تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۰۰
​معاون مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد:

مرگ در کمین رانندگان/ 2500 کشته و زخمی تصادفات جاده ای سیستان و بلوچستان در 4 ماه

معاون مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: از ابتدای امسال تا پایان خردادماه، هزار و 952تصادف شهری و جاده ای شامل هزار و 407 تصادف شهری و 545تصادف جاده ای در حوزه استحفاظی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مرکز فوریتهای پزشکی این شهرستان اطلاع رسانی شده است.
مرگ در کمین رانندگان/ 2500 کشته و زخمی تصادفات جاده ای سیستان و بلوچستان در 4 ماه
به گزارش عصرهامون، سیستان و بلوچستان دومین استان پهناور کشور وسرزمین دریا و کویر و بهشت باستان شناسان که حجم وسیعی از راه های مواصلاتی را به خود اختصاص داده است علی رغم گستردگی خود دارای کمترین بزرگراه و آزاد راه در کشور است، بر همین اساس همواره در طول سال شاهد حضور مسافرین و مهمانان فراوانی است که در این راستا به طور حتم عوامل مختلفی نیز باعث بروز تصادف در جاده های این استان می شود. 

به گونه ای که در پیچ و خم جاده های مواصلاتی این استان تاکنون شاهد مرگ بسیاری از افراد و وابستگان خود بوده ایم که این مهم نه تنها به علت خواب آلودگی و غفلت در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط خود افراد بوده بلکه از این حیث که فاقد آزاد راه و جاده های استاندارد است هم هرازگاهی آماری به گوش می رسد که برخورد با حیوانات اهلی همچون گاو و شتر نیز عاملی برای از بین رفتن جان انسان ها در جاده های این استان به شمار می رود.

 حسن شه بخش در این خصوص اظهار داشت: در این تصادفات که به سامانه 115 اطلاع رسانی شده، دو هزار و 407مجروح شامل هزار و 481مجروح شهری و 926مجروح جاده ای به مراکز درمانی منتقل شده اند.

وی ادامه داد: در این مدت زمان به 184 نفر خدمات درمان سرپایی ارائه شده است که از این تعداد128 درمان سرپایی شهری و 56درمان سرپایی جاده ای بوده اند.

وی با اشاره به وجود 38کشته در تصادفات اعلامی به مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سه ماه اول امسال بیان کرد: در سال گذشته 6هزار و 475تصادف شهری و جاده ای با 8هزار و 426مجروح سرپایی و منتقل شده به مراکز درمانی به این مرکز اطلاع رسانی شده بود که در این تصادفات 149 نفر فوت کرده اند.

این مسئول در خصوص عملکرد اورژانس هوایی زاهدان گفت: از23تیر93تا 6تیرماه امسال در مجموع تعداد 327پرواز انجام و 508نفر مصدوم و بیمار به مراکز درمانی منتقل شده اند که بالاترین آنها به مجروحان تصادفات با 304مورد، مادران باردار با 120 و بیماران قلبی با 11مورد اختصاص یافته است.

وی در زمینه عملکرد پایگاه اورژانس هوایی چابهار نیز گفت: از3دی95تا 10تیرماه امسال، در مجموع 43پرواز انجام و 75نفر مجروح به مراکز درمانی انتقال شده اند.

شه بخش افزود: 27 نفر مجروح تصادفی، 26مادرباردار و 5بیمار قلبی بیشترین افراد منتقل شده توسط اورژانس هوایی چابهار بوده است.

وی بیان کرد: تکنسین مرکز فوریت های پزشکی در تمامی ساعات شبانه روز، آماده ارائه خدمت به مصدومان، بیماران و حادثه دیدگان می باشد و مردم می توانند موارد مورد نیاز به حضور نیروهای اورژانس را از طریق شماره تماس 115اطلاع رسانی کنند.

منبع: جوان
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjhmeh.uqemyzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها