ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> بارها از سوی گروهک های تروریستی تهدید شدم خانواده ام بهترین حامی من بودند | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۴ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۹
معاون دادستان عمومی و انقلاب زاهدان با بیان اینکه بارها از سوی گروهک های تروریستی تهدید شدم، گفت: با تمام سختی ها همسر و فرزندانم همیشه حامی من بودند.
بارها از سوی گروهک های تروریستی تهدید شدم/ خانواده ام بهترین حامی من بودند
حسن رضوی دوست قاضی نمونه شهرستان زاهدان در گفت وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی عصرهامون اظهار داشت: برخورد خوب با ارباب رجوع، انجام امورات مردمی تا جایی که قانون اجازه دهد، خارج نشدن از بی طرفی و رفع مشکلات مردم و رسیدگی های عادلانه به پرونده های افراد از جمله معیارهای یک قاضی نمونه است.
 
وی با اشاره به اینکه سال 94 از سوی دادگستری استان به عنوان قاضی نمونه معرفی شده است، گفت: قضاوت شغلی خطیر و حساس است که همچون لبه تیغ می ماند به گونه ای که یک قاضی باید در اجرای عدالت تلاش کند و همیشه موقعیت و روحیه عدالت خواهی و شان و منصب قضایی را در خود احساس کند.
 
این قاضی نمونه با اشاره به سابقه 25 ساله خود در این دستگاه بیان کرد: شروع خدمت من در سیستان و بلوچستان با دادیاری در دادسرای ایرانشهر، دادستانی سراوان و اکنون هم به عنوان معاون دادستان عمومی و انقلاب زاهدان رقم خورد که قبلا هم به عنوان کارمند دادگستری مشغول به فعالیت بوده ام.
وی در ادامه با بیان اینکه خانواده ام در تمام این سال ها حامی و پشتیبانم بوده اند، افزود: زمانی که دادستان سراوان بودم چندین مرتبه از سوی گروهک عبدالمالک به صورت پیامکی که از خارج کشور برایم ارسال می شد تهدید شدم، همچنین مراجع امنیتی هم گزارش هایی دال بر اینکه تهدید شده ام را به اطلاعم می رساندند که در نهایت برایم محافظ در نظر گرفتند اما با تمام این سختی ها همسر و فرزندانم همیشه حامی من بوده و مخالفتی با شغلم نداشتند.
 
معاون دادستان عمومی و انقلاب زاهدان علل موفقیت خود را تلاش و پشتکار، خدمت به مردم و جلب رضایت آنان با رعایت حفظ اصول قانونی عنوان کرد و گفت: برخورد خوب و مناسب با مردم زمینه رضایتمندی ارباب رجوع ها را فراهم می آورد.
 
وی اولین پرونده ای که به آن رسیدگی کرده است را تحقیق پرونده های کیفری عنوان کرد و گفت: این پرونده ها بیشتر شامل سلاح های غیرمجاز و دعاوی خانوادگی مانند ترک نفقه بوده است.
 
رضوی دوست شیرین ترین خاطره کاری خود را حل مشکل مردم و جلب رضایت ارباب رجوع ها عنوان کرد و ادامه داد: اینکه برخی افراد به حق خود راضی نبوده و اسرار بر آن موضوع دارند از موارد تلخی است که در رسیدگی به پرونده ها با آن مواجه می شویم.
 
این قاضی نمونه معیارهای تحقق عدالت در قضاوت را انگیزه در جهت کشف حقیقت، بی طرفی در رسیدگی به پرونده ها و داشتن وقت کافی برای هر پرونده عنوان کرد و گفت: انتخاب افرادی شایسته در منصب قضایی، داشتن دانش روز و معلومات علمی قضایی بالا و به روز بودن در مسائل قضایی از دیگر معیارهای تحقق عدالت در قضاوت است.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcirza3.t1aqz2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما