تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۵۸
از ابتدای سال جاری تاکنون آنتن دهی موبایل و اینترنت مخابرات شهرستانهای جنوبی سیستان و بلوچستان با مشکل و اختلال زیادی مواجه بوده و عدم پوشش سراسری موبایل موجب نارضایتی مشترکین شده است.
اینترنت پرسرعت آرزوی دیرینه مردم /مشکلات اپراتورهای همراه در استان نیازمند توجه ویژه دولت
به گزارش عصرهامون، به نقل از پاپایا، بیست و چند سال پیش بود که اولین ‌آنتن‌ تلفن همراه در کشور نصب شد و این تکنولوژی جدید در زندگی مردم ایران پا گذاشت اما همچنان بسیاری از مردم در نقاط روستایی و حتی شهرهای بزرگ کشور با مشکلاتی چون آنتن دهی و ضعف در کیفیت مکالمه و دیگر امکانات ارائه شده روبه رو هستند و با وجود همه تبلیغات اپراتورهای همراه و پیشرفت های چندساله اخیر، یک مسأله همچنان پابرجا بوده و آن هم دغدغه مردم برای داشتن ارتباط تلفنی با کیفیت است، ارتباطی که شاید به دلایل خاص سیاسی و یا اقتصادی در پایتخت و شهرهای بزرگ کشور توانسته است رضایت نسبی مردم را جلب کرده اما هنوز نقاط روستایی و کمتر توسعه یافته‌ای همچون شهرستان سرباز، نیکشهر و قصرقند وجود دارد که نیاز کاربران و خواسته های آنان برای اپراتورهای همراه مهم نبوده و به نوعی از آنان سوء استفاده نیز میشود.
شاید کلمه سوء استفاده برای برخی قابل درک نباشد اما اگر به این نکته توجه کنیم که مردم این نقاط مجبور هستند از خدمات هرچند ضعیف اپراتورهای همراه با هزینه های برابر با تهران و دیگر مناطق توسعه یافته استفاده کنند این کلمه قابل درک خواهد بود و به واقع مشکلات همیشگی قطعی‌های مکرر تلفن همراه و اینترنت در جنوب سیستان و بلوچستان مصداق این ضرب‌المثل زیباست که «من نبودم دستم بود، تقصیر آستینم بود و پیدا کنید پرتقال فروش را؟»
مشکل ارتباطی و قطعی های مکرر اینترنت همراه و ثابت آن هم در شرایطی که تنها در چند ده کیلومتری مرزهای استان سیستان و بلوچستان و در دور افتاده ترین نقاط کشورهای همسایه ایران، سرعت اینترنت و دیگر خدمات ارتباطی و مخابراتی از رشد چشمگیری در یک دهه گذشته برخوردار بوده است اما مردم جنوب سیستان و بلوچستان باید با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم کرده و حتی در برخی روزها بدون اطلاع قبلی ارتباط شبکه اینترنت و خطوط تلفن همراه تا 24 ساعت نیز در خاموشی به سر ببرد و هیچ کس نیز نه پاسخگو بوده و نه حتی برایش مهم است که در این مدت مردم با چه مشکلاتی روبه رو خواهند بود.
در همین زمینه در یک هفته برخی از مردم جنوب استان با حضور در دفتر پایگاه خبری پاپایا، و یا تماس تلفنی از شرایط مخابراتی استان گلایه داشته و خواهان پیگیری مشکلات خود شده اند.
 
مردم استان در ارتباط همراه هم فقیر هستند
علی اکبر بامری در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با گلایه از عدم پوشش اینترنت نسل 3 در بسیاری از مناطق شهرستان سرباز، اظهار داشتند: در شرایطی که هر روز تلویزیون و دیگر رسانه ها خبر از اینترنت نسل5 و 4در تهران و دیگر شهرهای کشور چون زاهدان و ایرانشهر میدهند چرا باید مردم شهرستان سرباز حتی باید از داشتن حداقل امکانات چون اینترنت نسل3 و یا پوشش سراسری محروم باشند.
وی افزود: مردم شهرستان سرباز مجبور هستند تا همچون دیگر مشترکین تلفن همراه پول پرداخت کنند اما یک دهم آنان نمیتوانند از امکانات آن استفاده کنند.
این شهروند سربازی با تاکید بر اینکه اپراتورهای تلفن همراه هیچ نمایندگی در این شهرستان ندارند، بیان کرد: مردم مجبور هستند سیمکارتهای خود را از تنها دفتر خدمات مخابراتی که آن دولتی نیست خریداری کرده و بدون داشتن خدمات پس از فروش و امکانات از آنها استفاده کنند و درصورت مشکل هم کسی پاسخگوی نیست.
وی ادامه داد: بارها برای پیگیری مشکلات با دفاتر اصلی ایرانسل و همراه اول تماس گرفته ایم اما تنها با این بهانه که هنوز دفتری در سرباز افتتاح نشده است تا بتواند پیگیر مشکلات باشد روبه رو میشویم.
بامری همچنین با اشاره به کیفیت پایین و  قطعی های مکرر اینترنت مخابرات، تصریح کرد: شاید مهمترین دلیل برای مشکلاتی چون کیفیت، سرعت پایین و خدمات بد اینترنت مخابرات عدم ورود شرکت های اینترنتی دیگر به شهرستان و نبود رقابت در این حوزه است چراکه میدانند مردم برای تامین نیازهای خود مجبور هستند تا با شرایط بد آنان کنار آمده و حتی برای دست یابی به همین اینترنت پر از مشکل که نیمی از هر ماه نیز قطع است نیز مجبور به پرداخت رشوه هستند که این خود نشان دهنده فقر مردم سرباز حتی در اینترنت است.
 
اینترنت در شهرستان تنها رویاست
محمد درازهی در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با بیان این مطلب که داشتن یک روز اینترنت بدون مشکل و قطعی در قصرقند برای ما همچون رویاست، گفت: بسیاری از نقاط روستایی شهرستان قصرقند محروم از پوشش اینترنت همراه بوده و حتی کیفیت مکالمه مردم نیز بسیار بد است.
این شهروند قصرقندی افزود: اینترنت این روزها به مهمترین خواسته جوانان تبدیل شده و بسیاری از مردم با استفاده از خدمات مجازی برای خود کار ایجادکرده اند اما شهروندان قصرقند باید در آرزوی داشتن اینترنت معمولی بسوزند.
وی با گلایه از عدم توجه شرکت مخابرات و اپراتورهای همراه، بیان کرد: انگار اصلا خواست مردم این استان برای هیچ کس مهم نیست و یا آنقدر به این حقیقت اعتماد دارند که مردم مجبور به استفاده هستند که هیچ اقدامی برای بهبود کیفیت خدمات خود نکرده و حتی همان امکانات قدیمی هم درحال تخریب و نابودی است.
درازهی ادامه داد: بارها برای پیگیری مشکلات به مرکز استان مراجعه کرده ایم و حتی با نمایندگان مجلس و فرماندار نیز صحبت کرده ایم اما متاسفانه هیچ اقدامی از سوی کسی صورت نگرفته است.
 
شهرستان نیکشهر محلی برای بدقولی اپراتورهای همراه
سعید باور در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با گلایه از بدقولی های اپراتورهای همراه و عدم پیگیری مشکلات توسط نمایندگان مجلس، اظهار داشت: چندسالی است که هربار سر مردم را با یک وعده گرم کرده و آنان نیز با امید چشم انتظار برآورده شدن آن قول میمانند اما پس از چندسال که هیچ اقدامی صورت نگرفت و صدای اعتراض مردم به گوش شنیده شد مجدد وعده ای جدید داده میشود.
وی افزود: مردم شهرستان نیکشهر سالهاست با وعده های چون اینترنت پرسرعت، وایرلس روستایی، پوشش سراسری جاده ها و روستاها و اینترنت نسل3و4زندگی کرده و امیدوارانه با مشکلات مبارزه میکردند اما نه تنها این وعده ها به جایی نرسیده است بلکه هرروز شاهد قطعی همان خطوط معمولی همراه و اینترنت هستند.
این شهروند نیکشهری نگاه مادی اپراتورهای همراه را دلیلی برای مشکلات اینترنت و موبایل در سیستان و بلوچستان دانست و گفت: بی شک اپراتورهای همراه نیز همچون همه به دنبال سود بیشتر بوده و باخود حساب کرده اند که راه اندازی نسل های3و4تلفن همراه در مناطق محروم سیستان و بلوچستان برای آنان سودآور نبوده و میتوانند با همین امکانات ضعیف همان پول را از مردم دریافت کنند که این خود بزرگترین دلیل برای عدم پیشرفت شبکه های تلفن و اینترنت این استان است.
وی ادامه داد: تحریم اپراتورهای همراه بهترین راه برای تحت فشار گذاشتن آنان است چراکه اگر مردم همه با هم از یک اپراتور همراه استفاده نکنند نه تنها آن شرکت مجبور میشود کیفیت خدمات خود را افزایش دهد بلکه دیگران نیز خواهند فهمید که اگر کیفیت خدمات خود را افزایش ندهند باید با مهاجرت مردمی از آن اپراتور مواجه خواهند شد.
 
کما یا مرگ زودرس اپراتورهای همراه در سیستان و بلوچستان
متاسفانه با وجود پیگیری خبرنگار ما، برای پیگیری مشکلات مشترکین شهرستان های سرباز، نیکشهر و قصرقند، هیچ یک از نمایندگان اپراتورهای همراه ایرانسل و همراه اول  پاسخگو نبودند.
بی شک اگر تغییر اساسی در کیفیت خدمات و امکانات ارائه شده از سوی اپراتورهای همراه ایرانسل و همراه اول و مخابرات ایجاد نشود در آینده ای نزدیک و با توجه به شرایط موجود و افزایش موج نارضایتی مشترکین از خدمات این شرکت ها، شاهد کوچ اجباری آنان به سوی دیگر ارائه کنندگان خدمات همراه و اینترنت خواهیم بود و این به معنای کمای تولانی و یا حتی مرگ زودرس این اپراتورهای همراه در پهناورترین استان کشور خواهد بود.
 
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcgnx9y.ak97w4prra.html
منبع : پاپایا
نام شما
آدرس ايميل شما