تاریخ انتشار :شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۳۵
در حالی که وزش طوفان و در پی آن پدیده ریزگردها هفته گذشته بیش از ۸۰۰ نفر را روانه بیمارستان کرده سرنوشت بیمارستان تخصصی تنفسی زابل در هاله ای از ابهام است.
سرنوشت بیمارستان تخصصی تنفسی زابل به کجا رسید؟
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت عصرهامون به نقل از  اوشیدا؛ همزمان با آغاز فصل گرما روزهای پر از گرد و غبار و خاکستری مردم سیستان نیز آغاز می شود.

روزگاری بادهای ۱۲۰ روزه تنها دارای عمری ۱۲۰ روزه بود و در این مدت این بادها به عنوان یک نعمت برکت را برای مردمان دیار سیستان به ارمغان می آورد اما خشکسالی ها این بادها را تبدیل به طوفان های ۱۵۰ روزه پر از نغمت و دردسر کرد به طوری که در هر بار وزیدن مردم بسیاری را خانه نشین می کند.

رکورد تعداد بیماران مبتلا به سل از آن منطقه سیستان است چرا که آلودگی هوا این بیماری را به مردمان مظلوم این دیار هدیه داده است.

بیماری های چشمی، تنفسی، ریوی، پوستی و حتی تصادفات حاصل وزش طوفان و پراکندگی ریزگردها در منطقه است.

با توجه به ابتلای بسیاری از مردم سیستان به بیماری های تنفسی به دلیل طوفان های منطقه وجود بیمارستان تخصصی در این راستا به شدت مورد نیاز است.

طبق آمارها شمار بالایی از مردم سیستان این چند روز راهی بیمارستان ها شده اند هر چند به طور حتم آمارها بیشتر از این میزان است چرا که مردم محروم و فقیر سیستان توانائی رفتن به بیمارستان و پرداختن هزینه ها را ندارند بنابراین ترجیح می دهند یا بیماری خود سر کنند حتی اگر به قیمت جان آنان تمام شود.

بیمارستان تخصصی تنفسی زابل مرداد ماه به بهره برداری می رسد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل عنوان کرد: با توجه به وجود اهمیت بیمارستان تخصصی تنفسی در منطقه به دلیل ریزگردهای فراوان این بیمارستان در مرداد ماه افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

علی اکبر نصیری به خبرنگار اوشیدا گفت: ساخت بیمارستان تنفسی زابل در سال ۱۳۹۳ آغاز شده و در این راستا در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی می باشد.

وی با بیان اینکه بیمارستان تنفسی زابل داری ۶۴ تخت خواب خواهد بود، خاطر نشان کرد: برای ساخت این بیمارستان بیش از ۱۶ میلیارد تومان صرف شده است اما با این حال برای ادامه ساخت آن هشت میلیارد دیگر مورد نیاز است.

نصیری ادامه داد: اتاق عمل، آی سی یو، آندوسکوپی، اتاق عمل سرپایی و اتاق ایزوله مهم ترین بخش های این بیمارستان است که در آینده نزدیک قابل استفاده از سوی مردم خواهد بود.

وی تاکید کرد: به منظور تجهیز بیمارستان به تمامی امکانات مورد نیاز و رفع نیاز منطقه تجهیزات خریداری و تهیه شده و پرسنل و پزشکان متخصص نیز در حال جذب شدن هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان کرد: با توجه به اینکه سیستان رکوردار بیماری سل در منطقه است و ریزگردها سبب بروز انواع بیماری های تنفسی شده با ایجاد این بیمارستان نیاز مردم منطقه تا حدود زیادی رفع خواهد شد.

انتهای پیام
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcdxn0n.yt0kn6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما