تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۴ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۵۹
گزارش عصرهامون از چشم و هم چشمی خانواده ها برای پر کردن اوقات فراغت؛

سهم بالای شبکه های اجتماعی به جای سرگرمی های سالم / افزایش بیماران افسرده دستاورد بی برنامه گی مسئولین

کارشناس مذهبی زاهدان با بیان اینکه نهادها و سازمان های دولتی باید به دنبال راهکاری جدی برای پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان باشند، گفت: افرادی که برنامه ای برای پرکردن اوقات فراغت خود ندارند به مرور زمان دچار افسردگی، خستگی روحی روانی و غیره می شوند.
سهم بالای شبکه های اجتماعی به جای سرگرمی های سالم / افزایش بیماران افسرده دستاورد بی برنامه گی مسئولین
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، هر ساله پس از گذراندن یک سال تحصیلی، با آمدن فصل تابستان زمان اوقات فراغت برای دانش آموزان و دانشجویان شروع می شود. اوقات فراغتی که پر کردن آن کیسه کیسه پول نیاز دارد از شرکت های موسیقی، کامپیوتر و زبان گرفته تا بازی در گیم نت ها و چت کردن در فضای مجازی و غیره.

یادش بخیر در زمان های نه چندان دور جوانان و نوجوانان اوقات فراغت خود را با شرکت در کلاس های آموزشی مساجد و پایگاه های بسیج محلات یا بازی های هفت سنگ، تیله بازی، لی لی، گل یا پوچ، کلاغ پر و وسطی پر می کردند، بازی های شیرین و پرهیجانی که خیلی هایشان تقریبا فراموش شده و فقط خاطره ای از آن ها برجای مانده است.

پرکردن اوقات فراغت در این نسل زمین تا آسمان با نسل دهه شصتی ها متفاوت است چرا که این روزها پاتوق برخی جوانان برای پرکردن اوقات فراغت با دورجمعی هایی که به قلیان سراها ختم می شود یا چت کردن و بازی های هوشمندو آنلاین و شرکت در کلاس هایی با شهریه های نجومی سپری می شود، کلاس هایی که اغلب فایده ای در بر نداشته و فقط برای چشم و هم چشمی و رو کم کنی بچه های فامیل برگزار می شود.

علی ای حال از آنجایی که تمامی نهادها و سازمان ها سهمی در غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان برعهده دارند نبود برنامه ای جامع و کامل در این راستا باعث بروز بیماری‌های افسردگی، خشونت و غیره در افراد یا به نوعی منجر به افزایش آسیب های اجتماعی خواهد شد.

حجت الاسلام میثم درانی کارشناس مذهبی زاهدان در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی عصرهامون اوقات فراغت را بستری مهم برای یادگیری مهارت های اجتماعی در افراد عنوان کرد و اظهار داشت: در این زمینه فرد با برنامه ای از قبل مشخص و با میل و انگیزه ای درونی اقدام به شرکت کردن در فعالیت هایی برای پر کردن اوقات استراحت خود می کند تا با بهره گیری مناسب به دانایی های خود بیافزاید.

وی با بیان اینکه خانواده ها باید برای اوقات فراغت فرزندان خود برنامه ای جامع و هدفمند در نظر داشته باشند، گفت: در گذشته والدین برای گذراندن اوقات فراغت فرزندان خود، آنها را با انواع شغل و کسبه های محلی آشنا کرده تا بر اساس آن فعالیت شغلی آینده خود را تضمین کنند اما اکنون بیشترین وقت استراحت افراد صرف وقت گذرانی در شبکه ها و فضاهای مجازی شده و به چت کردن با یکدیگر مشغول هستند که این مهم تاثیر چندانی بر مهارت آموزی آنها ندارد.

درانی با بیان اینکه افراد باید برای اوقات فراغت خود به درستی برنامه ریزی کنند، افزود: در این برهه از زمان افراد می توانند بهترین مسیر را برای زندگی و کسب یک مهارت انتخاب کنند.

کارشناس مذهبی زاهدان با بیان اینکه نهادها و سازمان های دولتی باید به دنبال راهکاری جدی برای پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان باشند، ادامه داد: افرادی که برنامه ای برای پرکردن اوقات فراغت خود ندارند به مرور زمان دچار افسردگی، خستگی روحی روانی و غیره می شوند به گونه ای که بروز این بیماری ها باعث دلسرد شدن آنها از سایر کارهای روزمره شان خواهد شد.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcaawno.49nia15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها