تاریخ انتشار :شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۱۰
یک کارشناس امور مذهبی با بیان اینکه امام صادق (ع) شاگردان بسیار زیادی تربیت کرد، گفت: آن امام نقش برجسته ای در گسترش و ترویج فرهنگ اسلام ناب محمدی داشته است.
امام صادق (ص) نقش برجسته ای در ترویج فرهنگ اسلام محمدی داشته است
به گزارش عصرهامون، به نقل از دلگان پرس، امام جعفر صادق (علیه السلام) در روز ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه دیده به جهان گشوده است. پدر گرامی آن حضرت، امام محمد باقر (علیه السلام) و مادر ارجمندش ام فروه، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر است.
 نام شریفش جعفر و لقب معروفش صادق و کنیه اش ابوعبدالله است. شهادت آن حضرت در ۲۵ شوال سال ۱۴۸ هجری قمری، در ۶۵ سالگی، به دستور منصور دوانیقی، خلیفه ستمگر عباسی، به وسیله سمی که به آن بزرگوار خوراندند، در شهر مدینه اتفاق افتاد و محل دفنش در قبرستان بقیع است.
حجت الاسلام والمسلمین محمد بامری کارشناس حوزوی و امور مذهبی در گفتگو با خبرنگار دلگان پرس با تسلیت ایام شهادت پیشوای ششم شیعیان، اظهار کرد: امام جعفرصادق (ع) در مدت 34 سال امامت پر از خیر و برکت خود نقش برجسته و مفیدی در ترویج و گسترش فرهنگ اسلام ناب محمدی داشته است.
وی با اشاره به این امام همام شاگردان بسیار زیادی را پرورش داد، تصریح کرد: هشام بن حکم و مؤمن طاق و محمد بن مسلم و زرارة بن اعین و ... که هر یک چهره‌های درخشان و تابناکی از تربیت شدگان مکتب امام جعفر صادق (ع) بودند.
این کارشناس حوزوی و امور مذهبی با تاکید بر اینکه زندگی گهربار امام جعفر صادق ( ع ) مصادف بود با خلافت پنج نفر از بنی امیه (هشام بن عبدالملک، ولید بن یزید، یزید بن ولید، ابراهیم بن ولید و مروان حمار )، افزود: هر یک به نحوی موجب تألم و تأثر و آزردهخاطر روح بلند آن امام معصوم (ع  را فراهم می کرده اند.
حجت الاسلام والمسلمین محمد بامری با اشاره به اینکه امام ششم شیعیان دارای حکمت، علم وسیع، نفوذ کلام و قدرت بیان بوده است، اضافه کرد: ایشان با کمال تواضع و در عین حال با نهایت مناعت طبع کارهای خویش را به تنهایی انجام می داد.
وی با بیان اینکه کاری که امام صادق(ع) انجام داد، بسیار بدیع و اندیشیده بود، عنوان کرد: آن امام همام با استفاده از زمینه مناسبی که امام محمد باقر (ع) فراهم آورد و هسته اولیه علم و تدریس را پایه گذاری کرده بود، آغاز به فعالیت فرهنگی کرد.
این کارشناس حوزوی و امور مذهبی با اشاره به اینکه در مکتب آن امام نه تنها شیعیان بلکه غیر شیعیان نیز حضور می یافتند، ادامه داد: پیشوایان و بزرگان چهارگانه اهل سنت با واسطه یا مستقیم از محضر امام صادق (ع) استفاده فراوان برده اند.
حجت الاسلام والمسلمین بامری با تاکید بر اینکه امام صادق (ع) که همواره مبارزی خستگی ناپذیر و انقلابی بنیادی در میدان فکر و عمل بوده است، گفت: کاری که امام حسین (ع) با قیام خونین خود انجام داد ، ایشان در لباس تدریس و تأسیس مکتب و انسان سازی انجام داد و جهادی واقعی انجام داد.
وی با بیان اینکه سرانجام کار به جایی رسید که با تمام فشارها، حکومت عباسیان چاره ای ندید که امام صادق را که رهبر شیعیان بود از میان بردارد و بنابراین توسط عواملش حضرت را به شهادت رساند، خاطرنشان کرد: آن حضرت در سن ۶۵ سالگی در سال ۱۴۸ هجری به شهادت رسید و در قبرستان معروف بقیع در کنار مرقد پدر و جدّ خودش مدفون گردید .
انتهای پیام/8306
https://www.asrehamoon.ir/vdcfxvd1.w6dvtagiiw.html
منبع : دلگان پرس
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها