تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۵۹
گزارش عصرهامون از راهکار 5 ساله دولت امید در مقابله با طوفان شن؛

توزیع 5 هزار ماسک در سیستان/ آمار چندگانه مسئولین و عدم ارائه پاسخ متقن به خبرنگاران

فعالیت طوفان در سیستان در روزهای اخیر باعث رنج مردم این منطقه شده و مردم درخواست کمک از مسئولان مربوطه دارند.
توزیع 5 هزار ماسک در سیستان/ آمار چندگانه مسئولین و عدم ارائه پاسخ متقن به خبرنگاران
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، در حالی در روز های اخیر وزش طوفان و گرد و خاک عرصه را بر مردم منطقه سیستان تنگ کرده است که مسئولین از ارائه آمار مربوط به افزایش مبتلایان به بیماری تنفسی و مراجعات به بیمارستان ها خودداری و اصحاب رسانه را به یکدیگر پاسکاری می کنند.

 بادهای120روزه سیستان که در تابستانها در منطقه وزش دارند و هم اکنون به بیش از160روز رسیده است، با توجه به خشکسالی های پی در پی 20ساله، جابجایی ریزگردها را به وسیله باد در منطقه شاهد هستیم به نحوی که این وزش ها شهرهای مرکزی استان را هم تحت تاثیر خود قرار داده اند.

در سالهای اخیر با شدت گرفتن باد و افزایش میزان ذرات ریزگردها بیماریهای تنفسی در منطقه بیش از گذشته شده و سیستان را به یک منطقه با بالاترین آمار بیماری سل در کشور تبدیل کرده است.

این مشکلات آنقدر زیاد شده که هر چند روز شاهد آمارهای مختلفی از مسئولان هستیم به گونه ای در برخی موارد سیستان عناوین بین المللی و کشوری کسب کرده است، اما طی روزهای اخیر مسئولان از ارائه آمار دقیق بیماران و یا اقدامات انجام شده در زمینه ریزگردها سرباز می زنند.

ستوده معاون مرکز فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل در پاسخ به سوال خبرنگار عصرهامون گفت: ما نمی توانیم آمار ها رابه رسانه ها ارائه دهیم، مرجع ارائه آمارها روابط عمومی ها هستند و از روابط عمومی پیگیرباشید، که پیگیری خبرنگار ما از روابط عمومی هم بی نتیجه ماند.

در ادامه در تماسی که خبرنگار اجتماعی عصرهامون با دفتر روابط عمومی دانشگاه داشت، وی با پاسخ «آماری به روابط عمومی ارائه نمی شود و آماری نداریم» مواجه شد و پس از درخواست از آنها برای معرفی یک نفر پاسخگو با جواب « نمی دانیم» مواجه شد.

در ادامه پیگیری های در تماسی که خبرنگار اجتماعی عصرهامون با هوشنگ ناظری فرماندار زابل  داشت، وی با بیان اینکه مرجع پاسخگویی در خصوص طوفان و ریزگردهای سیستان فرماندار و یا رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل است، اظهار کرد: آمارهای امروز را هنوز نگرفته ایم زیرا هر روز آخر وقت آمارهای کلی را دریافت می کنیم.

هوشنگ ناظری افزود: تا ظهر روز گذشته بیش از 5هزار ماسک در بین مردم مناطق آسیب پذیر توسط دستگاه های امداری توزیع شده است.
وی با بیان اینکه شرایط منطقه در حد بحرانی است و بادهای 120 روزه سیستان مشکلات فراوانی را برای مردم بوجود آورده است، تاکید کرد: طوفان های اخیر خسارات زیادی را به تاسیسات منطقه وارد کرده و بسیاری از روستاهای منطقه را در محاصره شن‌های روان قرار داده است.

پس از فرماندار نوبت به هلال احمر رسید و با اینکه معاون امداد و نجات این نهاد در مرخصی بود، پورسرگل کارشناس eocکه از سوی معاون امداد و نجات برای پاسخگویی معرفی شده بود هم از پاسخگویی سرباز زد و گفت:«من نمی توانم آماری به شما بدهم».
 
علی ای حال در 2 روز گذشته تا کنون 302 نفر از مردم شمال استان به دلیل مشکلات ناشی از گرد و غبار حاکم بر منطقه به مراکز درمانی مراجعه کردند که 236 نفر آنان به صورت سرپایی مداوا و 66 نفر دیگر بستری شدند.
 
آنچه مسلم است هوشنگ ناظری فرماندار زابل میزان غلظت ذرات معلق در هوای سیستان را سه برابر حد استاندارد عنوان کرده؛ این درحالی است که دستگاه سنجش غبار در منطقه سیستان خراب می باشد و مدیر کل هواشناسی قول نصب این دستگاه را تا اواسط مردادماه داده بود و معلوم نیست منبع این رقم چه نهاد و یا مرجعی بوده است.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdch-knw.23n-xdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها