، به صراحت در نامه ریاست سازمان تامین اجتماعی به معاون اول بر مبنای توافق شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و تایید هیات دولت تنها "یک سال" تعیین شده است.

وی افزود: متاسفانه سازمان تامین اجتماعی حضور و رسیدگی به دفاتر را یک ساله اعلام کرده در حالی که مبحث ده ساله را حذف کرده است.

احسانفر تاکید کرد: در روز ۲۸ اسفند ۹۵ در آخرین روز کاری سال اعلامیه ای با حسابرسی ۹ ساله و با مبلغ حدود پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به سیمان زابل که در قلب محدودیت و محرومیت اشتغالزایی و فعالیت دارد عیدی داده شد و این مبلغ در سال ۹۶ به ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

سیستان و بلوچستان بهترین مکان برای سرمایه گذراران

وی اضافه کرد: به منظور پیشرفت منطقه باید سرمایه گذاران را تشویق به سرمایه گذاری در این منطقه کرد که در این راستا به جرات می توان گفت سیستان و بلوچستان بهترین مکان برای سرمایه گذاران می باشد.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdca6eno.49nme15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما