تاریخ انتشار :دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۰
عضو انجمن علمی اقتصاد کشاورزی آسیا و اقیانوسیه عنوان کرد: طبق فرمایشات ارزشمند امام خمینی (ره) نقش جهاد سازندگی در جنگ کمتر از نیروهای نظامی نبوده و نیست.
نقش جهاد سازندگی در جنگ کمتر از نیروهای نظامی نبود/ نگاهی گذرا به نقش جهادسازندگی سیستان و بلوچستان در دفاع مقدس
به گزارش عصرهامون عباس نورزائی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: دوران دفاع مقدس در تاریخ کشور ما قطعه ای از بهشت است زیرا ملت بزرگ ایران اوج فداکاری ها و رشادت ها را در نبرد با دشمنان اسلام از خود بروز داد.

وی تاریخی افزود: صدر اسلام تکرار شد فرزندان دلاور میهن اسلامی با سلاح ایمان به مقابله با متجاوزین سرتا پا مسلح شتافتند و طی هشت سال در برابر زیاده خواهی دشمن متجاوز ایستادگی کردند.

کارشناس همکار سیرداپ(مرکز بین المللی توسعه ی یکپارچه ی روستایی آسیا و اقیانوسیه) تصریح کرد: جهادسازندگی نیز به عنوان یادگاری که از سوی رهبر کبیر انقلاب برای آبادانی و محرومیت زدایی روستاها تشکیل شد، همپای نیروهای مسلح در عرصه ی مهندسی جنگ و پشتیبانی از جبهه ها با طراحی های هوشمندانه، جایگاه ویژه ای را در موفقیت لشکر اسلام به خود اختصاص داد، به گونه ای که امام خمینی(ره) در پیامی فرمودند که نقش جهاد سازندگی در جنگ کمتر از نیروهای نظامی نبوده و نیست.

نورزائی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس با توجه به شرایط خاص استان سیستان و بلوچستان از نگاه امنیتی، محرومیت ها و کمبود نیرو، تأکید شده بود که این استان، خود جبهه است و الزامی برای اعزام نیرو به جبهه ها ندارند، اما جهادگران جهادسازندگی، در هر دو جبهه ی سازندگی استان و دفاع مقدس، نقشی فعال داشتند.

وی اظهار کرد: با شروع جنگ، تعدادی از جهادگران جهادسازندگی در دسته های «جنگ های نامنظم»، به فرماندهی شهید چمران، سازمان یافتند.

نورزایی افزود: اولین محموله ی پشتیبانی چندین کامیون هندوانه بود که توسط جهادگران جهادسازندگی زابل، روانه ی جبهه ها شد.

عضو انجمن علمی اقتصاد کشاورزی آسیا و اقیانوسیه تاکید کرد: واحدهای مهندسی رزمی و پشتیبانی در همه ی مدیریت های شهرستانی، نقشی فعال در جذب کمک های مردمی، آموزش و اعزام نیروهای مهندسی رزمی و ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین مردمی به جبهه ها داشتند.

نورزایی در ادامه گفت: شوراهای اسلامی زابل، با سازمان اختصاصی و حضور مستقیم در «مقر والفجر بستان» و چندی بعد، شوراهای اسلامی روستاهای سایر شهرستان های استان در «مقر هجرت آبادان»، فضای عمومی روستاها و نگاه به جبهه ها را تغییر داده، زمینه ی اعزام های بزرگی چون «لبیک یا امام(ره)» و «محمدرسول الله(ص)» را رقم زدند و این پشتیبانی و فضا و زمینه های دیگر، موجبات ظهور «گردان های مستقل رزمی» در لشکر ثارالله را فراهم ساخت.

وی خاطرنشان کرد: واحدهای پشتیبانی کننده ی دیگری چون «کارخانجات تولید آبلیمو در نیکشهر و قصرقند» برای جبهه ها و «دامداری پشتیبانی جنگ جهاد» در زاهدان، نشان دهنده ی اراده ی قوی جهادگران استان در پشتیبانی اصولی از جبهه های نبرد حق علیه باطل بود.

کارشناس ارشد توسعه روستایی و رئیس سابق جهادکشاورزی سیستان بیان کرد: سنگرسازان بی سنگر خصوصاً در اعزام کمپرسی به جبهه ها، قشر و مذهب و قوم خاصی نمی شناخت، برادران اهل سنت گاه از ناامن ترین نقاط استان، فرمان کمپرسی های خود را به دست گرفته، در ارتقاء قدرت مانور رزمندگان برای انجام عملیات های مختلف نقش ایفاء کردند.

نورزایی اضافه کرد: سازمان یافتن در گروهان های پمپاژ، سنگرسازی، ساخت سایت های مختلف، جاده سازی، ایستگاه های صلواتی، پست، خدماتی چون آرایشگری، تعمیر خودرو و دستگاه های گرمایشی، واکس زدن پوتین رزمندگان، حمام صحرایی و ... بخشی از فعالیت جهادگران جهادسازندگی این استان، در دوران دفاع مقدس بوده است که در این راستا تقدیم شهدای گرانقدر، وجود جانبازان و آزادگان جهادی، سند بزرگ این افتخارات می باشد.

انتهای پیام https://www.asrehamoon.ir/vdcfctd1.w6dcvagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما