تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۷ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۲۵
واکنش ائمه جمعه به طرح پیشنهادی حذف شرط رضایت همسر برای خروج زنان از کشور؛

سفر خارج از کشور زن بدون اذن شوهر اشکال شرعی دارد/ هیچ کس نمی تواند خلاف قانون اسلامی طرحی تصویب کند

ائمه جمعه سیستان و بلوچستان نسبت به طرح پیشنهادی حذف شرط همسر برای خروج زنان از کشور واکنش نشان داده و عنوان کردند: سفر خارج از کشور زن بدون اذن شوهر اشکال شرعی داردو هیچ کس نمی تواند خلاف قانون اسلامی طرحی تصویب کند.
سفر خارج از کشور زن بدون اذن شوهر اشکال شرعی دارد/ هیچ کس نمی تواند خلاف قانون اسلامی طرحی تصویب کند
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، فراکسیون زنان مجلس در تلاش است تا طرحی را در مجلس به تصویب برساند که براساس آن به دنبال حذف شرط اذن ولی و همسر برای دریافت پاسپورت و خروج زنان از کشور هستند. ائمه جمعه سیستان و بلوچستان نسبت به این طرح واکنش نشان داده و عنوان کردند: سفر خارج از کشور زن بدون اذن شوهر اشکال شرعی دارد و هیچ کس نمی تواند خلاف قانون اسلامی طرحی تصویب کند.

هیچ کس نمی تواند خلاف قانون اسلامی طرحی تصویب کند
آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکه در دین مبین اسلام برای مرد در زندگی خانوادگی یک نوع ولایت وجود دارد که زن بدون اذن شوهر مجاز برای انجام هر کار نیست مگر کارهایی که در دین مبین اسلام به عنوان واجب تعیینی بر عهده زن باشد، اظهار داشت: اجازه شوهر در انجام کارهای واجب برای زن موضوعیت ندارد مثلا اگر زن حج تمتع بر او واجب است شوهر نقشی در خروج زن از ایران برای عربستان و انجام این وظیفه عبادی ندارد یا زن به بیماری دچار باشد و امکان درمان در داخل کشور نباشد در این صورت نیز اجازه شوهر شرط نیست.
وی در ادامه بیان کرد: اگر غیر از آن بنا باشد زن از چهارچوب زندگی خارج شود اجازه شوهر شرط است و این چیزی نیست که مجلس بتواند تصویب کند و بگوید چنین شرطی وجود ندارد.
آیت الله سلیمانی اضافه کرد: زن می خواهد برود سفر گردشگری به خارج کشور و مرد نقشی در خروج او نداشته باشد حرف بیخودی است و اصلا در چهارچوب دین جایگاهی ندارد.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هیچ کس نمی تواند خلاف قانون اسلامی چنین طرحی تصویب کند، افزود: مجلس شورای اسلامی اصلا جایگاهی ندارد که بتواند صریح قانون اسلام را تصویب کند.
وی خاطر نشان کرد: برای اینکه نظام اسلامی متلاشی نشود و گرمای زندگی موجود باشد اسلام کانون خانواده را توصیه کرده که در اینجا چهار فرض وجود دارد که یا هر دو ولی نعمت شوند که می شود جنگ بین دو قدرت و فرض دیگر هر دو مسئولیتی نداشته باشند که می شود زندگی جنگل یا زن ولی نعمت و مرد تابع یا مرد ولی نعمت و زن تابع که تصویر اسلام این است که مرد ولی زندگیست و زن در امور مربوط به مسائل عرفی ، مستحب و مباح به عنوان تابع قلمداد می شود.
نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه زن ولی و مرد تابع باشد قطعا از لحاظ عقلی هم جایگاهی ندارد، گفت: برای این که مرد جز، سخت افزار زندگی است و زن نرم افزار زندگی و عاقلانه ترین راه این است که قرآن فرموده مرد به عنوان قیمومت زندگی و زن به عنوان تابع زندگی است.
 
شورای نگهبان نسبت به این طرح پیشنهادی واکنش نشان دهد
حجت الاسلام غلامرضا دهقان امام جمعه شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما با اشاره به حذف شرط اذن ولي و همسر جهت دريافت پاسپورت و خروج زنان از کشور، اظهار كرد: خروج زنان از كشور بايد با اذن پدر و يا همسر باشد چرا كه در كشورهاي بيگانه هر لحظه خطر زنان را تهديد مي كند.
وي بيان كرد: طرح حذف شرط اذن ولي و همسر جهت دريافت پاسپورت و خروج زنان از کشور خلاف موازين شرعي و ديني است و شوراي نگهبان نسبت به اين مسئله واكنش نشان خواهد داد.
 
این طرح شباهت زیادی به بندهای سند 2030 دارد
حجت الاسلام دهقان با بيان اينكه به نظر مي رسد اين طرح با بندهاي سند 2030 بسيار شباهت دارد، گفت: دولت ظاهراً سند 2030 را لغو و متوقف كرده است و لذا اجراي اينگونه طرح ها چه لزومي دارد؟.
وي با اشاره به آيه شريفه" الرّجال قوّامون على النّساء؛ مردان سرپرست و عهده دار امور زنان هستند"، اظهار كرد: خانواده ركن اساسي يك جامعه است و همانند اجتماع بزرگ نياز به رهبر و سرپرست دارد و لذا در خانواده هر اقدامي قرار باشد انجام شود طبق دين مبين اسلام  بايد از ولي و سرپرست اجازه گرفته شود.
 
سفر خارج از کشور بدون اذن شوهر اشکال شرعی دارد
حجت السلام والمسلمین مهدی کریمی در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران اظهار کرد: اگر زن برای سفر حج بدون اذن شوهر برود مشکلی ندارد ولی طبق موازین شرعی، زن نمی تواند بدون اجازه شوهر خود به سفر برود.
وی افزود: اگر فراکسیون زنان ریاست جمهوری دنبال چنین لایحه ای را دارند حتی اگر مجلس هم تصویب کند مسلما در شورای نگهبان رهبری تأیید نخواهد شد.
وی بیان کرد: این روزها حرف هایی به گوش می رسد که فراکسیون زنان ریاست جمهوری قصد مجوز و تصویب قانونی سفر زنان به خارج از کشور را دارند و چنین چیزی به صلاح موازین شرعی و قانونی زنان در کشور نیست.
حجت السلام کریمی با اشاره به میانگین سن ازدواج در کشور گفت: سن ازدواج به 30 سال رسیده است و تصویب قوانینی برای پایین آوردن سن ازدواج بین 13 تا 18 سال از لحاظ شرعی مشکل ندارد ولی مشخص نیست بتواند تاثیری در پایین آوردن سن ازدواج داشته باشد.
امام جمعه شهرستان چابهار خاطرنشان کرد: امروزه شرایط ازدواج جوانان سخت شده و مسئولان کشور باید فکری برای کاهش تورم و ازدواج آسان جوانان کنند.
 
خروج بدون اذن زن از منزل، موجب ضایع شدن حقوق شوهر می شود
حجت الاسلام والمسلمین محمد بامری کارشناس حوزوی مسائل مذهبی در گفتگو با دلگان پرس با بیان اینکه طبق شرع مقدس اسلام خارج شدن زن از منزل باید با اجازه شوهر و ولی باشد، گفت: طبق فتوای مقام معظم رهبری: "موردی که انجام واجب شرعی با ضرورت های عقلی متوقف بر خروج از منزل باشد مانند سفر حج یا کسب درآمد برای اداره زندگی، اذن لازم نیست."
این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به اینکه چون با این کار حق شوهر ضایع می شود، تصریح کرد: قوانین اسلامی از قرآن است و عمل به این قوانین قرآنی و اسلامی واجب است.
حجت الاسلام والمسلمین محمد بامری با تاکید بر اینکه قوانین شرعی و اسلامی را نمی شود با بند و تبصره نادیده گرفت، اضافه کرد: نمایندگان مجلس باید از حقوق زنان مانند مرخصی کامل زنان باردار شاغل،بیمه زنان خانه دار و ... دفاع کنند.
وی به آیه 34 سوره نساء که می فرماید: "مردان سرپرست زنان‌اند به دليل آن‌كه خدا برخى از ايشان را بر برخى برترى داده و [نيز] به دليل آن‌كه از اموالشان خرج مى‏كنند." اشاره کرد و افزود: برخی مفسرین، از این آیه مطلق قیومیت را استفاده کرد‌ه‌اند؛ فاضل مقداد دراین‌باره می‌‌گوید: «مردان بر زنان ولایت دارند، سیاست و امر و نهي آن‌ها با مردان است.»
 
قوانین شرعی و اسلامی را نمی شود با بند و تبصره نادیده گرفت
این کارشناس حوزوی با بیان اینکه برداشتن اجازه شوهر و ولی برای دریافت پاسپورت و خروج زنان از کشور نتیجه خوبی برای جامعه اسلامی ما ندارد، عنوان کرد: با این کار به کیان مقدس خانواده ضربه خواهد خورد.
حجت الاسلام والمسلمین محمد بامری با تاکید بر اینکه دنیای غرب خروج زنان بدون اذن شوهر و ولی از خانه را صدها سال تجربه کرده است، اظهار کرد: تجربه ای که برای کشورهای غربی بسیار گران تمام شده است، چرا که نتیجه آن افسارگسیختگی و بی بندوباری زنان و دختران جامعه آنان شده است.
وی با اشاره به اینکه حجاب برای زنان مسلمان واجب شرعی است، ادامه داد: این در حالی است که شرط ورود به برخی از کشورهای غربی،برداشتن حجاب کامل است و در غیر این صورت به آن شخص اجازه ورود نمی دهند.
خروج بدون اجازه بانوان ازکشورمخالف قوانین اسلامی است
امام جمعه موقت شهرستان سرباز گفت: وقتی خروج از منزل زنان بدون اجازه همسر از نظر اسلامی منع شده است چه گونه میتوان خروج بانوان از کشور را بدون اطلاع والدین و همسر قانونی کرد.
حجت الاسلام علی بامری در گفت و گو با پاپایا، با گلایه از تلاش برخی مسئولین برای تغییر قوانین اسلامی، اظهار داشت: خروج دختران و زنان از کشور با اجازه ولی و همسر از قوانین اسلامی بوده و تغییر آن با اصول پایه ای دین مبین اسلام در تضاد است.
وی افزود: دین مبین اسلام خروج دختر و زن را از خانه بدون اجازه پدرو شوهر ممنوع کرده است پس چه گونه برخی میخواهند اجازه خروج از کشور بدون رضایت والدین را صادر کنند.
امام جمعه موقت شهرستان سرباز با تاکیدبر اینکه نمیتوان با سلایق شخصی قوانین دینی را تغییرداد، بیان کرد: ممنوعیت خروج بانوان بدون اجازه ولی یک محدودیت نیست بلکه ارزش گذاری به قشر زنان است چراکه برای ما مسلمین زنان و دخترانمان باارزش ترین چیز زندگیمان است.
 
مسئولین به دنبال حل مشکلات باشندنه ایجاد آن
وی افزود: زمزمه هایی درباره حذف قانون خروج بدون اجازه ولی بانوان از کشور و ممنوعیت ازدواج زیر۱۸سال از مفاد سند۲۰۳۰ بوده که با اصول اعتقادی ما در تضادی عمیق است.
بامری ازدواج را سنت پیامبردانست و گفت: درشرایط خاص کنونی که نرخ باروری کاهش یافته و ازدواج جوانان در پایین ترین شاخص خود قراردارد صحبت از ممنوعیت ازدواج زیر۱۸سال علاوه براینکه مخالف باورهای دینی است باعث دامن زدن به عدم ازدواج جوانان و افزایش بی بندوباری در جامعه می شود.
وی درپایان با درخواست از مسئولین برای دقت در طرح ها و برنامه های پیشنهادی خود، تصریح کرد: مسئولین عزیز کشور باید دقت کنند که طرح های اینگونه تنها باعث ضربه خوردن بنیان خانواده و جامعه میشود و نباید به آن پرداخته شود.
 
اجازه نگرفتن زن از همسر اسیب های جدی را به نظام خانواده وارد می کند
حجت الاسلام مجید پوراندخت امام جمعه موقت شهرستان زهک در گفت و گو با پایگاه خبری ندای هیرمند گفت: یکی از آسیب های جدی اجازه نگرفتن دختر و یا زن از ولی یا همسر فروپاشی نظام خانواده است.
وی با بیان اینکه در بسیاری از مسائل خانوادگی اذن ولی و همسر برای زن شرط است افزود: دین مبین اسلام تاکید بسیار زیادی بر روی بحث خانواده دارد؛ حتی در برخی از احکام اسلامی ذکر شده است که اگر خانمی بدون اجازه همسر  سه مرتبه بیرون از خانه برود  مطلقه خواهد بود.
حجت الاسلام پوراندخت تصریح کرد: بدین ترتیب نظام شرعی ما تاکید بر حفظ کانون خانواده دارد؛ همانطور که در بحث ازدواج اجازه پدر و یا قیم دختر شرط است زیرا که سرپرست خانواده قدرت تشخیص خوب از بد را دارد.
امام جمعه موقت شهرستان زهک اظهار کرد: حتی در مردان نیز اگر قصد ازدواج مجدد داشته باشند اجازه همسر اول شرط است یعنی کانون خانواده از همه ی مسائل در نظام اسلامی مهمتر است و نباید از هم بپاشد.
وی گفت: اجازه نگرفتن زن از ولی یا همسر باعث آسیب های جدی خواهد شد که در نهایت منجر به فروپاشی نظام خانواده می شود.
حجت الاسلام پوراندخت بیان داشت: دینی  که حضرت محمد (ص) برای مسلمانان آورده است دین ناقصی نیست که اکنون بخواهند این مسائل را مطرح کنند؛ بلکه دین اسلام کاملترین دین و حضرت محمد (ص) خاتم انبیا است و تا روز قیامت این حلال و حرام ها خواهد بود و عوض نخواهد شد.
امام جمعه موقت شهرستان زهک تصریح کرد: در بحث ازدواج نیز برخی از دختران هستند که از نظر فیزیکی و فکری  شرایط ازدواج را دارند  بستگی به خود شخص دارد که آیا به مرحله فررزند داری و خانه داری  رسیده است یا خیر حال اینکه سن معینی برای ازدواج مطرح کنند از نظر دینی و عقلی به طور کل مشکل دارد.
وی افزود: چه بسا که ممکن است سن یک فرد حتی به بیست سال رسیده باشد اما از نظر عقلی و فکری شرایط ازدواج را نداشته باشد؛ پس نمی توان آن را مجبور کرد تا در این سن ازدواج کند از یک طرف دیگر نیز دختری شاید در سن 9 سالگی باشد و به تکامل کامل رسیده و شرایط لازم را برای ازدواج داشته باشد.
حجت الاسلام پوراندخت  با بیان اینکه نمی توان سن خاصی برای ازدواج تعین کرد افزود: از نظر دین مبین اسلام نیز حداقل سن دختر برای ازدواج  9 سالگی در نظر گرفته شده و قبل از 9 سال نباید ازدواج کرد.
وی عنوان کرد: هر چه سن ازدواج بالاتر برود می تواند مشکلات و آسیب های اجتماعی را بالا ببرد لذا ما باید احکام شرعی اسلام را در نظر بگیریم و آن را در جامعه را بکار گیریم.
 
حجت الاسلام ابراهیم گزمه امام جمعه شهرستان هیرمند در گفت و گو با پایگاه خبری ندای هیرمند بیان داشت: غربی ها امروز قوانینی دارند که بر خلاف دین مبین اسلام است و آنها در طول این سال ها نشان داده اند که می خواهند احکام اسلامی را از ریشه خراب کنند و اگر این تصمیم گرفته شود بر خلاف دین و شرع خواهد بود.
وی افزود: بیشترین تاکید در حفظ کانون خانواده را دین مبین اسلام دارد و بیشترین بهم ریختگی در خانواده متعلق به غربی ها است لذا نمی توان از آنها برای اجرای برخی از قوانین الگو گرفت.
امام جمعه شهرستان هیرمند تصریح کرد: قوانین اسلامی حکم می کند تا دختر با اذن ولی و همسر خود در جامعه حضور یابد زیرا که آسیب های اجتماعی در هر یک از جوامع مشهود است و این سرپرست خانواده است که دختر را از آسیب های اجتماعی حفظ می گرداند.
امام جمعه شهرستان هیرمند بیان داشت: ازدواج، در جوامع غربی بر خلاف جامعه اسلامی سبک شمرده می شود ؛ چرا که دختر و پسر در کشورهای غربی قبل از ازدواج روابط نامشرع دارند و پس از آن به ازدواج فکر می کنند.
وی گفت: قطعا و یقیناَ دشمنان اسلام از نظام حاکم بر حکومت اسلامی ترس دارند زیرا که قوانین اسلامی باعث کاهش آسیب های اجتماعی شده است و می خواهند فرهنگ غلط غربی را به خورد ما بدهند.
 
خروج بدون اذن زن تضییع حقوق همسر و بی اعتمادی به همدیگر را در بردارد
امام جمعه شهر علی اکبر عنوان کرد: خروج بدون اذن زن تضییع حقوق همسر و بی اعتمادی به همدیگر را در بردارد که این امر در نهایت منجر به شکست و ریزش کانون خانواده می شود.
حجت الاسلام مجتبی اشرفیان در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا؛ ابراز کرد: اسلام به پسر و دختر امر می کند که هر چه زودتر ازدواج کنند و آنقدر به این مهم تأکید دارد که رسول اعظم(ص) ازدواج نکردن را اعراض از سنت خویش، یعنی خروج از اسلام، می‌داند و خانه‌ای را که در آن «ازدواج» صورت پذیرد بهترین خانه می‌داند.
وی افزود: ازدواج به موقع موجب سلامت نفس و روان افراد و گسترش جمعیت و نشاط زندگی خواهدبود و در مناطق مختلف باتوجه به آداب و رسوم و اقلیم خاص و فرهنگ  منطقه شرایط و سن ازدواج متفاوت است.
امام جمعه شهر علی اکبر خاطرنشان کرد: کسی نمی تواند این فطرت پاک الهی را تغییر دهد و نیاز غریزی و فطری بشر اگر درست هدایت نشود موجب انحرافهای اخلاقی و اجتماعی جبران ناپذیری می شود.
حجت الاسلام اشرفیان تصریح کرد: به نظر می رسد تصمیم فراکسیون زنان مجلس برای الزام  حداقل سن  ازدواج از 13به 15 سال کارغیر کارشناسی وناپخته ای است که می تواند باعث صدمه هایی به خانواده ها شود اگرچه باید سن ازدواج دختر در شرایطی باشدکه بتواند درست تصمیم گیری کند و مصلحت خود رابه خوبی تشخیص دهداما الزام به سن 15سالگی تحکم بر دختر است و این خانواده هستندکه بایدمشاور و راهنمای دختر باشند و سن ازدواج را براساس معیارهای متعدد و مختلف تشخیص دهند.
 
تصمیم فراکسیون زنان مجلس غیر کارشناسی و ناپخته است
وی تاکید کرد: در بعضی مناطق گرمسیری دختر و پسر خیلی زود به بلوغ می رسند و از طرفی هم دین مبین اسلام سفارش به ازدواج به موقع و زود هنگام با حفظ مصلحت دختر بعد از بلوغ می کند و از نظر فکری و عقلی هم باتوجه به شرایط این عصر فرزندان  زودتر از زمانهای دیگر به رشد عقلی و علمی می رسند.
حجت الاسلام اشرفیان اظهار کرد: مجلس باید زمینه های آگاهی و تصمیم گیری عاقلانه و کارشناسی را ایجادکند و فرهنگ ازدواج به موقع و صحیح را ترویج کند و بسترسازی مناسب داشته باشد اما برای خانواده ها تصمیم گیری نکند و با احکام و فطرت الهی نمیتوان جنگید.
وی تاکید کرد: این اقدام فراکسیون زنان باعث محدودکردن اختیارات زنان و دختران و آسیب به آنهاست نه حمایت از حقوق زنان و دختران و باتوجه به اینکه دختران زودتر از پسران به بلوغ جنسی و عقلی میرسند محدودکردن سن ازدواج به حداقل شش سال دیگر سلب آزادی ازدختران است ودست  خانواده ها رامی بندد.
حجت الاسلام اشرفیان با عنوان اینکه شرط اذن ولی برای ازدواج یا خروج زنان برای حفظ کرامت و اصالت زن است، بیان کرد: از آنجا که طبیعت احساساتی بودن در زنان بیشتر از مردان است و البته این یک امتیاز بزرگ در زنان است که به واسطه آن نقشهای بزرگ و کلیدی همچون مادری و تربیت فرزندان به آنها سپرده شده است و از طرفی هم به دلیل اینکه در همه جوامع  مردان اجتماعی تر هستند و همسر و فرزندان (خانواده) به عنوان یک وظیفه شرعی و قانونی به عهده پدر نهاده شده است و از طرف دیگر اختلاط بین زنان و مردان، ناپسند و نکوهیده است طبیعتاً دختران به دلیل ‌تجربه کمتر  و یا آشنایی کمتر با خطرات و آسیبهای اجتماعی، نیاز به کمک مشاوره‌ای بیشتری دارند.
امام جمعه شهر علی اکبر گفت: بنابراین اسلام برای حفظ جایگاه زن و برای حفظ و صمیمیت کانون خانواده و اجتناب از اتهامات و شبهات  اذن ولی و همسر را قرارداده تا کرامت زن حفظ شود اما اینکه معاونت زنان رئیس جمهور باچه نیتی قصد دارد این شرط عقلی و دینی را حذف کند جای تامل دارد.
حجت الاسلام اشرفیان اضافه کرد: به نظر میرسد فراکسیون زنان دچار اختلال شده و در ازدواج دختران که حق انتخاب باید با خود دختران جامعه و بانظارت والدین باشد محدودیت سنی ایجادمی کنند و در موضوع خروج از کشور که حساسیت خاص خود راداردآزادی بی قیدوبند و خارج ازضوابط عقلی و دینی قرارمی دهد.
حجت الاسلام اشرفیان تاکید کرد: اسلام می گوید سفرزن بدون اذن همسرش جایز نیست و سفر معصیت است و اگر زن بدون اذن شوهرش خارج شود گنهکار و نمازش کامل است چون سفر معصیت بوده است.
امام جمعه شهر علی اکبر در ادامه گفت: ظاهرا این گونه برنامه ها ترکش های سند 2030 است که قصد تخریب زیربناهای بنیان گرم خانواده را داشت و به بهانه های آزادی قصد داشت محبت خانواده و بلکه  انسانیت را از جوامع بشری حذف کند، وقتی این سند غربی متوحش ونفوذی نتوانست جایی درنظام جمهوری اسلامی پیدا کند سعی می کنداز راههای فرعی و نفوذ به افکار مسئولین تاثیرگذار  با شعارهای زیبا مسیری برای تغییر روند تربیتی و جایگاهها درجامعه پیداکند.
حجت الاسلام اشرفیان ابراز کرد: خانواده یعنی اعضایی که نسبت به همدیگر احساس محبت همراه با مسئولیت و وظیفه می کنند و خروج بدون اذن زن باعث تضییع حقوق همسر و بی اعتمادی به همدیگراست که نتیجه آن شکست و ریزش کانون خانواده خواهد بود.
 
اجرای طرح خروج بانوان بدون اذن ولی و یا همسر خلاف شریعت است
امام جماعت مسجد فاطمه الزهرا(س) شهرستان سراوان گفت: در اسلام به ارزش والای زن ارج نهاده شده است که اجرای طرح خروج بانوان بدون اذن ولی و یا همسر خلاف شریعت و اسلام است.
حجت الاسلام حسین آبادی امام جماعت مسجد فاطمه الزهرا (س) شهرستان سراوان در گفت و گو با شستون با اشاره به اینکه اجرای طرح خروج بانوان از کشور بدون اذن ولی و یا همسر خلاف شریعت و اسلام است، اذعان داشت: پیامبر (ص) فرموده است بهتر است زنان برای خروج از منزل نیز از همسر خود اجازه بگیرند.
وی با اشاره به برنامه های دشمن برای تضعیف بنیان خانواده های اسلامی گفت: ما در کشور جمهوری اسلامی زندگی می کنیم که برای داشتن جامعه ای اسلامی و قوانین اسلامی انقلاب کرده ایم.
 
اسلام برای زنان ارزش قائل است
امام جماعت مسجد فاطمه الزهرا (س) شهرستان سراوان گفت: اسلام برای تحکم بخشیدن به بنیان خانواده اجرای دستوراتی را ملزم دانسته که اذن ولی و یا همسر برای خروج بانوان از کشور نیز یکی از همین قوانین است.
حجت الاسلام حسین آبادی با اشاره به سوق داده شدم جامعه به سمت فساد در راستای اجرای این طرح فراکسیون زنان مجلس، خاطر نشان کرد: اسلام برای زنان ارزش قائل شده است که در جامعه از گزند نگاه های پلید و گناه مصون نگه داشته شود.
 
برداشتن اذن شوهر با اصول دینی منافات دارد
امام جماعت مسجد امام حسین (ع) شهرستان مهرستان اظهار داشت: مسئولین باید هوشیار باشند که قوانین اسلامی و شرعی را در راستای حفظ کیان خانواده لغو نکنند به این دلیل که پشت وضع قانون بدون اذن شوهر و ولی استکبار جهانی است.
حجت الاسلام والمسلمین شیخ علم سپاهی امام جماعت مسجد امام حسین (ع) شهرستان مهرستان در گفت و گو با شستون اظهار داشت: مسئولین باید هوشیار باشند که قوانین اسلامی و شرعی را در راستای حفظ کیان خانواده لغو نکنند به این دلیل که پشت وضع قانون بدون اذن شوهر و ولی استکبار جهانی است.
وی با اشاره به اینکه برداشتن اذن شوهر و ولی برای دریافت پاسپورت و خروج زنان از کشور عواقب منفی را در جامعه در پی خواهد داشت، گفت: اگر مسئولین نظام اسلامی این قانون را تصویب کرده اند پس اجازه شوهر در حفظ موقعیت اجتماعی زن بسیار موثر است.
 
پشت وضع قانون بدون اذن شوهر و ولی استکبار جهانی است
امام جماعت مسجد امام حسین (ع) مهرستان با بین اینکه اجرای قانون اجازه همسر یا ولی در کاهش مفاسد اخلاقی و اجتماعی نقش مهمی دارد، افزود: زن با اجازه همسر یا ولی از خانه بیرون می رود و برای خروج از کشور هم باید اجازه ولی یا هسر خود را داشته باشد.
وی حفظ کانون و کیان خانواده را از مهمترین اهداف نظام اسلامی برای وضع قانون اجازه همسر و ولی برای صدور پاسپورت و خروج زنان دانست و تصریح کرد: برداشتن این قانون توسط مسئولین باعث بروز ناهنجاری ها و بی یند باری های زیادی در جامعه خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین سپاهی با اشاره به اینکه برداشتن حجاب شرط ورود به کشور های خارجی است، اذعان داشت: هیچ مرد مسلمانی اجازه نمی دهد که همسرش بدون حفظ موازین شرعی از کشور خارج شود یا در محیطی وارد شود که امنیت روانی و روحی او خدشه دار شود.
وی با بیان اینکه اسلام هیچ منعی برای پیشرفت تحصیلی و شغلی زنان جامعه اسلامی ندارد، اظهار داشت: با حفظ حجاب و موازین شرعی و با اجازه شوهر یا ولی مسافرت به خارج جهت تحصیل یا فعالیت های دیگر هیچ مشکلی ندارد.
امام جماعت مسجد امام حسین (ع) شهرستان مهرستان در پایان گفت: لغو قانون اجازه شوهر یا ولی برای صدور پاسپورت و خروج زنان از کشور باعث خودمختاری و بی یندباری در جامعه خواهد شد.
 
طرح پیشنهادی فراکسیون زنان مجلس خلاف شرع اسلام است 
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گفت: قوانین جاری در کشور برگرفته از احکام اسلامی است و اجرای طرح خروج بانوان بدون اذن ولی یا همسر خلاف شرع اسلام است.
حجت الاسلام والمسلمین احسان محمدی درگفتگو با خبرنگارلادیز؛اظهار کرد شارع مقدس اسلام در جهت تحکیم بنیان خانواده  مسلمانان را ملزم به رعایت قوانین و دستوراتی  دانسته است از جمله این دستورات که در قرآن کریم نیز آمده احترام به پدر و مادر , تمکین زن از همسر و اجازه گرفتن زنان از شوهر حتی در امر صدقه دادن است . پیامبر اکرم (ص)  تاکید داشتند که زنان مسلمان حتی در بخشش مال از منزل باید از همسرشان اجازه بگیرند.
وی با بیان این مطلب که درصورت تصویب طرح فراکسیون زنان مجلس بنیان خانواده تضعیف می شود افزود : امروزه با وجود هجمه های فرهنگی از تمام جهات به خانواده های ایرانی، تصویب این چنین طرح هایی به سست شدن روابط خانوادگی منجر می شود  دختران جوانی که در شرایط بلوغ جوانی قرار دارند و هجمه های فرهنگی مختلف از هر سو تصمیم گیری مناسب را برای دختران جوان کم تجربه سخت کرده است، کوچکترین اختلاف نظر و مشکل با خانواده منجر به خروج بدون اجازه والدین به خارج از کشور خواهد شد و از آنجایی که در برخی کشور های همسایه انواع مختلف بی احترامی و تحقیر برای شهروندان ایرانی اتفاق افتاده است آینده ای نا معلومی برای این افراد وجود خواهد داشت.
 
اجرای قانون خروج بی اجازه زنان از کشور بنیان خانواده را سست می کند
معاون اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میرجاوه با اشاره به این که کشور ما از قوانین اسلامی پیروی می کند تصریح کرد : قانون اساسی جاری در جمهوری اسلامی ایران برگرفته از قرآن و دستوراتی است که از پیامبر اسلام (ص) و ائمه اطهار علیهم السلام به دست ما رسیده است لذا نادیده گرفتن این احکام خلاف شرع اسلام خواهد بود اگر به هر دلیلی افرادی بتوانند بخشی از قوانین را تغییر دهند دستورات اسلامی و شرعی آن پابرجا خواهد بود و این موضوع نباید فراموش شود .
وی با بیان این مطلب که فراکسیون زنان مجلس به دنبال تضعیف نقش مرد در خانواده است، اذعان کرد: نقش مرد در خانواده حکم ستون های آن را دارد با تضعیف نقش مرد در خانواده پایه های بنیان خانواده سست خواهد شد. بعد از اجرای چنین حکم خلاف شرع اسلامی، هر مشاجره ای بین زوجین  می تواند منجر به مسافرت بدون اجازه زن یا مادر خانواده به خارج از کشور خواهد شد و این مصداق بارز فروپاشی خانواده اسلامی است.
وی گفت: اجرای قوانین اسلامی در کشور ما نشان دهنده احترام به جایگاه والای زن و خانواده در جامعه است کشور های غربی با مطرح کردن مسائل حقوق بشر ی دروغین به دنبال اجرای اهداف ضد اسلام خودشان هستند فرهنگ بالا و پیروی از تعالیم اسلامی در خانواده های ایرانی اجازه تصویب اینچنین قوانین بی پایه و اساس را نخواهد داد.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcipwa3.t1aqq2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما