کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پای فضای مجازی در میان کانون گرم خانواده؛

خراش گیم نت ها روی بازی های کودکانه دهه 60/" گرگم به هوا" هم به خاطره ها پیوست

11 مرداد 1396 ساعت 12:54

کارشناس ارشد روانشناسی سیستان وبلوچستان با بیان اینکه پرکردن اوقات فراغت راهکاری برای مقابله با جنگ نرم نیز محسوب می شود، گفت: دشمن برای منحرف کردن جوانان برنامه های زیادی در دست اجرا دارد.


به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، گرگم به هوا هوا زمینه اینکه عاشق گرگه همینه، اتل‌متل توتوله گاو حسن چه جوره و ده‌ها بازی دیگر؛ یادش بخیر در روزگاری نه چندان دور که هنوز پای فضای مجازی در میان کانون گرم خانواده جایی برای خود باز نکرده بود به محض رسیدن فصل تابستان کودکان، جوانان و نوجوانان با شرکت در کلاس های آموزشی، مهارتی یا بازی های دسته جمعی و بودن در جمع خانواده اوقات فراغت خود را به بهترین نحو ممکن سپری می کردند.
دورانی که سرشار از خاطره‌های کودکی بود؛ وقتی به یاد می‌آوریم که با بچه‌های فامیل یا همسایه، پاهای خود را در یک ردیف دراز می‌کردیم و مهربانی روی پای ما آهسته قدم می‌زد و این شعرها را با آب و تاب می‌خواندیم.
به راستی که زمان هم گذشت، چنان‌که بازی‌ها، قصه‌ها و ترانه‌ها هم در ایستگاه زمان متوقف شدند. اما اکنون چند سالی می شود که با دسترسی آسان به اینترنت و شبکه های مجازی یا با ورود گوشی های اندروید دیگر حال و هوای دوران قدیم، بازی های دسته جمعی یا شرکت در کلاس های آموزشی و مهارتی متفاوت شده و اکثر آن بازی ها به فراموشی سپرده شده است.
حالا دیگر فصل تابستان با گذراندن در گیم نت ها، کافی نت ها، شبکه های پیام رسان آنلاین، بازی های آنلاین، برنامه ها و سریال های ماهواره ای و غیره پر می شود ؛ برنامه هایی که با هدف انحطاط جوانان جامعه ایرانی از سوی استکبار جهانی طرح ریزی وبرنامه ریزی شده است.
در این رابطه مسلم کرد کارشناس ارشد روانشناسی سیستان وبلوچستان با بیان اینکه کودکان و نوجوانان باید در انتخاب برنامه برای پرکردن اوقات فراغت خود آزادانه با مشارکت والدین خود تصمیم گیری درستی انجام دهند، اظهار داشت: برخی از والدین بدون در نظر گرفتن سلیقه و علایق فرزندان اقدام به ثبت نام آنها در کلاس های آموزشی برای پرکردن اوقات فراغت در طی تابستان می کنند که این مهم علاوه بر خواسته تحمیل شده والدین و اجبار باعث نارضایتی و عدم عملکرد مثبت فرزندان از این کلاس ها می شود.
وی با اشاره به اینکه شرکت در برنامه و کلاس های تابستانی با توجه به توانایی و علایق افراد منجر به شکوفایی استعداد و توانایی بیشتر افراد می شود، ادامه داد: برنامه ریزی صحیح برای اوقات فراغت یکی از مهمترین بخش های زندگی افراد است که این مهم فرصت خوبی برای تربیت آنها نیز به شمار می رود.
 
این کارشناس با بیان اینکه پرکردن اوقات فراغت راهکاری برای مقابله با جنگ نرم نیز محسوب می شود، افزود: دشمن برای منحرف کردن جوانان برنامه های زیادی در دست اجرا دارد که نمونه آن ساخت و ارائه انواع نرم افزارها، برنامه ها و سریال هایی است که ضربه ای جدی به اعتقاد، باور و ایمان افراد می زند لذا برای اینکه مانع در دام افتادن جوانان در این منجلاب که دشمن برای آنها تدارک دیده، شویم باید اوقات فراغت آنها را همسو با مبانی اسلامی برنامه ریزی کنیم.
وی ادامه داد: شرکت در کلاس های آموزشی و مهارتی فنی و حرفه ای برای پرکردن اوقات فراغت فرصت طلایی به شمار می رود که افراد در طی آن علاوه بر آموزش و مهارت یک رشته می توانند آینده شغلی خود را با فراگیری از آن مهارت ها تضمین کنند.
کرد در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: دستگاه ها و نهادهای مختلف باید در این زمینه مشارکت داشته باشند زیرا این دوران فرصتی برای هدایت و شکوفایی استعدادهای جوانان و نوجوانان است.
این کارشناس خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی صحیح و مدیریتی جامع در این زمینه می توان با کشف استعدادها و فراگیری آموزش های لازم به افراد آنها را از بسیاری از انحرافات برحذر داشت زیرا این ایام فرصتی طلایی برای رشد و بالندگی افراد نیز محسوب می شود.
انتهای پیام/
 
 


کد مطلب: 97065

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/97065/خراش-گیم-نت-روی-بازی-های-کودکانه-دهه-60-گرگم-هوا-هم-خاطره-پیوست

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir