> بلاتکلیفی 10 هزار خانواده دامدار سیستانی با تعطیلی کارخانه شیر سیوستان | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۲۳
با تعطیلی تنها کارخانه شیر سیستان، بیش از ده هزار خانواده دامدار سیستانی بلاتکلیف مانده و 230 کارگر این کارخانه نیز بیکار شده اند.
بلاتکلیفی 10 هزار خانواده دامدار سیستانی با تعطیلی کارخانه شیر سیوستان
به گزارش سرویس اقتصادی عصرهامون به نقل از  ندای هیرمند؛ کارخانه تولید محصولات لبنی شهرستان زهک، واحد نمونه کشوری با چندین خط تولید محصولات متنوع لبنی همواره با مشکلاتی همچون بدهی انباشته شده بانکی و غیر بانکی در اردیبهشت سال 95 تعطیل، که باعث سرگردانی دامداران سیستانی برای فروش شیر تولیدی شده است.
مدیرعامل شرکت شیر سیوستان در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی ندای هیرمند بیان کرد: این شرکت در زمینی به متراژ پنج هزا 530 متر و زیر بنای سه هزار متر با سرمایه گذاری هشت  میلیارد تومان در شهرک صنعتی شهرستان زهک احداث شد و برای ده هزار خانواده دامدار منطقه سیستان و 230 نفر در محل کارخانه و مراکز خرید شیر خام شغل ایجاد کرده بود.
وی افزود: این کارخانه یکی از به روزترین خط های تولید ویژه لبنیات دنیا از جمله خط تولید پنیر پیتزا و خط تولید کشک و همچنین خط کامل انواع ماست و شیر مدارس را در اختیار داشته  اما به دلیل نداشتن نقدینگی از اردیبهشت سال 95 تولید خود را متوقف کرده که باعث بیکاری هزاران خانواده دامدار و 230 نفر در محل کارخانه شده است.
 نعمت الله پودینه تصریح کرد: این کارخانه یکی از پایه های مهم اشتغال منطقه سیستان به ویژه شهرستان زهک بود که با تعطیلی آن مشکلات عدیده ایی برای دامداران به وجود آمد است، بارها در جلسه ستاد تسهیلات شهرستان زابل و حتی استان مصوباتی جهت تامین نقدینگی مصوب شده ولی متاسفانه تاکنون اقدام مثبتی در این زمینه انجام نشده است.


وی ادامه داد: در جلسه اخیر بخش خصوصی و دولتی با استاندار سیستان و بلوچستان، وی دستورات ویژه ایی برای راه اندازی و احیای مجدد این کارخانه داده است که امیدواریم هرچه زودتر به نتیجه برسد تا مشکلات این کارخانه مرتفع شود.
مدیرعامل کارخانه شیر سیوستان زهک عنوان کرد: با توجه به اینکه این کارخانه سهامی عام است ما هیچگونه مشکلی برای توزیع سهام این کارخانه به دامداران محترم و یا حتی افراد عادی نداریم و حاضریم برای راه اندازی مجدد این کارخانه هر کاری که مسئولین صلاح بدانند انجام دهیم.
گفتنی است در حال حاضر شیر تولیدی دامداران منطقه به صورت خرده فروشی در بازار عرضه می شود، امیدواریم چشم امید هزاران خانواده دامدار برای راه اندازی مجدد این کارخانه نا امید نشود.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdca0ino.49nie15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها