تاریخ انتشار :دوشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۱۲
تراژدی مرگ بر اثر نيش عقرب، زنبور و مار در جنوب شرق کشور همچنان ادامه دارد و اين بار دختري 19 ساله از اهالي بخش محروم و كمتر توسعه يافته ايرندگان شهرستان خاش كه بر اثر نيش زنبور و نبود امكانات پزشكي فوت كرد.
تراژدی مرگ بر اثر نيش زنبور و عقرب در جنوب شرق کشور همچنان ادامه دارد/ نيش زنبور، دختر 19 ساله خاشي را به كام مرگ كشاند
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت عصرهامون به نقل از  تفتان ما، محرومیت و کمبود امکانات کلیدی ترین واژگانی است که در توصیف شهرستان خاش و خصوصاً بخش محروم و كمتر توسعه يافته ايرندگان می توان به کار برد. مردم محرومی که در سایه شعارهاي رنگارنگ عدالت دولتمردان در حوزه بهداشت ودرمان با بی عدالتی دست و پنجه نرم می کنند.
 
علي اي حال نبود تجهیزات و امكانات درمانی و پزشکی، حکایتی است که سالیان سال محرومان بخش ايرندگان خاش كه در فاصله حدود يكصد كيلومتري با مركز شهر خاش قرار دارند با آن روبه رو هستند؛ ساختمانی که امروز تنها نام اورژانس را در اين بخش یدک می کشد، تنها ماکتی است که حال آن اورژانسی است.
 
عدم امکانات در مناطق محروم سیستان و بلوچستان به خصوص در بخش ايرندگان شهرستان خاش حکایت امروز و دیروز نبوده و سالیان سال است مردمان این مناطق با آمد و رفت هر دولتی همچنان بارقه امید را در خود زنده نگه می‌دارند اما آنچه ماندنی است این محرومیت‌‌ها است.
 
در روزگاری که دردهای ناعلاج بسیاری با پیشرفت علم پزشکی مداوا می‌شوند در بخش ايرندگان کودکانی هستند که بر اثر عقرب، مار و حتي زنبورگزيدگي و نبود آمبولانس و امکانات بهداشتی درماني كافي جان خود را از دست می‌دهند.
 

 
در واقع هر روز خبرهاي بسياري از عقرب، مار و زنبور گزيدگي در استان سيستان و بلوچستان و خصوصاً بخش ايرندگان و روستاي هوديان شهرستان دلگان منتشر مي شود كه نبود امکانات پزشکی لازم در این مناطق محروم و مستضعف بيماران را به کام مرگ کشاند و اين افراد بر اثر بی‌تفاوتی و شعارهای مسئولان و نمایندگان جان خود را در جنوب شرق کشور از دست می‌دهند.
 
* یک دختر 19 ساله خاشي بر اثر نیش زنبورهای سیاه فوت کرد
رئيس شوراي بخش ايرندگان شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار ما با بيان اينكه یک دختر 19 ساله خاشي با هويت"س.ايرندگاني" بر اثر نیش زنبورهای سیاه فوت کرد، اظهار كرد: این بيمار پس از مراجعه به مركز بهداشتي و درماني بخش ايرندگان خاش مورد معالجه قرار گرفت و به منزل بازگشت اما به علت سم زیاد نیش زنبورهای سياه در منزل فوت كرد.
 
محسن دادكاني با بيان اينكه در دست ها، صورت و برخي ديگر از نواحي بدن اين بيمار جای نیش زنبور سیاه دیده می شد، تصريح كرد: اطرافيان این بيمار گفته اند که زنبورهای سیاه به دختر حمله کردند و طبق مشاهدات انجام شده چندین زنبور وی را نیش زده بودند.
 
وي با بيان اينكه بخش ايرندگان در فاصله يكصد كيلومتري با مركز شهر خاش قرار دارد، اذعان كرد: به دليل طولاني بودن مسافت اين بخش و عدم وجود امكانات در بسياري از موارد درماني مردم اين بخش با مشكلات بسيار زيادي مواجه هستند كه بايد مسئولان مراكز تخصصي در اين بخش ايجاد كنند.
 

 
دادكاني با تاكيد بر لزوم آموزش هاي هلال احمر در خصوص پيشگيري از زنبورگزيدگي در روستاها و بخش هاي شهرستان خاش، اظهار كرد: سازمان هلال احمر بايد كلاس ها و دروه هاي آموزشي را در خصوص پيشگيري و مقابله با گزش زنبور، عقرب و مار در روستاها و بخش هاي تابعه شهرستان خاش برگزار كند.
 
* مسئولان! چند قربانی دیگر نیاز است تا مشکلات اين مناطق رفع شود؟
به گزارش خبرنگار تفتان ما، اين حوادث نخستین بار نیست و نخواهد بود اما مسئولان بايد براي حل اين مشكل چاره اي بيانديشند و بايد سوال كرد كه چند قربانی دیگر نیاز است تا مشکلات اين مناطق رفع شود؟
 
انتهاي پيام/ https://www.asrehamoon.ir/vdchzwnw.23n-xdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما