تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۸ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۲
با توجه به گسترش شبکه ی حمل و نقل جاده ای٬ موضوع ساخت مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی٬ برای ارائه ی خدمات به رهگذران مورد توجه خاص دولت قرار دارد و در این زمینه اعتباراتی نیز برای کمک به ساخت مجتمع های مذکور در نظر گرفته شده است.
استان سیستان و بلوچستان مقصد گردشگری از شعار تا شعور
به گزارش عصرهامون به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ تا جایی که آمار داده شده است٬ از نظر تعداد این مجتمع ها استان سیستان و بلوچستان٬ رتبه ی ۱۹ کشوری را دارد.

افزایش ضریب ایمنی و کاهش تصادفات، فراهم شدن امکانات مناسب تر برای انجام فریضه ی نماز، افزایش جاذبه های توریستی، گردشگری و فرهنگی از جمله مهم ترین اهداف احداث مجتمع های رفاهی بین راهی است.

استان سیستان و بلوچستان با ۱۹ شهرستان٬ داشتن صدها اثر باستانی، تاریخی، فرهنگی و مکان های تفریحی و دیدنی، سواحل زیبا، بازارهای متعدد با کالاهای داخلی و خارجی، منطقه ی آزاد و کوه دل انگیز تفتان و از همه مهمتر مردمی مهربان و میهمان نواز جذابیت های خاصی برای گردشگران داخلی و خارجی دارد.

وجود مرزهای طولانی زمینی، دریایی، سدها و رودخانه های متعدد، باغات میوه های گرمسیری و صنایع دستی منحصر به فرد از دیگر توانمندی ها و جاذبه های پهناورترین استان کشور است.

به همین دلیل و دلایلی دیگر این استان به عنوان «مقصد گردشگری» مطرح گردیده است٬ ضمن تایید و تأکید بر این امر و علم به میزان اشتغالی که ایجاد خواهد کرد و رونقی که در ابعاد مختلف در استان ایجاد می کند٬ در اینجا بر لزوم تأمین زیرساخت های این امر پا می فشاریم.

یکی از مسائل مهمی که در استان ما بیشتر رخ می نماید٬ مسئله ی بهره برداری ناصحیح٬ ضعیف و ضدفرهنگی از مستحدثات گردشگری و بین راهی است.

در اغلب بوستان های شهری٬ مجتمع های بین راهی٬ سرویس های بهداشتی احداث شده اند٬ بعضاَ شکیل و مجهز هم هستند٬ اما یا فاقد آب هستند یا آب اندک و ناچیزی دارند. شیرآلات خراب٬ پنجره ها شکسته٬ درها فاقد کشویی یا دستگیره برای بسته شدن٬ کاسه های توالت و روشویی مملو از تکه سنگ٬ پوشک٬ دستمال کاغذی و انواع زباله٬ کاشی و سرامیک های کثیف٬ فاقد مواد شوینده٬ بوی مشمئزکننده و از همه مشمئزکننده تر٬ عدم نظارت و استمرار بر آن٬ این سرمایه های اندک ایجاد شده را ناکارآ نموده است.

در نمازخانه های این واحدها٬ فرش های شسته نشده٬ نبود یا معیوب بودن سیستم های گرمایشی و سرمایشی٬ نبود یا کمبود مُهر و به همین دلیل وجود تکه سنگ هایی که بناچار نمازگزاران به همراه آورده اند٬ خودنمایی می کند.

این در حالی است که در استان های دیگر مجتمع هایی فعال٬ تمیز و جاذب برای گردشگران وجود دارد. مصادیق فراوانی از بهره برداری بسیار ضعیف این واحدها سراغ دارم که فرصت و‌حوصله ی پرداختن نیست.

جا دارد خدمتگزاران مردم در اداره کل حمل و نقل و همینطور میراث فرهنگی و گردشگری و دانشگاه علوم پزشکی در جهت رفع نواقص و نظارت بیشتر بر این اماکن٬ سعی بیشتری داشته باشند. انشاءالله

انتهای پیام https://www.asrehamoon.ir/vdcaemno.49nia15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما