تاریخ انتشار :سه شنبه ۷ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۰۰
تولید کننده فرم مدارس سیستان و بلوچستان بیان اینکه برای حمایت از تولید داخلی فقط پارچه های ایرانی تهیه می کنم، گفت: از مسئولین آموزش و پرورش گلایه مندم.
برای حمایت از تولید داخلی فقط پارچه ایرانی تهیه میکنم/ مسئولین آموزش و پرورش همکاری لازم را ندارند
نوید نژاد مهر در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی عصرهامون با بیان اینکه 5 سال است که در کار فرم مدارس است، اظهار داشت: کار تولید فرم مدارس کار سخت و طاقت فرسایی است از بازار یابی تا عقد قرارداد و تولید فرم با طبع مدارس همه به گونه ای سختی کار را بیشتر کرده است.
 
وی ادامه داد: به دلیل عدم حمایت مسئولین کار ما دائمی نیست و فقط در فصل خاصی تولید داریم لذا نیروی کاری که آموزش می دهیم پس از پایان کار در جاهای دیگر استخدام می شوند و در فصل بعدی مجبوریم نیروی کار جدید آموزش دهیم.
 
نژاد مهر با بیان اینکه کار ما باید با تهران و مشهد رقابت کند لذا سختی کار بالا تر می رود، افزود: مسئولین استان قول هایی دادند تا کار هر منطقه در خود منطقه تولید شود .
این تولید کننده فرم مدراس با بیان اینکه در حال حاضر 300 یا 400 هزار دانش آموز در مدارس استان داریم، تصریح کرد: اگر پوشاک مدارس در استان تولید شود برای بسیاری از جوانان اشتغال زایی می شود ولی متاسفانه لباس آماده با کیفیت کمتر از خارج استان وارد و توزیع می شود.
 
این کار آفرین با بیان اینکه برای عقد قرارداد به مدارس مراجعه می کنیم و پس از تائید چندین نمونه ، کار را تحویل می گیریم خاطر نشان کرد: یکی دیگر از حسن های تولیدی های داخل استان این است که اگر پوشاک بزرگ یا کوچک شده باشد می توانیم با خیاطیانی که داریم سایز را تغییر دهیم.
 
وی در ادامه در خصوص عدم قرارداد با ادارت گفت: برای سرمایه گذاری روی ادارات بودجه نداریم چرا که ادارت هزینه را هر چند ماه یک بار می دهند و ما نمی توانیم بگذاریم سرمایه مان چند ماه در یک اداره بماند و گرنه ادارت زیادی است که می توانیم قرارداد ببندیم.
 نژاد مهر با بیان اینکه کار را با یک وام مضاربه 15 میلیونی شروع کردم، گفت: در طی 5 سال سرمایه ام به 40 میلیون تومان رسیده است و توانستم 20 نفر را مشغول به کار کنم که 8 نفر در کارگاه حضور دارند و 15 نفر نیروی کار در خانه هستند.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر با 8 مدرسه قرارداد بستم، اضافه کرد: با سازمان دانش آموزی قرارداد بستیم به عنوان کار فرما اما تا کنون کاری به ما معرفی نکرده  و 42 نفر را به یک باره به مدرسه می برد تا خود ما بازار یابی کنیم.
 
وی با بیان اینکه فرقی بین تولید کننده و وارد کننده به استان نیست، گفت: سال قبل هزار و 900 مانتوی فرم مدارس تولید کردیم.
تولید کننده فرم مدارس استان اظهار داشت: برای اینکه کارگران تولید کننده های پارچه های ایرانی بیکار نشوند از تولید کننده های ایرانی پارچه خریداری می کنیم.
 
نژاد مهر افزود: پارچه های پاکستانی متری دو هزار تومان است اما کیفیت ندارند در حالی که پارچه های ایرانی رنگشان تغییری نمی کند به طوری که برخی اولیاء دانش آموزان مانتو های خریداری شده ما را سه سال برای فرزندانشان استفاده می کنند.
 
کار آفرین پوشاک با بیان اینکه فروش ما امسال از نصف کمتر شده، گفت: تنها مسئولینی که از ما حمایت کردند رئیس بازرسی استان و رئیس اتحادیه خود مان بوده که کار زیادی از دست شان بر نمی آید اما همان قدری که در توان داشتند کم نگذاشتند.
 
وی درادامه ضمن گلایه از مدیر کل آموزش و پرورش اضافه کرد: توقع داریم مدیر کل آموزش و پرورش برنامه ریزی انجام دهند که پس از اینکه ظرفیت تولیدی های استان کامل شد سپس از خارج استان پوشاک فرم وارد شود تا برای جوانان استان اشتغال زایی شود.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdsj0n.yt0556a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما